Şimdi Ara

Kuşkovar 9,39 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hb de 4 kusur liraya var bu iki katı fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Burdaki çok bilmiş duyarlı arkadaşlardan rica ediyorum,İstanbul da oturanınız varsa hergüne gerek yok hadi ama 2 günde bir gelip bizim terası kuş bokundan temizlermisiniz lütfen.Çokda sevaba girersiniz buarada..

Ota boka yorum yapan çok bilmişler hemen atlamışlar,bu ürünün amacı kuşa zarar vermek değil.Zaten kuş bunu görünce oraya tünemiyor,yani kuşlar burdaki bazılarından daha akıllı...

Kuşların evlerini kesip beton yapmasanıza

• Yazık günahya ben balkonun önüne ekmek koyuyorum ki ac kalmasın almayı böyle seyler ben blokluyorum paylasımı yapanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Baristatales

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Biz kuş gelsin diye balkona yuva yaptık aradada ekmek kırıntısı bırakıyoruz. Geçen baktım bir kumru kuluçkaya yatmış. Herkese de tavsiye ederim. Evin bereketi arttı.

kenelere dikkat hocam tecrübeyle sabit kene yapıştı 1hafta yok yere stress olduk şükür kene temiz çıkmıştı

Kuşlarda kene yaşamaz hocam başka yerden gelmiştir yillarca kuş besledim oyle biseyle karsilasmadim at sinegi deriz kuslarin bitini yer kara sinek gibi bi onla karsilastim ilac kullanirdik hicbisey kalmazdi

• biuu kullanıcısına yanıt
    dunyayi sarmis bir virus insanoglu. ne zamanki yok olur ozaman rahata erer bu gezegende.

• Bunu alanında satanında ..............!

Heryer beton ve ev doldu kuşlar artık kombilerin üstüne ve apartman boşluklarına yuva yapıyor bırakın da oralar onlara kalsın bare vicdansızlar,kuşlar bir gün olmasa heryer böcek kaynak yaşanmaz bir yer olur dünya ah ah biraz okusanız biraz empati yapsanız ne olur.

• Kötü icat kuş gelip pislese ne olur yıkarsın çıkar ekmek kırıntısı su vs koymak lazım aksine.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Canavar mısınız? nesiniz? Hayvanlara zarar veren bilerek isteyerek canını yakan insanlardan rabbim hesap sorar inşallah.

Amin..

• Kuşları kaçırmak için ya Manyak olmalıyım ya da Hayvan düşmanı bana hitap etmiyor bu konu.

Konu Kilit...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Biz kuş gelsin diye balkona yuva yaptık aradada ekmek kırıntısı bırakıyoruz. Geçen baktım bir kumru kuluçkaya yatmış. Herkese de tavsiye ederim. Evin bereketi arttı.

Babamların evin penceresindeki panjurun iç kısmına serçeler yuva yapmışlar sırf yuva bozulmasın diye yıllardır babamlar panjuru bile açmıyorlar, sürekli yeni yavrular gelip gidiyor varsın bir odanın panjuru kullanılmasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.