Şimdi Ara

KUŞADASI'NDA YAŞAMAK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
451
Cevap
34
Favori
146.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evmi aldınız kirayamı gittiniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu linkden kısa videoyu yazlık alacak arkadaşlar çok dikkatli izlemeli...
  • Bu kadar emekle courier20 arkadaşın hazırladığı Kuşadası mutasyon videosunu inceledim : ) izleyemeyen arkadaşlar için bazı notlar aldım, çok ince bir konuya değenmiş olmasından dolayı teşekkür ediyorum, aslında uzaktan anlaşılmayan ve buraya geldiklerinde insanların düştükleri tuzaklar, benimde bu bloğu açmamın amacı bu, zaten gücümün yettiğince bu sahtekar kişileri deşifre edip onca yılın birikimini kaptırmamak ve insanların hayallerini sömüren bu asalaklardan uzak tutup dürüst esnaflara yönelmelerini sağlamak, bunları anlatmakla veya yazıya dökmek çok zor yaşayan arkadaşlardan ricam yardımcı olduğum konuları ve başından geçenleri yazmaları en büyük ders hayat dersidir.Emekle hazırlanan ve gerçeğe tıpatıp uyacak bu videoyu yorumla anlatmaya çalışayım…
    1.Aynı model hatta aynı ev satışını yapan emlakçıya göre fiyatı 145.000-195.000 ( dürüst çalışan emlakçıya lafımız yok)
    2.klonlama aynı evlere farklı fiyat farklı resimlerle satmaya yönelik satış taktikleri ( buda sahtekarlığın dijital teknolojik yöntemi)
    3.emlak danışmanı ucuza satar imajı yaratma ( yani robinson zenginden alır fakire verir : )
    4.çanakkaledeki 450.000 tl satılan ev kuşadasında sihirli bir değnekle gelip 230.000 tl fiyat konuyor.( buna da yemlik diyorlar burası Kuşadası kuşları çekmek için iştah kabartıcı ucuz bir yemle aman efendim içindeki kiracı çıkmıyor ev sahibi satmaktan vaz geçmiş onun yerine şunu verelim daha güzel diyerek ileri düzey bir üçkağıtçılık tekniği)
    5. aynı ev farklı emlakçılar ilanında 125 m2 ve 55 m2 olarak farklılık göstermekte ( buda ya tutarsa Nasrettin hoca misali kalabalık veya küçük aileyi çekebilmek herkese hitap edebilme )
    6.360.000 ve 280.000 aynı eve verilen bir ilan ( aradaki farka indere Gandi deniliyor : )
    7. Muğla ve Kuşadası soğucak çok dikkatli gözlerden kaçmıyor verilen bu ilanlar hangisine ait yeminle sormazlar mı adama ( buda emlakçının portföy zenginliğini oluşturuyor )
    8.m2 ve fiyatlar aynı ev ilanlarında farklı olabiliyor ( buda bulmacalardaki gibi yedi farkı bulun bakalım müşterinin dikkatini ölçmeye çalışıyor olmalılar : )
    9. bir ev düşünün iki ayrı ilanda 185 $ ve tl ile 220.000 hangisi tercihiniz ( bu ilanı giren matematik öğrt temiz bir sopa yememiş olanlardan : )
    10. müstakil boş , villa eşyalı şaşırmayın aynı iki ilan ( ilanı giren emlakçının gönlünden kopmuş villa olunca eşyasız olur mu diye ilana öyle girmiş : )

v.s daha birçok üç kağatçılık yöntemleri Vaktinizi almayayım bu film tadındaki slaytta courier20 arkadaşa teşekkür eder anlatıldığı gibi yöntemler sonuç şu ki bir çoğumuz hayatın içinden ist ank sıyrılmış onca ülkeler gezmiş onca tecrübelerle buralara geliyorlar ama insan hırsı ve egosunu kullanıldıkları için bütün tecrübeler bir anda heba oluyor buda müşteri paraya çok sıkışmış, sen almazsan başka bir alıcı kredi çıkmasını bekliyor bak kaçırma, senin için bir güzellik yaparız, olmaz ama ben komisyon bile almam yeter ki bir ev sahibi ol v.s yöntemler eskimiş olabilir ama inanın hala burada iş yarıyor o yorgunluk bir anlık gaflet, biz bu blokta dürüst bir aile olursak bütün bu asalakların üçkağıtçıların üstesinden gelebileceğine inanıyorum danışalım tartışalım en güzel yaşam şartını ailemize kendimize sunalım çoluğumuzun çocuğumuz rızkını bulara yedirmeyelim….

