Şimdi Ara

Kurutmali camasir makinesi tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
2
Favori
18.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojana

arcelik ve bekoyu ben ve kuzenim kullaniyoruz. Ses seviyesi denildigi yuksek degil. Sahsen ben saat gece 10 da calistiriyorum bizi ailecek rahatsiz etmiyor ki oglum ve ben enstruman calariz kulagimiz hassastir. Yalniz tabiki calismada degil ama 1400 devir sikmada ses duyuyorsunuz illaki ama yeri gogu yikacak sekilde degil. Normal calismada banyo kapisin kapattigimda ses duyulmuyor. Rulman ve kayis meselesine gelince arcelik kayista hutchinson markasini kullanir ki buda dunyanin en iyi kanalli kayisidir kalip teknolojisi ile uretirler cok iyidir ama malesef rulmanda ors kullanirlar yerli malidir, sahsen skf kullansalar cok daha iyi olurdu. Bu parcalar piyasada pahali olmayan urunler. 7 yil garantisi bittikten sonra ariza yapma durumunda piayasadan rahatlikla bulursunuz. Ben sahsen kayis ve rulman ithalatcisi oldugumdan dolayi bu konuda rahat konusuyorum. Ben arcelik neden aldim. Fiyati uygun geldi 1665 tl ye mal oldu, kuzenim kullaniyordu tavsiye etti, miele cok pahali boschun kapasitesi dusuktu, aeg nin servisinden dilimiz yandi, sahsen bazilari onem vermesede benim icin cok onemli servis meselesi, kore mallarinada su kullandiklari ve servis durumlarindan dolayi hic bakmadim. Bence bir inceleyip arastirin hosunuza giderse alin.

bende arçelik bekoya sıcak bakıyorum su kullanmadığı için ama bayi 1850den aşağıya vermedi 1665e nasıl alacağız onun yolu da var mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

arcelik ve bekoyu ben ve kuzenim kullaniyoruz. Ses seviyesi denildigi yuksek degil. Sahsen ben saat gece 10 da calistiriyorum bizi ailecek rahatsiz etmiyor ki oglum ve ben enstruman calariz kulagimiz hassastir. Yalniz tabiki calismada degil ama 1400 devir sikmada ses duyuyorsunuz illaki ama yeri gogu yikacak sekilde degil. Normal calismada banyo kapisin kapattigimda ses duyulmuyor. Rulman ve kayis meselesine gelince arcelik kayista hutchinson markasini kullanir ki buda dunyanin en iyi kanalli kayisidir kalip teknolojisi ile uretirler cok iyidir ama malesef rulmanda ors kullanirlar yerli malidir, sahsen skf kullansalar cok daha iyi olurdu. Bu parcalar piyasada pahali olmayan urunler. 7 yil garantisi bittikten sonra ariza yapma durumunda piayasadan rahatlikla bulursunuz. Ben sahsen kayis ve rulman ithalatcisi oldugumdan dolayi bu konuda rahat konusuyorum. Ben arcelik neden aldim. Fiyati uygun geldi 1665 tl ye mal oldu, kuzenim kullaniyordu tavsiye etti, miele cok pahali boschun kapasitesi dusuktu, aeg nin servisinden dilimiz yandi, sahsen bazilari onem vermesede benim icin cok onemli servis meselesi, kore mallarinada su kullandiklari ve servis durumlarindan dolayi hic bakmadim. Bence bir inceleyip arastirin hosunuza giderse alin.

bende arçelik bekoya sıcak bakıyorum su kullanmadığı için ama bayi 1850den aşağıya vermedi 1665e nasıl alacağız onun yolu da var mı :)

zaten bayinin verdiği fiyattan almayın kesinlikle o paraya değmez ben acırım verdiğim paraya...

fiyatını indirmeye çalışın hava yoğuşturmalı olduğundan piyasadaki su kullanan abidik gubidik markalara göre iyi fakat arçeliğin genel sorunsalı amortisör ve sıkmada çıkardığı dengesiz yükün verdiği küçük emrah modu bunlar dışında tercih edilebilcek bir ürün fakat aşırı bir kalitesi yok maalesef tasarımıda gayet güzeldir ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OD- -- 17 Kasım 2013; 15:46:57 >

• Kurutmali arcelikte su jeti mevcutmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camasir makinesi alana kadar AEG ökomix TR ye gelmezse ELECTROLUX EWW1686HDW almaya karar verdim.
    Ama aklimda hala soru işaretleri var.
    Bu makineler arasindaki fiyat farkına değecek bisey varmi yoksa sadece pazarlama stratejisimi?
    Iki makinede ayni sekilde yikamiyacakmi ?
  • enemy kullanıcısına yanıt
    Su sekilde oldu, en son 1800 e indiler. Bonus kartin kqmpanyasi vardi 135 tl lik blenderi hediye ediyordu. O sekilde o fiyata geldi.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadari ile yok.

• quote:

Bildigim kadari ile yok.

Keşke olsaymis bi bakin contaya beyaz fiskiye varmi

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    VESTEL CKA-XXL 8514 TE Kurutmalı Çamaşır Makinesi 1269 TL Bonus a 10 Taksit ve Stoktan aynı gün ücretsiz kargo ile...
  • Dostum bence kurutmalı model alma. Çamaşır makinası zaten arıza potansiyeli yüksek beyaz eşyalardan bir tanesi. Bir de kurutma işin içine girince hep sorunlu oluyor. Zaten bunların kurutmasından pek randımanlı değildir. İlla lazımsa ayrı bir kurutma makinası almanı öneririm.

Bir de hem kurutmalı makina hem de Samsung alırsan buyur cenaze namazına. Bari alacaksan Samsung alma :)

http://forum.donanimhaber.com/m_84309692/tm.htm
  • Merhabalar iki urunu ayri ayri almak daha mantikli fakat maalesef evimde yeteri kadar yer olmadigi için iki iside yapicak tek makine gerekiyor.
  • Anladım.

Biz eskiden iki makina üst üste kullanıyorduk. Kurutma makinası hafif olduğu için sorun olmuyordu, çamaşırı alttan alıp üste koymak rahat oluyordu. Ancak yer yoksa sıkıntı tabi.
  • Arkadaşlar 1900 küsür verip(çekler puanlarla) elektrolux 1686 mı almalı, yoksa o kadar farka gerek yok diyorsanız yukarda linki verilen vesteli mi almalı ? puanla 1150 tlye geliyor vestel.
  • Merhaba,

iki makine arasında bir karşılaştırma yapacak olursak hangisi sizce daha performanslı fiyat enerji ses vs.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

AEG Lavamat L87695WD fiyat yaklaşık 2256 TL.

Electrolux EWW1697MDW fiyat yaklaşık 2569 TL.
  • 1100 e Vestel dusunulebilir

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Bosch/Siemens kurutma sistemi bakımından susuz kurutma yaptığı için başarılı, ancak kilogramı az. 4kg kurutabiliyor.

demişsiniz. Biz 2 kişilik bir aile olarak kurutmalı çam.mak. almayı düşünüyüruz 4 kg sanırım yeterli gibi duruyor. Bu markalarda hangi model önerirsiniz ve diğer su ile kurutma yapan makinelere göre en önemli artısı nedir acaba karar aşamasındayım ancak yardımınıza ihtiyacım var.

Tesekkürler,
  • Tercihim AEG den yana oldu.
    Urunu gecen hafta aldim kurdurdum.
    Simdide bulasik makinesi arastiracagim. Aklimda su an F55022W0 var

• AQD1070F 49 TK 1600 TL çok memnunum hocam , iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.