Şimdi Ara

kuş uçmaz kervan geçmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım popmundoda kuş uçmaz kervan geçmez diye bir yerde görünüyor ayrıca The Lake yazıyor.Bunlar ne anlama geliyor? Nerede şimdi arkadaşım?

• gölde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

gölde

Hiç çıkamayacak mı ordan?
  • aa Gölmü Orası Neresi İLk Defa Duyuyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

quote:

gölde

Sanırım, Ama kurtulma ihtimali de var diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

quote:

gölde

Sanırım, Ama kurtulma ihtimali de var diyorlar

Aaa yazık oldu arkadaşıma yaa.

• Nasıl kurtarabiliriz karakteri? Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 23 Mayıs 2009; 15:56:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Lake= Göl
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

The Lake= Göl

Sanki bilmiyoruz.Benim sorduğum gölün amacının ne olduğu.İngilizcem senden iyidir buna emin olabilirsin.
  • Göle nasıl gidildiğini bilen varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OnTy_

Göle nasıl gidildiğini bilen varmı??

klon aç spam yap et yasak bişeyler böylece gidersin. ama merak etme düzgün oynayıp bunları yapmadan bile birgün kendini gölde bulabilirsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

quote:

klon aç spam yap et yasak bişeyler böylece gidersin. ama merak etme düzgün oynayıp bunları yapmadan bile birgün kendini gölde bulabilirsin!

Eheh, doğru söylüyosun
  • göl möl demeyin ya tedirgin oluyorum hem şirket lisansı hem vip ile oynuyorum karakter 27 yaşında insanı korkutuyosunuz hiç bişe yapmasanda GÖL'e gidebilirsiniz die.Bu arada dikkat ettimde GÖL bi kişilik kazandı insanlar arasında.Göle gidersin,göl,göl,göl,göl aman tanrım rüyamda göl görücem galiba.
  • arkadaşlar dh'de emin_43 isimli arkadaşta orda haberi yoksa öğrenmiş olsun karakterinin adı

[Vural Bünyamin]
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklifes

göl möl demeyin ya tedirgin oluyorum hem şirket lisansı hem vip ile oynuyorum karakter 27 yaşında insanı korkutuyosunuz hiç bişe yapmasanda GÖL'e gidebilirsiniz die.Bu arada dikkat ettimde GÖL bi kişilik kazandı insanlar arasında.Göle gidersin,göl,göl,göl,göl aman tanrım rüyamda göl görücem galiba.

bugünlerde olan olaylar ve masumca giden insanlar sayesinde bu kadar konuşuluyor. öcü, göl oldu işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

arkadaşlar dh'de emin_43 isimli arkadaşta orda haberi yoksa öğrenmiş olsun karakterinin adı

[Vural Bünyamin]

Göle Giden Karakterim Aytaç Halıcı İdi ayrıca Vural Büyaminide gerbttim :D.

Artık Necmettin Korkmaz oldum.Gölün kurtuuluşu yoktur :D.

Birde The Lake Cezalandırılanların Atıldığı Göldür.Oyunda The Lake harici birçok Göl vardır bunlarda Balık falan tutarsın.Vural Ayatç Halıcı'nın hesabı idi ve göle gittiği için aytaç o hesapla VIP alamadığım için o hesabı bıraktım yeni hesapla devam ediyordum bu arada oyundaki eşlim bana kızını evlatlık vermişti ve Vuraldan Hamileydi o yüzden Vuralla oyuna girmedim Patikaya bırakıp Yani Vural Hiç bir zaman The Lake e gitmedi.Gala Gölü The Lake den farklı bilmiyorsan öğren.Yani her göl THE LAKE DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 3 Haziran 2009; 2:27:54 >

• Vuralı zehirlemi öldürdün...?
  • Aynen Zehirle Öldürdüm zehir artık öldürüyor ya.
  • 1Hafta beklemek çok sıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

quote:

Eheh, doğru söylüyosun

Mesela ne yaparak ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.