• TŞK EDERİM, BİLGİLENDİREBİLDİYSEK NE MUTLU.

BEN ASLEN DENİZLİLİYİM, 5-6 SENE EVVEL, EŞİMLE BERABER GELDİK. BURADA ÖDEMELİ PAKET VE KREDİ KARTI DAĞITIMI YAPAN KİŞİLER ACENTELER, MERKEZDEKİ FİRMALARI Bİ SÜRE SONRA DOLANDIRIP DOLANDIRIP KAÇMIŞ. BU YÜZDEN ZATEN DENİZLİDE YAPTIĞIM İŞİ, BİRAZ DAHA YÜKSEK ÜCRET VE KİRA/YAKIT KARŞILAMA VS. AVANTAJLARLA ÖNÜMÜZE SUNDULAR, BİZEDE CAZİP GELDİ KALKDIK GELDİK. TABİ ZAMANLA SEKTÖRDEKİ PASTA DARALDIKCA, MERKEZDE İMTİYAZLARINI GERİ ÇEKMEYE, GİDERLERİNİ KISITLAMAYA BAŞLADI. 190-200KM OLSA DA UZAKTAN GELMİŞTİM SONUÇDA GURBETTİ BENİM VE EŞİM İÇİN. ZATEN ZOR ÇALIŞIYORDUM ÇOĞU ZAMAN. Bİ GÜN ÖNCEDEN ANLAŞMA DA OLMADIĞI HALDE 7-8AYDIR GİTTİĞİM SÖKE DAĞITIM BÖLGESİNDEN DÖNERKEN SÖKE ÇIKIŞINDA YAĞMUR BAŞLADI. ADAYA GELİNCEYE KADAR SIRILSIKLAM ISLANDIM. EVE VARDIĞIMDA ELLERİM MOSMORDU. SİNİRİMDEN AĞLADIM İNANIRMISINZI. HANIMDA YANIMDA YAPMICAM BEN BU İŞİ NALET OLSUN DEDİM. HER NEYSE, O SIRADA DA DENİZLİDEN ADAYA TAŞINAN BİR ARKADAŞDA KONUYA VAKIF OLDU, EMLAK SEKTÖRÜNE BUYUR ETTİ, ŞU AN İKİMİZDE BİRBİRİMİZE ŞAHSİ AMA KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERDEN KIZGIN OLSAKDA ALLAH RAZI OLSUN YİNEDE ONUN SAYESİNE DAHA RAHAT BİR İŞE KAVUŞTUM. ŞİMDİ BUNLARI NEDEN ANLATIYORSUN DİYENLER İÇİN SÖYLİYEYİM. BEN OKUL HAYATIMIN BİR ÇOK BÖLÜMÜNDE ÇALIŞTIM, YAPTIĞIM KURYELİK İŞİ İSTANBUL FİRMALARINDA Kİ KURYELER GİBİ DEĞİL İMZALI-KANITLI VS. EVRAKLARI 0,50 KURUŞA, 1LİRAYA TESLİM EDEREK PARA KAZANABİLMEKTİ. YANİ GÜNDE GEZEBİLİRSEN 70-80 ADRES GEZERSİN, ÇİFT OLANLARDA ÇIKAR ARADA AMA, EVDE OLAN OLUR, OLMAYAN OLUR, KABUL EDEN ETMEYEN, TAŞINAN VS.
    MOTORU,YAKITI,SERVİSİ,YEMEĞİ KAZASI BELASI RİSKİ KIRTASİYESİ TRAFİK CEZASI, GEÇ TESLİMAT CEZASI DERKEN; TABİRİ CAİZSE ANAM ANAM , KADIN ANAM DERLER BİZDE AYNEN ÖYLE OLUR.

