Şimdi Ara

kuş uçmaz kervan geçmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaa uff ben de göle gittim. Daha doğrusu "Kuş uçmaz kervan geçmez" adlı yerdeyim. Kurtulamıyor muyuz yaa burdan ??

edit : Arkadaşlar sanırım buldum. Gölde olduğunuzda "Eşyalar" bölümünde "Patika"ya girip "Kullan" derseniz karakter yeniden "keşifte" olarak görünüyor. Büyük olasılıkla geri dönüyor şehre. Bakalım olucak mı daha %10'unu falan tamamladı keşfin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 23 Temmuz 2009; 12:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Yaa uff ben de göle gittim. Daha doğrusu "Kuş uçmaz kervan geçmez" adlı yerdeyim. Kurtulamıyor muyuz yaa burdan ??

edit : Arkadaşlar sanırım buldum. Gölde olduğunuzda "Eşyalar" bölümünde "Patika"ya girip "Kullan" derseniz karakter yeniden "keşifte" olarak görünüyor. Büyük olasılıkla geri dönüyor şehre. Bakalım olucak mı daha %10'unu falan tamamladı keşfin.

Hayır gölde değilsen kurtulabilirsin. Google'den araştır bi ''Popmundo Patikaları'' yazarsan çıkar, forumda da olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Yaa uff ben de göle gittim. Daha doğrusu "Kuş uçmaz kervan geçmez" adlı yerdeyim. Kurtulamıyor muyuz yaa burdan ??

Hayır gölde değilsen kurtulabilirsin. Google'den araştır bi ''Popmundo Patikaları'' yazarsan çıkar, forumda da olacaktı.

Teşekkür ederim ama kurtuldum zaten. Eşyalar bölümünde patikayı yeniden kullanınca şehre dönülüyormuş. 1-1.30 saat sonra döndüm işte.

• Kardeşim vaLLa iLk defa böLe bir oLay duyuyorum emin oL ..
  • Bildiğim kadarıyla gölden kurtuluş yok...
  • hadi geçmiş olsun.
  • ben Gala gölündeyim 3hesabım var 3ünden de gittim. oyuna yen başladım orman görevini yerine getiricem zannedip sevindim sonradan öğrendim sadece kobe gununde falan oldugunu keşif bittikten sonra gala gölüne gittim.kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde gözüktüm başka yere gidemiyorum kurtulmam gereeek.. bi hesabımdan tekrar keşif yap dedim inşallah şehre geri döneeeeeeer :(
  • bende ilk defa duyuyorum kardeş , geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Arkadaşlar bir arkadaşım popmundoda kuş uçmaz kervan geçmez diye bir yerde görünüyor ayrıca The Lake yazıyor.Bunlar ne anlama geliyor? Nerede şimdi arkadaşım?

Şansa kurtuluyor bir şey yapamassın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.