Güncelleme; Günlük attığınız adımları yardıma dönüştüren Helpsteps'e Boyner desteği geldi! Attığınız adımları dönüştürürken Boyner seçeneğini seçerseniz yardımınız 2 katına çıkıyor! (Üye olurken aşağıdaki kodu kullanırsanız daha fazla adım bağışlayabiliriz.) Şüpheli arkadaşlar sagolsun beni de merakta bıraktılar ve şöyle kısa bir araştırma yaptım, 2019'dan beri aktif olan Help Steps epey bi yardım ulaştırmış, örneğin; ![]() Şimdi sıra Efe’de! ✨ Help Steps’te 19. bireysel yararlanıcı olarak yer alan Efe 10 yaşında Serebral Palsi Epilepsi hastası. Sol elini çok aktif kullanamıyor, sağ ve sol ayağı için cihaz (Afo) kullanıyor. 2 yıldır yürüyor ama hala dengede sıkıntı yaşıyor, dışarıda bağımsız yürümekte zorlanıyor ve desteğe ihtiyaç duyuyor. Efe’nin donanımlı bir engelli pusetine ihtiyacı var, bunun için adım hedefi belirlendi ve kampanya ekranı açıldı.
Attığın her adımla veya HS satın alarak Efe’nin engellerinin aşılmasına destek olabilirsin! 💚
#iyiliğedönüşenadımlar #heradımındeğerli https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DNBk7JkvqF3A%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGMzBnpQGIhCjrhaGjJT8E-4HOD6VrUj_MgFyArkadaşlar Merhaba, Malumunuz Pandemi ve Savaş derken Dünya ve Ülkemiz ekonomik bir buhrana girdi, ünlü kuruluşlar dahi yardımlarını global düzeyde azaltmak zorunda kaldı, haliyle muhtaçların sayısı arttı, işte bu zamanlarda birlik olmak ŞART. Bu sebeplerden dolayı Help Steps isimli uygulamayı sizlere tanıtmak istedim, Help Steps kısaca; Günlük attığınız adımları dönüştürerek yardım puanı toplayıp istediğiniz kişi ve kuruma yardım yapmanızı sağlıyor, firmayla hiçbir bağım yok düzenli bir kullanıcısıyım ve bunu mümkün olduğunca çok kişiye tanıtmak istiyorum. Uygulama üzerinden günlük attığınız adımları puana dönüştürdükten sonra, Kanser hastası çocukların tedavisine yardımdan tutunda, bir muhtaca tekerlekli sandalye alımına, Kedi ve Köpek dostlarımızı beslemeye hatta SMA hastası çocuklara yardım yapabilirsiniz, karar tamamen sizin. Uygulama basitçe Reklam ve Uygulama içi satışların gelirleri ile yardımları dönüştürüyor. ÖNEMLİ NOKTALAR:
Arkadaşa davetinde 50Bin adım hediye geliyor. İNDİRME LİNKLERİ: ANDROİD: Help Steps - Google Play'de Uygulamalar İOS: Help Steps on the App Store (apple.com) Dileyen olursa davet kodumla üye olabilir böylece bana bağışlayabileceğim fazladan 50Bin adım gelir: MT72564250856 Konuya sıcak fırsat olarak bakmayan arkadaşlar, evet burada kendi aramızda güzel fırsatları değerlendiriyoruz, faydalanıyoruz, bu da yine bizim ve diğerlerinin faydasına bir fırsat diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 1 Kasım 2022; 21:14:10 > |
HelpSteps ile adımlar iyiliğe dönüşüyor (Boyner 2X Desteği geldi!)

-
-
bende kullanıyorum bu programı. sadece günde bir kere reklam izliyorsunuz. seçeceğiniz farklı sosyal sorumluluk projeleri için belirlenen adım hedeflerini tamamlamak için adımlarınızı gönderiyorsunuz. tekerlekli sandalye yardımı, haytap, unicef, kızılay vb. kurumlara kampanyalar var.
-
Uygulamaya gunde 1kez girip dönüştürmeye basinca tek reklam çıkıyor sonra girip bagis yapıyorsun puanlarini oyle bi reklam izleme olayi gormedim bagis yaptıktan sonra cikan reklami da cikarsan uygulamadan sabirsizsan yani onu da izlemezsin, yazilan yazı 2020 yilina ait 1tl bilgisi nerde ben görmedim, yani zaten her gün yuruyorsunuz koşuyorsunuz yurumek icin bahane oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni pawguards mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şüpheli arkadaşlar sagolsun beni de merakta bıraktılar ve şöyle kısa bir araştırma yaptım, 2019'dan beri aktif olan Help Steps epey bi yardım ulaştırmış, örneğin;
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DNBk7JkvqF3A%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGN_AnpQGIhB0ti8WlmyTcmkdAG_Eh3W8MgFy
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süredir kullanıyorum Ahbap falan da aldı adımlardan gelen parayı. Ayrıca hedefe ulaşınca yapılan yardım videosu fotoğrafı paylaşılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Mayıs 2022; 21:1:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yukarı
-
Bağışlamadıgım 4.6 milyon adımım var. 1 haftadır adımlarımı görmüyor uygulama. yeni telefon aldım bakalım duzelecek mı.
-
Arkadaşlar, adım uygulamaları telefonun şarjını bitirmiyor mu? Bir de internetin açık olması gerekiyor galiba. Doğru mu?
Ben uzun zamandır kullanıyorum şarj üzerinde bir etkisini görmedim fakat enerji tasarrufu modunda kullanirsaniz adım ve mesafede hatalar olabiliyor özellikle mesafeyi yanlış ölçüyor pil tasarrufu yaparken cihaz çünkü gps bağlantısında tasarrufa gidiyor. Kısaca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz Helpstepsi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetin açık olması şart mı? Çünkü bende internet açık olunca çabuk şarjım bitiyor. Uygulamaların bildirimleri vs. çok çabuk pili tüketiyor. Hele de sokakta LTE hücresel veri açıksa su gibi şarjı tüketiyor.
Yok şart değil, sadece gpsle adım sayıyor cihaz çünkü ama adım göndermek için internet şart.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X