• BU NEDENLE 50KURUŞ 50KURUŞ 1LİRA 1LİRA KAZANDIĞIM PARANIN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM, ALIN TERİNİ, GAYRETLE ÇALIŞMAYI, AZMİ , BELKİ MUHATABIN BİLE OLMAYACAK AMA İŞ GEREĞİ EYVALLAH DEDİĞİM İNSANLARA VAZİFEDEN ÖNCE AHLAKEN TAMAM DEMESİNİ, HER ŞEYDEN ÖNCE KUL HAKKINI ÇOK İYİ BİLİRİM. ÖNCELİKLE VİDEONUN AÇIKLAMASINI DİKKATLE İZLEYİP, KELİMELERE DÖKEN PİLOT ABİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. AYRICA FORUM DAHA FAYDALI OLMUŞ ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE. İZİN VERİRSE AZ ÇOK SEKTÖRDEN, AMA SEKTÖRDEKİLERDEN OLMAYAN BİRİ OLARAK BENDE NACİZANE ELİMDEN GELDİĞİNCE BURADA PAYLAŞIMLARDA BULUNARAK DESTEK OLMAK İSTERİM.
    VE ADADA SÜREKLİ KALACAK YA DA TATİL İÇİN DAİRE/ARSA ALACAK MİSAFİRLERİMİZE DE ŞÖYLE BİR DUYURU YAPMAK İSTİYORUM. BAŞTA ANLATTIĞIM GİBİ KUŞADASINDA 5-6 SENE KURYELİK YAPTIM, ADANIN HER HANGİ BİR YERİNDE, EN FAZLA 2 FARKLI AÇIDAN FOTOSU BULUNAN İLANDAKİ BİR EVİ KISA SÜREDE BULABİLİRİM. TAMAM İŞ BİTTİ OZAMAN İYİ DEMEYİN HEMEN :) ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR.
    BÜYÜK Bİ İHTİMALLE A SİTESİNDEKİ OSMAN BEKÇİ B EMLAK PASLAŞIYODUR, C SİTESİNDEKİ HASAN BEKÇİ D GAYRİMENKULLE ÇALIŞIYODUR. VE BÜYÜK OLASILIKLADA BU ANLATTIĞIM İŞLEYİŞ SEBEBİYLE BENİ Bİ YERDEN DUYMUŞTUR. YA DA KENDİSİNE BENLE İLGİLİ BİR TELKİNDE BULUNULMUŞTUR. PEKİ EVİ BULDUK SEZONU BEKLEYELİM DE DİYEMİYECEĞİMİZE GÖRE :) BEKÇİDEN YİNEDE UĞRAŞIP ÇÖZMEYE ÇALIŞSAKTA, AYAKLI EMLAKÇI OLARAK, EMLAKÇILARDAN DA FAZLA EN AZINDAN YARI YARIYA KOMİSYON ALACAĞI KESİN :) İYİ NİYETLE İŞİMİZİ HALLEDELİM DESEK BU SEFER MÜŞTERİLERİ EZECEĞİZ OZAMAN ELK: SU KABLOLU TV. ADSL VS. RESMİ TÜM SAYAÇ VE ABONE NUMARALARI İŞİMİZİ GÖRMELİ :D ELBETDE SAYACIN ABONESİ OLDUĞU KURUMDAN DA BU İŞİ EN AZINDAN BEKÇİ YA DA GÖREVLİLERDEN DAHA UYGUNA YAPACAK BİRİLERİ OLMALI.

