Şimdi Ara

@@@KUŞADASI ACİL@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şubat tatili sömestır için kuşadasına 2-3 günlüğüne gelmeyi düşünüyorum forumdan tanıdığı veya kendisinin yazlığı olan biri varsa ya da orda kalan bana yardımcı olabilcek biri varsa lütfen PM atsın olmadı buradan öneri verirsenizde sevinirim 2-3 günlüğüne ev kiralamayı planlıyorum ücreti karşılığında KONU DIŞI size güveniyorum

• UP
  • Campingler kapalı, evler için günlük 100-150'den başlar fiyatlar seni anca hotel paklar ancak Şubatta Kuşadasında ne yapacaksın Kuşadasında sezon Nisanda başlar Kasımda biter kalan 6 ay pek cazip durmaz bana göre ama 6 ay yaz sezonunda hiç bıkmam hiç usanmam Kuşadasından
  • Girişse yokuşdan sallan üst geçidi gördügünde saga dön ilk aradan gir karşılıklı moteller göreceksin canın sıkılırsa fanfini finfon mekanlarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para konusunda anlasiriz orasi kolay ev lazim ama zaten 2-3 gunlugune geliyorum bir arkadaşı ziyarete subat olmasi fark etmez sagolun arkadaslar ama dedigim gibi ev lazim yok mu kimsenin yazligi ??

• UPUPUP

• kusadası garından cıkarcıkmaz karsıya gidersen orada irlanda yazlıklarının hemen altında kiralık birsuru yazlık var kısın oldugu icin dogal olarak ucuz olur telefon numaraları genelde balkonlarda yazıyor kiralıktır vs diye pompalık mekan bu arada
  • loses kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama işimi şansa bırakmayayım diyorum eline numara geçerse PM ile gönderirsen veya diğer arkadaşlar atarsa sevinirim bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.