Şimdi Ara

Kurusıkı Mı Airsoft Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi ikiside birbirinden cok farkli kurusikiyi 150 tl civarinda bulubiliyorsunuz ama yaninizda tasiyamiyosunuz ya karsindaki gercegini cikartirsa :)) ama kurusikida ses cikartiyor zarari yok airsofta gelelim airsoft hem koruyucu hem yaninizda tasiyabiliyosunuz ancak airsoft tabancada cok pahali ucuza bulsam alicam neyse sizce hangisini onerirsiniz litfen silah kotudur silah zararlidir teroristmisin diye cevaplar yazmayin silah zevk isidir ben millete sıkmıycam zaten anlayan anladi sizce hangisi daha zevklidir

• up up up
  • Airsoft korumaz emin ol co2 silah korur ama ne kadar? adam yine çıkartır gerçeğini sen rahat ol korunmak için böyle şeylerin yerine alacağın herhangi bir çakı, çelik jop, biber gazı veya şok aleti çok daha etkili olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Airsoft korumaz emin ol co2 silah korur ama ne kadar? adam yine çıkartır gerçeğini sen rahat ol korunmak için böyle şeylerin yerine alacağın herhangi bir çakı, çelik jop, biber gazı veya şok aleti çok daha etkili olur

Hocam zaten dedigim silah co2 caki falan tasirsam kendimi serseri gibi hissederim bide silah zevk isi havali tabanca nasil beni korumaz hocam en azindan durdurur diye hesap ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 mm kullanan jehrico alabilirsin 6mm olanlar işe yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtdeniz60

quote:

Airsoft korumaz emin ol co2 silah korur ama ne kadar? adam yine çıkartır gerçeğini sen rahat ol korunmak için böyle şeylerin yerine alacağın herhangi bir çakı, çelik jop, biber gazı veya şok aleti çok daha etkili olur

Hocam zaten dedigim silah co2 caki falan tasirsam kendimi serseri gibi hissederim bide silah zevk isi havali tabanca nasil beni korumaz hocam en azindan durdurur diye hesap ettim

Yalnızca kurusıkı tabanca değil airsoft,airgun türü tüm tabancaları üzerinizde taşıması yasaktır.Üzerinde su tabancası bile taşıma kendini vurdurursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: londoncall

quote:

Orijinalden alıntı: kurtdeniz60

quote:

Yalnızca kurusıkı tabanca değil airsoft,airgun türü tüm tabancaları üzerinizde taşıması yasaktır.Üzerinde su tabancası bile taşıma kendini vurdurursun.

Peki.Hocam ama zevk iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Silah zevkinizi ve merakınızı anlayabiliyorum. Silah delisiyim desem yeridir. Ancak durdurucu güç konusu biraz derin bir konudur. Zira 9 mm bile yeteri kadar durdurucu güce sahip olmayan bir kalibredir. Kaldi ki ateşli silah kalibresidir. Sizin demek istediğinizi anlayarak cevap vermem gerekirse kesinlikle boşuna airsofta ve co2 ye para vermeyin. Bana kalırsa Edc çakılar alıp sürekli yanınızda taşıyın. Saygılar...

• kesinlikle üstteki arkadaş haklı ne airsoft ne kurusıkı koruma amaçlı alınmaz silah bulundurmak haz veriyorsa atış deneyimi ve tetik idmanı için kurusıkı idealdir airsofta eğlencesi aktivitesi olmadan okadar para vermek mantıksız kaldı ki bu aktivitelerde yer almak için donanım ve diğer ekipmanlara daha fazlasını harcamanız lazım kuru kuruya tek silah almak boncuklu tabanca almaktan farksız bir süre sonra sıkıcı hale gelir pişman olursunuz. ama kuru sıkı öyle değil dağda bayırda sırf ses osun gümbürtü çıksın diye , stres atmak için 2 sarjör yakarsın hoşuna gider sonra temizler yağlar kaldırısın gerçek silah sahipleri bile sırf eğlencesi ve tetik idmanı için kurusıkı edinir.
  • hep karsıdakinde gercek olur zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.