Şimdi Ara

Kuşkovar 9,39 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kabuğunu koparmadan

ne bir elmayı soyabildim

ne de iyileştirebildim bir yaramı

ama karşıma çıkınca

kızmadım hiç elma kurduna

bendim çünkü bıçağı saplayan

onun yurduna

Bu güzel DÜNYANIN başına gelmiş en büyük belayız.

Utanıyorum insan olmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun kuşa zarar vermek ile ne ilgisi var?

Bilen bilmeyen herkes yorum yazmış, doğa koruyuculuğuna kalkmış.

Ürün silikon tarzı bükülebilen zararsız bir şey.

Kuşa zarar vermez ama konmasını engeller.

Gerek var mı dersek, kuş her konduğu yere yuva yapmaz .

Geçenlerde bana lazım oldu aldık gayet iyi iş görüyor.

Mahallenin kuşları yiyip içip bizim balkonun yan demirine geliyordu, rüzgar almayan kuytu bir yer. İyi güzel konsun ama mübarek sadece sıçmaya geliyor buraya:) Cam boydan boya sıçmık , kuruyunca çıkması zor .. Bekle bir hafta cam komple kapansın o derece yani yiyip yiyip sıçma mekanı oldu balkon demiri. Koydum bundan iki tane başta garipsediler ıgk mık yaptılar şimdi de bir üst kattan bizim cama tutturmacalı sıçıyorlar

• ürünü ilk kez gördüm ne gereksiz bi ürün yapmışlar diye şaşırdım alanlar olduğunu görünce bir kez daha şaşırdım
  •  Kuşkovar 9,39 TL
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    ...yiyip yiyip sıçma mekanı oldu...

• Ulan insanlar olarak biz zaten onların dünyasını işgal etmişiz birde onlara tuzaklar kuruyoruz yazık. Biz ayda yılda bir kafa dinlemeye gittiğimiz yazlığımızın balkonuna bile çıkmıyoruz yavruladıklarını görünce adamlardaki derde bak.

•  Kuşkovar 9,39 TL

Kumru iyidir, kaçırmayın hayvanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 13 Nisan 2017; 14:54:27 >
  • Burdaki çok bilmiş duyarlı arkadaşlardan rica ediyorum,İstanbul da oturanınız varsa hergüne gerek yok hadi ama 2 günde bir gelip bizim terası kuş bokundan temizlermisiniz lütfen.Çokda sevaba girersiniz buarada..

Ota boka yorum yapan çok bilmişler hemen atlamışlar,bu ürünün amacı kuşa zarar vermek değil.Zaten kuş bunu görünce oraya tünemiyor,yani kuşlar burdaki bazılarından daha akıllı...
  • Sırf ne olduğunu merak ettiğim için baktım. Baykuş modeli filan çıkacak sandım kuşların korkacağı, bildiğin Jigsaw zamazingosu çıktı. CD-DVD asılıyordu birde kuşları kör etmek için. O da denenebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Burdaki çok bilmiş duyarlı arkadaşlardan rica ediyorum,İstanbul da oturanınız varsa hergüne gerek yok hadi ama 2 günde bir gelip bizim terası kuş bokundan temizlermisiniz lütfen.Çokda sevaba girersiniz buarada..

Ota boka yorum yapan çok bilmişler hemen atlamışlar,bu ürünün amacı kuşa zarar vermek değil.Zaten kuş bunu görünce oraya tünemiyor,yani kuşlar burdaki bazılarından daha akıllı...

Herkes kendi balkonundaki kuş boklarını temizleyebilir bence. İnsanın götünü kaldırması yeterli bu işlem için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

Sırf ne olduğunu merak ettiğim için baktım. Baykuş modeli filan çıkacak sandım kuşların korkacağı, bildiğin Jigsaw zamazingosu çıktı. CD-DVD asılıyordu birde kuşları kör etmek için. O da denenebilir

en iyisi ,israil'in filistin tarafına kurduğu hava kalkanı , yaklaşanı indirsin

Kuşkovar 9,39 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: reginamea

quote:

Burdaki çok bilmiş duyarlı arkadaşlardan rica ediyorum,İstanbul da oturanınız varsa hergüne gerek yok hadi ama 2 günde bir gelip bizim terası kuş bokundan temizlermisiniz lütfen.Çokda sevaba girersiniz buarada..