• BUNLARDA YETMEDİ, MUTLAKA Bİ KREDİ KARTI ALMIŞTIR, ATM YENİLEMESİ MAAŞ KARTI NORMAL GÖNDERİ PROMOSYON OLARAK GELEN İMZALI GÖNDERİLER VS. KAPI ÖNÜNDEKİ MOTOR, ARABA PLAKALARI İLANDAKİ RESİMLERDE GÖRÜNÜYOSA O BİLE KAFİ :) ŞİMDİ TAPU SAHİBİNE YA DA 1.DERECE AKRABA VE YA İMZA YETKİLİSİNİ ULAŞABİLİRİZ. YA SONRA; TAPUNUN FOTOKOPİSİ İSTENİR, ALICI-SATICI MASAYA OTURUR, HİÇ BİR ŞEY SAKLI KALMADAN PEYGAMBER ADETİDİR, SÜNNETDİR DENİR PAZARLIK EDİLİR. YANİ NORMALDE SÖZLEŞME YAPTIĞINIZ, AMA TAPUDA ASIL MAL SAHİBİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ DÜZEN DEĞİL!
    YA 100-120LİRALIK EV ALIYORUM, EMLAKÇI HİÇ BİR ŞEY YAPMIYO, 3BİN KOMİSYON ALDI DÜZENİ DEĞİL!!
    SİZ ZATEN 3 DEĞİL GENELDE MAL SAHİPLERİ YANAŞMADIĞI İÇİN SİZE YÜKLENEN VE ASLINDA ONLARIN VERMESİ GEREKTİĞİ KOMİSYONLA BİRLİKTE BU TUTARDAKİ BİR GAYRİMENKULDE 3.000+3.000 6BİN TL ARACILIK HİZMETİ VERİYORSUNUZ FARKINDA DEĞİLSİNİZ :) TABİ MAL SAHİBİNİN ELİNE 120 İSTEDİĞİ AMA GENELDE ARKADAŞLARIN ÜZZERİNE KOYDUĞU 15-20-25BİN LİRALARI DAHA HESABA KATMIYORUZ :) BU ARADA HİÇ Bİ İŞ YAPMIYO DEDİĞİM KONUDA DA YAPTIĞIM AÇIKLAMALARDAN VE HARCANAN GAYRET İLE ZAMANDAN VE DE AZ/ÇOK BUNUN MALİYETİNDEN HABERDAR OLACAĞINIZI UMUYORUM :)

• BU ŞEKİLDE HİZMET VERDİĞİM BİR ÇOK KİŞİ ŞİMDİDEN OLDU BİLE. TAMAM ÇOK FAZLA KAZANAMADIM DİĞERLERİ GİBİ, EVİM YOK MİSAL HA LA KİRADAYIM :) ARABAMIDA DEĞİŞTİREMEDİM, AMA ÖN TAKIMI YAPTIRMADAN DEĞİŞTİRSEM ÇOK İYİ OLACAK AMA ÇOK ŞÜKÜR BOŞ KALMADIM, YA DA ÇOK AMA HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİP ÇOCUĞMUN BOĞAZINDAN HARAM LOKMA GEÇİRMEDİM. DİĞERLERİ 3 AYDA 3 İŞ YAPSINLAR YEDİKLERİ HARİÇ Bİ ARABA BELKİ EV PARASI KOYARLAR KOYUYOLARDA, BEN AYDA 3 İŞYAPAYIM AMA, SÜREKLİ YAPAYIM, AKŞAMDA EVİME VARDIĞIM DA YORGUN OLSAMDA RAHAT OLAYIM, BAŞIMI YASTIĞA KOYDUĞUMDA RAHAT UYUYAYIM, HUZURLA UYANAYIM YETER. AZİM,GAYRET BİRAZ DAHA RAHAT YAŞAM ALANI VE LÜKS HERKESİN İSTEĞİ OLABİLİR ELBETDE. İNSANOĞLU NEFSİ DOYMAK BİLMEZKİ, :) AMA GAYRET ETTİĞİMİZDEN FAZLA,ŞÜKRETMESİNİ DE BİLSEYDİK ŞU AN SEN BEN O DEĞİL, BU MEMLEKET ALA OLURDU O AYRI KONU. BİRAZ UZUN YAZDIM, UMARIM KİMSEYİ SIKMAMIŞIMDIR, HAKKINIZI HELAL EDİN ARTIK, MERAM ANLATABİLCEK YER BULUNCA İNSAN, AĞZIDA DURMAK BİLMİYO İŞTE. MANTIK ÇERÇEVESİNDE, OLUMLU BAKIP EVET PASLAŞALIM TABİ DİYENLER İÇİN, HER ZAMAN İLETİŞİME HAZIRIM. ESKİ YÖNTEMLE VE YA BEN KENDİM HALLEDERİM DİYENLER İÇİNDE SAYGIMIZ ELBETDE OLACAKTIR. ALLAH RIZIKLARINI HAKSIZ YERE YEMEYİ NASİP ETMESİN DİĞERLERİNE DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEZ ELLİMİZDEN. SON OLARAK, BİR DAHA Kİ DÖKÜŞ VE SERZENİŞE KADAR HAYIRLISI NEYSE O OLSUN, ALLAHA EMANET OLUN DİYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA...

