Şimdi Ara

Kuşkovar 9,39 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki kampanya da almıştım 50cm lik kuşkonmaz. tekrar indirime girmiş. kargo da ücretsiz. Kuş pisliğinden bıkanlar için harıka fırsat..http://www.hepsiburada.com/mertsan-kus-kovucu-kuskovar-kuskonmaz-diken-seffaf-p-HBV000002Y39K?magaza=indirimlialiyorum

• arabada işe yararmı
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    evin camının önunde çok iş görüyor. arabada denemedim :). arabamız olsada denesek >:)
  • Biz kuş gelsin diye balkona yuva yaptık aradada ekmek kırıntısı bırakıyoruz. Geçen baktım bir kumru kuluçkaya yatmış. Herkese de tavsiye ederim. Evin bereketi arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 13 Nisan 2017; 11:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    süpriz kargo parası ödememek daha ıyı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Biz kuş gelsin diye balkona yuva yaptık aradada ekmek kırıntısı bırakıyoruz. Geçen baktım bir kumru kuluçkaya yatmış. Herkese de tavsiye ederim. Evin bereketi arttı.

kenelere dikkat hocam tecrübeyle sabit kene yapıştı 1hafta yok yere stress olduk şükür kene temiz çıkmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundi34

süpriz kargo parası ödememek daha ıyı bence

kargo 5.16 sepette çıkıyor. Ben bundan bu satıcıdan 6 tane falan almıştım tek kargoda.... 1 tane almayacaksanız bu mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 13 Nisan 2017; 11:36:36 >
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kuşlar genelde kene düşmanıdır. Hatta bazı kuşlar doğal kene, böcek mücadelesinde kullanılıyor.

• vay be kuşkovar ne ya bide bunu piyasasıda olmuş ürün bile üretiliyor. üzücü be
  • hayalet_tr kullanıcısına yanıt
     Kuşkovar 9,39 TL

• Cami avlusunda taşları su içsinler diye oyuk bırakıp, camilere kuş yuvaları yapan bir milletin neslinden kuşlara dikenli tuzak kuran bir nesle...

Yazık
  • Evlenmeden önce ailemle oturduğum evin balkonuna bir kumru alışmıştı. balkona çıkar çıkmaz görüp gelirdi ve inanmayacaksınız belki ama avucumuzun içinden buğday pirinç ekmek ne varsa yerdi. sonra bir başkası klimanın arkasına yuva yaptı. klimayı bile çalıştırmadık rahatsız olmasın diye. ne bileyim değişik bir mutluluktu. yani o kuş pislese ne olur ki temizlenir. ha tamam arabaya boyasına zarar geliyor ona birşer demiyorum. benim içinde rahatsızlık verici. ama mermerden taştan fayanstan camdan her türlü temizleniyor. ne gerek var ki hayvanlara eziyete. onlarda birer can ve onlarda yaşamları devam etme derdinler. Aç bir hayvanın karnını doyurmayı deneyin, görün bakın az bile olsa size nasıl mutluluk veriyor.
  • kuş gelir pisler, yağmur yağar temizler. ne olacak sanki hocam. yazık hayvancağızlara.
  • Burada kuşları savunanlar anlaşılan hiç kuş problemi yaşamamış. Ben de evde muhabbet kuşu besliyorum, iki tane efendi guguccuk kuşu gelse onlara da yem ve su veririm.

Ama durum öyle değil her sabah kalktığınızda balkonda uyuyan 7-8 tane güvercin ve klimanın kombinin duvarların ve zeminin yaklaşık 1 kg kuş pisliğiyle dolu olduğunu görünce işler öyle olmuyor.

Edit : Ürünü görmeden yazdım mesajı ne olursa olsun bu ürünü kullanmam yazık hayvanlara. Başka çözümler bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 13 Nisan 2017; 12:26:10 >
  • Rivayet odur ki Topkapı Sarayı’ nın bahçesindeki ağaçları karınca sarınca, onlardan kurtulmak için çare arayan Kanûnî Sultan Süleyman, Zembilli Ali Efendi’den şu beyitle fetva ister:

Dırahtıger sarmış olsa karınca,
    Zarar var mı karıncayı kırınca?

Zembilli Ali Efendi'nin fetvası da oldukça şairanedir:

Yarın Hakk’ın divanına varınca,
    Süleyman’dan hakkın alır karınca...
  • Pencere önü mermerlerinden kuş pisliğinden çekenlere akıl vermek gibi olmasın, mermeri alüminyum folyo ile kaplayın, 2-3 günde kolayca değiştirebilirsiniz. Yazık hayvancağızlara, bana böyle şeyler çok acımasızca geliyor.
  • Canavar mısınız? nesiniz? Hayvanlara zarar veren bilerek isteyerek canını yakan insanlardan rabbim hesap sorar inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mutlu oldum mesajları okuyunca meğer ne kadar çok vicdan sahibi varmış aramızda. Tek tek helal olsun hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Biz kuş gelsin diye balkona yuva yaptık aradada ekmek kırıntısı bırakıyoruz. Geçen baktım bir kumru kuluçkaya yatmış. Herkese de tavsiye ederim. Evin bereketi arttı.

güzel bişey ama geçende balkonu temizliyorduk, insan boyundan uzun dolap vardı üstünde de koliler falan, onları indiridm bir yuva çıktı, yuva içinde kurumuş 2 tane yavru vardı, boyları 5-6 cm civarı. üzdü bizi :(

diğer balkonda da yuva vardı, 2 yavru. kanatları güçlenince gaza gelip uçtular, ama evin civarından ayrılmadılar, annesi her gün gelip ikisini de besliyordu. 3. gün birisini kedi ya da karga yedi. yerde tüyler kalmıştı sadece. ondan 4-5 gün sonra da ikincisi kayboldu. anneleri gelmeye devam etti, ses çıkarıp yavrularını çağırdı yanına ama kimse gelmeyince ben de onun kadar üzüldüm :( annem kuşun o halini görünce ağladı kadın :(

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.