Şimdi Ara

Kuşum Hastalandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaharad sallıyo ınanma..sen gıt bı hocaya okut uflet gecer
  • dişiyse benimkiyle çifleştirek ayıptır söylemesi benimkinin üstüne tanımam ne görürse çıkar üstüne. şaka yapmıyorum hoca
  • acharat kardeş sanada ayrıca igilendiğin için çok teşekkür ederim..enazından bugünlük korkulacak bişey yok gibi geldi bana o yüzden ilacı almaktan vazgeçtim.yarın inşallah dediğin ilactan biraz katarım suyuna...ya inanılmaz mutlu oldumbu mutluluk tarif edilemez..bi yerde altı üstü kuş diye geçebiliriz ancak insan alışınca onun bıcır bıcır ötüşünü görünce sanki canından bi parça gibi geliyo insana....gerçekten hepinizden allh razı olsun...dualarım sizlerle...allah yaptığınız tüm işleri hayırlı eylesin inşallah...bi derdiniz isteğiniz olursa haskartal@yahoo.com'a email atmanız yeterli...elimden geldiğince yardıma hazırım...görüşmek dileğiyle dostlar...eyvallah...
  • dayı ne diyon çifleştiriyormuyuz en az 5 verir.
  • arkadşım benim kuşta adından anlaşılacağı gibi erkek...(pancu)bizimki ilaç takviyesiyle üstüne çıkarsa karışmam(şaka tabi)ayrıca bizmkinin başı bağlı kardeş bugün kuşçunun tavsiyesiyle yanına bi dişi aldım..fazla geçinemeselerde şimdilik idare ediyoruz..tam düzelsin ben ona manken gib bi kuş bulacam..hele bi ayağa kalksın... :))))
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: haskartal

hepsievcil.com' yazı yazdım forumda yayınlamay layık bukunmadı galiba yayınlamadılar...ilginçlikte buya...

forumlara bak baya yararlı bilgiler var

kuşum hasta lafına gülenlerin topuna

hayvan deyip geçmeyin onlar dünyadaki en masum canlılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 20 Şubat 2005, 1:56:44 >
  • darker kardeş yazdıklarına aynen imzamı koyarım...sizin gibi duyarlı insanlar olmasa halimiz nice olurdu..emin ol...hepsievcil.com sesimi duydu sanırım,yazı yolladım yayınlamadılar diye bidaha yazdım,bu sefer ikisini birden yayınladılar...buda donanimhaber farkı olsa gerek.....
  • benimde var 12 yaşında ALLAH korusun daha ölmedi o benim yaşam kaynağım üzüntülerimi onunla paylaşırım
    o ölürse bende ölürüm bi görseniz çok tatlı
  • qzikan 12 yaşına geldiyse ayak tırnaklarına çok dikkat et. zorunlu hale gelmedikçe sakın kesme. bir süre sonra tırnakların içinde damarlaşma oluyo ve kesilince kanıyor çünkü. aslında bu hayvanların tırnakları doğada kendi kendine törpüleniyor(ağaçların üstünde vs.) fakat ev ortamında malum uzadıkça uzuyor. 12 yaşına geldiyse ona çok iyi bakın. bizim de vardı bi tane 9 yaşında ayrıldı aramızdan.
  • Selam Haskartal arkadasim. Hissettiklerini inan cok iyi anliyorum. Yazdiklarini okurken inan gozlerimden yas geldi. Birkac sene oncesine kadar benimde bir kac tane muhabbet kusum vardi ve onlarin ikisini kaybettim. Hatta ilk olen kusumda hickira hickira aglamistim (annemgil teselli etmisti) Sen bosver insanliktan nasibini almamis kisilerin soylediklerine, onlar herseyi kendi dusunce cercevelerine gore yorumluyorlar. Umarim en kisa zamanda iyilesir cankusun, senden de Allah razi olsun. Umarim gelismeleri iletirsin forumda...
  • Maverıck arkadaş öncelikle senin adına inanılmaz üzüldüğümü belirtmek isterim..dün aynı duyguları yaşadım ve senin çektiğin ızdırabı bende paylaşıyorum...bizim kuş kusmaya başladı ve gitti gidiyor derken allah yardım etti,forumdaki arkadaşlarda sağolsun yardımda bulundular...bugün gayet iyi...biraz ishali var ama onunlada ilgileniyorum..inşallah endişe edecek bir durum yok...insan alışınca kuş insanın can yoldaşı gibi oluyor...Sağolasın ilgilendiğin için kardeş..yanına bi dişi aldım...mailimi yazdım.... yavruları olursa istersen sana gönderirim kabul edersen ok..allah razı olsun..iyi geceler..eyvallah..

