Şimdi Ara

Kurutmali camasir makinesi tavsiye (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
18.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlığı okuyunca Miele kurutmalı makineye paramız yetmiyosa alınacak en iyiler AEG veya Electrolux olduğunu çıkardım ve aşağıdaki modelleri listeledim.

Electrolux EWW1697 MDW (9/7 kg)
    Electrolux EWW 1686 HDW (8/7 kg)
    AEG L87695WD (9/7 kg)

Öncelikle başlıkta çok eski yorumlar olduğu için, bu modeller hala güncelliğini koruyor mu?
    8 kg'lik model diğerlerinden sadece kapasite olarak mı farklı? (Mediamarkt'taki eleman bu modelde iç dış çelik Miele kazanı var ve diğer modeller gibi plastik kokusu yapmaz demişti, ancak her 3 model için mi dedi bunu yoksa özellikle EWW 1686 HDW için mi dedi emin değilim.)
    Sonuç olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz? (Candogan62' nin AEG'yi tavsiye ettiğini okudum, yala geçerli mi?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı yanlış bilgi vermiş. Bu cihazlarda carboran plastik hammaddeli kazan vardır ve ilk zamanlarda hissedilecek oranda koku olur.

49dB yıkama, 75dB 1600 devir sıkma ses seviyesi, 60dk yıka&kurut programı, 3kg 20dk programları farklarına AEG muadili olan Electrolux EWW1697MDW'den daha iyi bir makinedir.

8'e 6kg olan 1486 modeli yıkama+ kurutmada B sınıfıdır ve 1400 devirlidir. Fiyat sizin için önemliyse o da alınabilir. Öncelik ise AEG olmalı.

• Arkadaşlar kurutmalı çamaşır makinesi almak istiyorum.Arçelik-Beko, LG, Samsung ve Electrolux arasında kaldım.Arçelik servisi iyi makinesi sıkıntılı sanırım.LG-Samsung un makine iyi olabilir ama serviste sıkıntı yaşanabilir diye okudum forumda.Bana mağazada Electrolux ü önerdiler.İsviçreli bir markaymış.Profesyonel çamaşır-kurutma makinesi üreticisi olduğu söylendi.Kuru temizlemecilerde falan da bu marka yaygın olarak kullanılıyormuş.Siz ne önerirsiniz? Bosch 3000TL lerden başlıyor.Beni aşar gibi.Ayrı ayrı iki makine ise kesinlikle alamam mekandan ötürü...
  • WD14H440TR siemensin bu modeli hakkında bilgisi olan varmı?
  • 3 ay önce 1600 liraya arkadaşıma aldık , muhteşem bir cihaz . bende alacağım şimdi . 2500-3000 lira para vereceğinize LG gibi bir markayı 1200-1400 arasında çok daha rahat alabilirsiniz . kampanya hediye çeki vs... çok daha uygun alabilirsiniz .

http://www.teknosa.com/urunler/115020579/lg-f1496adp3-a-enerji-sinifi-8-yikama-4-kurutma-14
    https://www.grupfoni.com/lg-f1496adp3-camasir-kurutma-makinesi.html (alternatif)
    http://www.lgsatismerkezi.com/lg-f1496adp3-8-kg-camasir-makinasi-urun371.html (alternatif)
    http://www.bizdeuygun.com/LG-F1496ADP3_82350.html (alternatif)

ayrıca gold ve bimekste 1349 TL . azıcık araştırın daha ucuza da denk gelir kliksa çek n11 puan vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 10 Eylül 2014; 0:59:07 >

• En iyisi aeg bence 2600 civariydi sanirim.