Herkes kendi balkonundaki kuş boklarını temizleyebilir bence. İnsanın götünü kaldırması yeterli bu işlem için.

Birincisi;

Çok sevap seversinizya hani o yüzden diyorum başkasının balkonunu temizleyerek sevaba girersiniz diye.

İkinciside;

O kuşlar senin görüşünü savunan bazıları gibi kuş beyinli değiller gidipde onun üzerine langadanak oturum kendilerine zarar verdirsinler.

Üçüncüsüde;

O ürün silikon bir maddeden yapılmış,yani kuşlar üzerine tünese bile zarar vermiyor zaten.

Dördüncüsüde;

Umarım anlamışsındır ama hiç zannetmiyorum anlayabileceğini....

• kuşun doğal alanını işgal et sonra kuş sıçıyor de
  • quote:

Ne boş yere celallendin be hocam, Gerek yok bu kadar sinire yağıp gürlemeye. Eğer yanlış anlaşıldıysa ürün, sen anlat nasıl çalıştığını ama "çok bilmiş" "kuşbeyinli" gibi hakaretlere başvurmak yanlış değil mi.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Bizim balkon da öyleydi karşı komşunun aramızda 15 metre var balkon mermeri tertemiz bizimkisi 3 gün içerisinde görünmüyor umumi hela olarak kullanıyorlardı. Cam balkon ile kapattık artık gelmiyorlar.

Yine de kuşlar için sürekli su ve ekmek bırakırdık yazın temizlemesi zordu ama su ve ekmek bırakmayı hiç ihmal etmezdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim catiyi deldi icine girdi zor kovduk heryerde dursunda delmesin ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence sıcak fırsat kuşkonar diye bir ürün yapılır da paylaşılırsa o zaman olur.
    Daaa yeter ya doğanın politikasıyla ne oynuyonuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_filozofu -- 13 Nisan 2017; 17:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bizim balkon da öyleydi karşı komşunun aramızda 15 metre var balkon mermeri tertemiz bizimkisi 3 gün içerisinde görünmüyor umumi hela olarak kullanıyorlardı. Cam balkon ile kapattık artık gelmiyorlar.

Yine de kuşlar için sürekli su ve ekmek bırakırdık yazın temizlemesi zordu ama su ve ekmek bırakmayı hiç ihmal etmezdik.

Bizimkisi de cam balkon yalnız eski balkon demirlerini kestirmedik cam balkon yaparken, bu eski demire çıkıp kıçı bizim cama doğru dönüp pisliyorlar-dı, bu ürünle halloldu. Temizlemeye kalksan balkon camını açıp da aşağıdaki cama eğilip temizlemen gerekir o da kolay değil elin zor yetişiyor. Kuruyunca tornavida filan anca işliyordu, temizlerken mikrop taşıyorlarsa onlara da bulaşıyorsun.. Aldık rahatladık yalnız çok da fiyat olarak fırsat ürünü değil.

• dedemi kafaya almış iki sıcak fırsatcı kumru her gün beleş bulgura cam önüne geliyor yazlıktaysa bu kuşlar kafa şişirmeye , üzerindeki kuş bitini dökmeye yavrulamaya çatı katına giriyor ayrıca yaşadığı yeri de pisliyor onlarda tahta aralarından eve dökülüyor yani artık neresinden bakarsanız istemeyene de saygımız sonsuz hani
  • insanoğlu dünyanın başına gelmiş kanser virüsü gibi yavaş yavaş yok ediyor.

Arabamın tavanına iki günde bir güvercin bırakır ilk zamanlar bende sinirlenirdim. artık sinirlenmiyorum yapsın pisliği kuruyor pisliğin üstüne peçete kapatıyorum ılık su döküyorum 5 dakika bekleyip silince hiçbir şey kalmıyor. velhasıl kelam sanki tüm dünya bize aitmiş gibi davranıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.