Şimdi Ara

Kurutma Makinası Pamuklanma-Hav Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdaki bazı arkadaşlarla yaptığımız görüşmelere istinaden merak edip burada bazı tecrübeli arkadaşların sürekli millete pompaladıkları markanın içini açıp bakmak istedim.

Bir arkadaşımda 5 aydır orta sıklıkta kullanılan makinanın iç yapısı gözümü korkuttu..

Sonra bir makinaya denk gelmiştir, belki münferit bir olaydır dedim ve bir kullanıcı daha buldum malum markadan. açınca onun içinin de hav dolu olduğunu gördüm.

Başka bir arkadaşımda bulunan diğer bir çok satan markanın içini açtığımda ise (ki 6 ay kadar daha eski) içinde bu tarz bir duruma rastlamadım.

Değerlendirmeyi size bırakıyorumKurutma Makinası Pamuklanma-Hav SorunuKurutma Makinası Pamuklanma-Hav Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedesv8 -- 19 Nisan 2019; 17:57:46 >

• mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Diğer markanın içi
    Kurutma Makinası Pamuklanma-Hav SorunuKurutma Makinası Pamuklanma-Hav Sorunu

• Hocam şuna açıkça ben Vestel'in kurutma makinesi üretim departmanında çalışıyorum. Test etmek için Electrolux ürünü aldık, laboratuvardan zorlayıcı, ev koşullarından bağımsız teste tabi tuttuk, böyle sonuçlar aldık desenize şuna açık açık. İnsanları yanıltmaya çalışmaya gerek yok. Zira benim annemdeki 6 yıllık, bendeki 4 yıllık kurutma makinesinde böyle bir tiftiklenme sorunu yok.

Test laboratuvarındaki cihazı sanki ev ortamında çekilmiş gibi göstermeniz biraz gülünç olmuş. Gerçek kullanıcılarda böyle bir sorun olmayacağına tecrübelerime dayanarak eminim.

Aynı zamanda "pompalamak" nedir, bu nasıl tuhaf bir üslup? Hiç gündemde yokken ben yeni Vestel kurutma aldım, memnun musunuz diye sıfırdan konu yaratma çabasına giren sizsiniz. Bu durumda bu eylemi daha ziyade siz gerçekleştiriyorsunuz. Burada ısı pompalı kurutma makinesinin mucidi ve her zaman öncüsü olan firmayı karalamaya çalışmadan önce bu konuda henüz daha birkaç senelik tecrübesi bile olmayan Vestel ile daha neleri görebileceğimiz hakkında net bilgi vermeniz daha etik olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.