• İYİ GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM
    VALLAHİ BENİMDE SARI CİVCİVİME BİŞEY OLSUN BENDE ÇOK KÖTÜ OLURUM
    quote:

Orjinalden alıntı: haskartal

Maverıck arkadaş öncelikle senin adına inanılmaz üzüldüğümü belirtmek isterim..dün aynı duyguları yaşadım ve senin çektiğin ızdırabı bende paylaşıyorum...bizim kuş kusmaya başladı ve gitti gidiyor derken allah yardım etti,forumdaki arkadaşlarda sağolsun yardımda bulundular...bugün gayet iyi...biraz ishali var ama onunlada ilgileniyorum..inşallah endişe edecek bir durum yok...insan alışınca kuş insanın can yoldaşı gibi oluyor...Sağolasın ilgilendiğin için kardeş..yanına bi dişi aldım...mailimi yazdım.... yavruları olursa istersen sana gönderirim kabul edersen ok..allah razı olsun..iyi geceler..eyvallah..

• Sevgili Haskartal arkadasim;
    Sende sagolasin. Inan cok sevindim kusunun hastaliginin ilerlemedigine, umarim Allah sifasini verir. Yavru kus teklifi icinde cok sagolasin, ama su an yurtdisindayim, insaallah yurda geldigimde yeniden bir cift almayi dusunuyorum. Ama onlara birsey oldugu zaman kendimi inanilmaz kotu hissediyorum, anlayacagin biraz da cekincelerim var yeniden besleyip buyutmekte. Cevremde gorduklerimle yetinirim olmaz ise. Kendine ve kusuna iyi bakasin. Allah`a emanet olun...
  • İnsanları sevmek, hayvanları sevmek değildir.Hayvanları sevmek dünyayı sevmektir.

Bazen üzülüyorum onları bir sokak köşesinde titrerken gördüğümde,
    Gözlerim yaşarıyor ağlayamıyorum içim elverdiğince.
    Bazen bir çöp torbasını açmaya çalışırken bir kedi
    Geçmiyorum yanından beni görüpte kaçmasın karnı aç kalmasın diye.
    Can yoldaşıma bakıyorum bazen öylece kafesin içinde,
    Anlıyor elbet o da asıl kafestekilerin bizler olduğunu,
    Ah diyorum keşke bu kadar zalim olmasa dünya,
    Bu kadar zayıf olmasa insanlar hayvanları öldürmeseler.
    Suyu havayı kirletmesek, vurmasak turnaları, yaban ördeklerini.
    Ağaçları kesmesek, yok etmesek ormanları.
    O zaman diyorum işte o zaman...
    Bir saniye düşünmem salardım seni...

Arkadaşlar aranızda duyarsızlar kadar duyarlı kardeşlerimizinde olması beni sevindirdi.Aklıma bunlar geldi yazayım dedim.İnşallah mevkiye makama değilde canlı hayatına (türü ne olursa olsun) saygı göstermeyi öğreniriz en kısa zamanda... Allah hepinizden razı olsun...

• hey gidi hey insanlık ölmemiş helal olsun walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Budamıgoldiil

İnsanları sevmek, hayvanları sevmek değildir.Hayvanları sevmek dünyayı sevmektir.

Bazen üzülüyorum onları bir sokak köşesinde titrerken gördüğümde,
    Gözlerim yaşarıyor ağlayamıyorum içim elverdiğince.
    Bazen bir çöp torbasını açmaya çalışırken bir kedi
    Geçmiyorum yanından beni görüpte kaçmasın karnı aç kalmasın diye.
    Can yoldaşıma bakıyorum bazen öylece kafesin içinde,
    Anlıyor elbet o da asıl kafestekilerin bizler olduğunu,
    Ah diyorum keşke bu kadar zalim olmasa dünya,
    Bu kadar zayıf olmasa insanlar hayvanları öldürmeseler.
    Suyu havayı kirletmesek, vurmasak turnaları, yaban ördeklerini.
    Ağaçları kesmesek, yok etmesek ormanları.
    O zaman diyorum işte o zaman...
    Bir saniye düşünmem salardım seni...

Arkadaşlar aranızda duyarsızlar kadar duyarlı kardeşlerimizinde olması beni sevindirdi.Aklıma bunlar geldi yazayım dedim.İnşallah mevkiye makama değilde canlı hayatına (türü ne olursa olsun) saygı göstermeyi öğreniriz en kısa zamanda... Allah hepinizden razı olsun...

bende sana katılıyorum yazını okuyunca aklıma bişey geldi
    birgün arkadaşımla beraber okuldan gelirken bir baktıımki 7 8 yaşındaki çocıuklarbir ateş yakmışlar ve duvarın köşedede bir köpek vardı aatşeten bişeyler tutuşturup gelip yavru bir köpeği yakıyorlardı
    köpegin kaçacak hali kalamamışdı çocuklar her yakmasında inliyordu
    yazıktır yani ama ne demek lazım bilmiyom

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.