• Ben AEG kullaniyorum su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim.
    Kesinlikle 8/4 9/5 gibi makineleri tavsiye etmiyorum.
    Yikadiginizi kurutabilmeniz lazim.
  • Arkadaşlar forumdan elde ettiğim bilgiler neticesinde AEG L87695WD kurutmalı çamaşır makinesini almaya karar verdim. Adanada Bir magazadan 1400tl ve 9 taksit olarak buldum. Daha uygun fiyatta bulabileceğimiz biryerler varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • polen06 P kullanıcısına yanıt
    1400TL ise hemen alin ama sanmiyorum 2400 olmasin?
    Ben 2100TL ye almistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polen06

Arkadaşlar forumdan elde ettiğim bilgiler neticesinde AEG L87695WD kurutmalı çamaşır makinesini almaya karar verdim. Adanada Bir magazadan 1400tl ve 9 taksit olarak buldum. Daha uygun fiyatta bulabileceğimiz biryerler varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

o fiyata varsa bende isterim
  • pardon yanlış olmuş 2400 tl.
    big master siz nereden aldınız?
  • polen06 P kullanıcısına yanıt
    Ben sanalpazar üzerinden almistim.
  • BiG_mAsTeR B kullanıcısına yanıt
    Sanalpazarda hala satisi varmi o fiyatla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an baktim yok maalesef.
    Yilmaz DTM diye bir sirket getirdi urunu ben aldigimda.
  • hiçbiryerde bulamıyor bayiler. bu makinenin kurutmasız olanından hangi modelini (AEG) tavsiye edersiniz
  • fiyatın pahalı olmasından ve ucuzlarında (samy )gibi sorunl çıkartabileceği için vazgeçtik.
    gene bosh 1500 kadar bi model alacağız..
  • hocam hangi bosch modeline karar verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polen06

hocam hangi bosch modeline karar verdiniz?

tam bakamadım daha ev tadilat bi bitsin araştıracam
    şimdi duşakabin bakıyorum.

su ve enerji tasarufflu kısa program aranan ilk özelillkler
    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri.html?filter=a~1207366&min=1062&max=1731&sort=2&page=2

• Miele WT 2790 yeni aldım suan memnunum. Yalnızca çok çamaşırı olanlar için uygun olmayabilir çünkü 3 kilo kurutma 6 kilo yıkama kapasitesi var. Birçok fonksiyonu var makinenin henüz hepsini kullanmadım. Kurutmali dilediğiniz gibi ayarliyorsunuz nemli az nemli kuru gibi. Kuru çıkarıyor otomatik ayarda fakat yıkama artı kurutma süre kisaltmasiz 3 saati buluyor

• Merhabalar,

LG F14A8RDS5 aldım 2 gündür kulanıyorum. Makineden genel olarak memnunum ama bu tabi sizin beklentilerinizle de alakalı. Gözlemlerim şu şekilde:

Makinenin tek olumsuz yönü olarak sayabileceğim plastik kokusu mevzu var: Makine kutudan çıkar çıkmaz kokmaya başladı ve yıkama yaptıgınızda evde çok yogun ve ağır bir plastik kokusu oluyor bunun zamanla azalacağı düşüncesindeyim sonuçta yeni makine. + çamaşırlara da sinen bir koku var ancak ben 2 günlük kullanımda yumuşatıcı kullanmadım ve çok aşırı bir koku da değil ilerleyen günlerde yine yazarım koku olayını..

Elektrik faturasında artış olacak mı onu da göreceğiz.

Diğer özellikleri dolayısı ile ben iyiki almışım diyorum. bugün sabah makineyi yıka ve kurut ve 11 Saat sonra işini bitir dedim evden çıktım, döndüğümde yumuşacık ve sıcak çıkan çamaşırları yerlerine kaldıracağım :) bir de bugün ilk defa hav temizledim kapaktan , ilk defa beyaz yıkıyorum koyu renklerden sonra umarım hav yapışmaz çamaşırlara.. bunu da yazarım sonra. hav temizliği de asma ve toplamanın yanında birşey değil. bu arada kurutma yapılmaz işareti olan bir lakost tipi/dokumalı tişörtünü yıkadım bişi olmadı :)

kurutmayı düşük derecede yapıyorum ve 1000 devir seçiyorum. bir de çok aşırı doldurmuyorum makineyi.

yastıklarımı anti alerjide yıkadım ama o programda kurutmaya devam ediyor mu ona bakayım çünkü evdeydim ve nasıl çıakcak diye beklediğimden ayrı kurutum.

AEGnin bir modeli vardı bimekste bunu almasaydım onu alacaktım. Eğer plastik kokusu ile ilgili bir sıkıntı olmaz diyorsanız alabilrisiniz tavsiye ederim iyi bir teknoloji.

hayırlı seçimler...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.