• ben mümkün olduğunca alış ve satışlar da daha doğrusu tüm işlerimde tadilat dahil olmak üzere büyük güvenilir firmalarla çalışmak, büyük paralar devreye girdiğinde avukat noter ve sözleşmelerle güvence altına almak isterim. Ne yazık ki böyle sağlam işlerde maliyetli oluyor ya riske girip firma özelliği olmayan güvenilir kişiler bulup işimizi halledeceğiz veya eş dost aracığıyla işi yapan kişilere ulaşacağız maalesef rekabet ortamı o kadar insanları kötü düzeye getirdi ki örn evi remax tan eşyaları Koçtaş'tan almak bile içimizi rahatlatmıyor, bunu tıpkı arabamız var servise gidelim bütün sorunlar çözülsün der gibi peki sanayideki onca tamirci neden tercih konusu bmw Mercedes opel Toyota v.s markalı son model arabaları görebilirsiniz küçük yaşta çırakların bile birtakım işlemler yaptığını, bu yüzden iyi bir araştırma acele etmeden mantıklı kararlarla sorunlarımızı çözüp mutluluğu yakalayabilmeyi diliyorum....

• courier20 C kullanıcısına yanıt
    Sayin courier20

Paylastiginiz video gercekten güzel ve bilgilendirici emeginize saglik. Ancak daha sonraki yazilarinizda neyi anlatmak istediginizi ve nereye
    varmak istediginizi inaninki anlamadim.

Öncelikle kucuk harfle yazmanizi tavsiye ederim büyük harf okurken insani yoruyor.

Sonra daha kisa cümleler kursaniz sanki daha anlasilir olur gibi geliyor.

Yazilarinizi birkac sefer okumama ragmen gercekten ne anlatmak isitediginizi tam olarak anlayamadim. Bizlere (Kusadasina yeni yerlesen ve ya yerlesmek isteyenler)
    hangi konularda ve ne sekilde yardimci olabileceksiniz.

Okuduklarimdan sadece birseyleri yada bir hizmeti pazarlamaya calisiyormusunuz gibi bir izlenim edindim Bilmiyorum belkide ben yaniliyorum.

Yanlis anladiysam kusura bakmayin

Sevgiyle kalin.

Not :Klavyemde Türkce karakterler olmadigindan harf eksiklikleri icin özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Evmi aldınız kirayamı gittiniz acaba?

Aileme ait bir ev vardı, oraya yerleştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPITUS

Sayin courier20

Paylastiginiz video gercekten güzel ve bilgilendirici emeginize saglik. Ancak daha sonraki yazilarinizda neyi anlatmak istediginizi ve nereye
    varmak istediginizi inaninki anlamadim.

Öncelikle kucuk harfle yazmanizi tavsiye ederim büyük harf okurken insani yoruyor.

Sonra daha kisa cümleler kursaniz sanki daha anlasilir olur gibi geliyor.

Yazilarinizi birkac sefer okumama ragmen gercekten ne anlatmak isitediginizi tam olarak anlayamadim. Bizlere (Kusadasina yeni yerlesen ve ya yerlesmek isteyenler)
    hangi konularda ve ne sekilde yardimci olabileceksiniz.

Okuduklarimdan sadece birseyleri yada bir hizmeti pazarlamaya calisiyormusunuz gibi bir izlenim edindim Bilmiyorum belkide ben yaniliyorum.

Yanlis anladiysam kusura bakmayin

Sevgiyle kalin.

Not :Klavyemde Türkce karakterler olmadigindan harf eksiklikleri icin özür dilerim.

pahalı parfümlerden önce, güven kokmalı insan Çok şükür bu yönde nefsimize yenik düşmedik, düşmeyizde inşallah... h

• SPITUS kullanıcısına yanıt
    syn spitus yanlış demiyeyimde, eksik ya da farklı anlamışsınız. tabi tek bir konu da odaklandığınız için, onca serzenişime, iç döküşüme dikkat etmemişsiniz bu üzücü :) kısacası ben bir çok şeyi değiştireceğine inanan, aynı zamanda gerçek anlamda kul hakkına bağlı olan ve maneviyata önem veren ve de az çok ama doğru yollarda doğru şekilde ekmek derdinde olan, adaya sonradan gelmiş, fakat bu kısa süreye rağmen ortamından bezmiş bir denizliliyim. belirtmediğim diğer bi konuda, arkadaş bağları ve dostluklar. menfii duygulardan uzak, uzun vadeli ve güvene esas dostluklar, abilikler , kardeşlikler.
    büyük harf için ayrıca özür dilerim. 3 kere yanıtladım, ama sanırım yapamamışım. yeniyim artık biraz acemiliğime verin. esenlikl

• Emlakçılar fiyatları çok şişiriyor.. Birde denize 100 metre veya 2 dk yürüyüş mesafesi yalanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Emlakçılar fiyatları çok şişiriyor.. Birde denize 100 metre veya 2 dk yürüyüş mesafesi yalanı var.

şişirmekmi, sadece fiyatmı? neler neler... Herkese iyi akşamlar bu arada
  • buradaki dostlara arkadaşlara form ile ilgilenenlere selam, en büyük mutluluğun maneviyat olduğunu benimseyen kişiler en iyi arkadaşınızdır.Bir işi yaptırırken en büyük yardımcı paradır mutlaka ama bunu amaç değil de araç olarak kullanan kişiler benim gözümde çok yüce insanlardır. Ben hala insanları dedelerimizin büyük annelerimizin gözüyle görmek isteyenlerdenim, bu düşünceyle bu amaçla yazdığınız yazılar verdiğiniz bilgiler olduğu sürece isminiz geçtiğinde kalpleri kazanan kişiler oluruz.Etrafımızda zaten o kadar çok bir şeyleri pazarlamak isteyen ve maddi yönüyle yaklaşımlara da bulunmak isteyen kişiler var ki artık bunlardan millet olarak bıktık. Biliyorum Türkiye’de yaşamak çok zor çalışma şartları ağır ama herkes birbirini kazıklayarak iş yapmak istediğinde en büyük servetimizi maneviyatımızı kaybederiz. Sonuç olarak bunları yazmamın sebebi; En azından benim isteğim, bu formda bulunma amaçlarının tanışıp karşılıklı iki kadeh bir şeyler içebilmek olması , belki bir tekne ile beraber balık tutmak, yeni gelen veya yeni gelecek arkadaşlara yok gösterici olmak, bir eğlence mekanı veya yeni gelen bir sanatçı konser v.s şeklinde bilgilendirmek , tamirci ,ev kiralamak, günübirlik gezilerde otel v.s konularda karşılıklı dayanışmayla çözüm bulmak, Ozan Şerafettin Hansu sözleri eminim ki ne demek istediğimi daha iyi anlatacaktır…

Bir araya gelip fikir edelim
    Bir dünya kuralım savaş olmasın
    Bu fikri her daim zikir edelim
    İnsanlar vurulup canlar ölmesin

Sevgisiz gönül de olmaz mı yare
    Dost merhem sürerse bulmaz mı çare
    Nice yürekleri koyup da nare
    Mazlumun ahını kimse almasın

İnsanlıkta daim yarış edelim
    Gönülden gönüle barış edelim
    Doğruluktan Hak'ka varış edelim
    Yalanı dolanı kullar bilmesin

Dünya kurulduğu zamandan beri
    Kimseye kalmadı bir karış yeri
    Çalış ki dökülsün alnının teri
    Yetimin hakkında gözün olmasın

Savaş ile bir yerlere varılmaz
    Haksız cana kıyan Hak ka kul olmaz
    Anla ki düşmandır şeytan yar olmaz
    Varıp kapısını haller çalmasın

İnsanlık postunu her gün giyerek
    Dost ile oturup dostla yiyerek
    Benim de başıma gelir diyerek
    Düşenin haline bakan gülmesin

Bir dünya kuralım ekelim saygı
    Korksun da bizlerden kaçsın her kaygı
    Gönül bahçemize dikelim sevgi
    Kıyamete kadar açsın solmasın

• eyvallah güzel sözler dilekler temenniler. elbette hepimizz bunda hemfikiriz. ama herkesin maneviyatı içinde yaşadığı, yüreğindekilerde taşıdığı kadar.
    gelelim asıl konumuza, kuşadasına gelecek olan ve yüksek meblağlar ödemeden, ya da ütülmeden diyelim nasıl ev sahibi olurum, yazlık sahibi olurum kısmına.

veya bu kısımdaki ince detaylara...
    nacizane benim adım olmasa da, elimden gelen budur. dikkat etmeniz menfaatinizedir.

genelde sahibinden com da ilan arayanlar için

1-ilan sahibindese *net site ismi vermeli
    *fotoğraflar güncel olmalı (kış ayında kısa kol, şort vs. gibi)
    * her mal sahibi hakkını sonuna kadar kullanarak 10 fotoğrafı doldurur eksik foto olmamalı.
    *fotoğrafla ne çok prof nede ev-villa belli olmayacak kadar kötü olmamalı. orta halli olmalı.
    *genel bakımdan mal sahipleri emlakçılar aramasın yazmaz :)
    *telefon gizliyse kesin bu işte bi iş vardır.
    *telefon ettiğinizde açık adres site ismi blok vermiyorsa bi şeyler tersdir.
    *fotoğraflarda büyütme yaparsanız, oynama tespit ederseniz bu iş karışıktır :)
    *açıklama kısmı ne hiç bir şey anlatmayacak kadar kısa, ne de uzuuun uzzunnnn övecek kadar satırlar dolusu değildir.

şimdilik bu kadar :) selametle....

• pilotsak kullanıcısına yanıt
    Sn. pilotsak

Gene gönlümden gecirdiklerimi yaziya dökmüssünüz. Yazinizin altina imzami atarim.

Bu forumu acmanizdaki amaci anladigimdan ve burayi ve sizi uzun süre takip ettikten sonra araniza katildigimi belirtmistim sanirim.

40 yildir yurtdisinda kacirdigimiz eksikligini hissettigimiz seylerin pesindeyiz. Bu platform belkide bunu bulmamizda araci olacak.

Dostluklar cikar iliskisine dayanmadigi sürece gercek dostluk olur ve bizde sadece bunun icin burdayiz. Insanlara ve insanliga faydali olabilmek,

insanlara ve insanliga faydali insanlar bulabilmek

Yillardir gelip gideriz vatana ama ne yazik ki insanlar, sizinde sikayet ettiginiz gibi sadece cikar, avanta ve adam carpma pesinde.

Amacimiz güzel insanlarin da var oldugunu görebilmek ve gösterebilmek

"Karsilikli iki kadeh birseyler icebilme" fikrimi/fikrinizi bir Slogan olarak kabul ediyorum artik :=) ve bu slogana ortak olmak isteyenleride bekliyorum

Gerceklesmesi dileklerimle

Sevgiyle kalin

• :) iki kadeh içmeden de konuşabilenler ya da kadehsiz ortamda konuşmayı, sohbeti sevenler olarak tüm samimi duygularımızla bizde iştirak edebiliriz elbetde. kimseyi ötekileştirmeden, sadece dostane duygular ile elimizden geldiğince yüreğimiz yettiğince inşallah. selametle...
  • malibunex kullanıcısına yanıt
    Gönül ne kahve arar ne kahvehane

Gönül bir dost arar kahve (KADEH) bahane

Sevgiyle kalin
  • Kusadasinda ev almak düşünceniz devam ediyormu hala almadiysaniz size profosyonel yardım da bulunabiliRim.
    Ayrıca Kuşadası nda yaritim yapmak proje arsa ev villa satın almak konularında güvenilir dürüst ve bu işe gönül vermiş biriyle çalışmak gözü kapalı güvenmek istiyorsanız mesaj atın. Kusadasinda sizinde hayalinizi gerçekleştiRelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.