Şimdi Ara

Kuşum Hastalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten ciddi bi yazıdır,bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirm..kuşum kusmaya başladı ve inanılmaz derecede halsiz bi şekilde duruyor..hergün bıcır bıcır öten kuş,ses dahi çıkarmıyor,bilgisi olan arkadaşlar yardım edrse çok sevinirim..(muhabbet kuşudur)ACİL OLARAK BİGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ BELKİDE Bİ CANLININ HAYATINI KURTARABİLİRİZ...Şimdiden sağolun...

• kuşum hastalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana83

kuşum hastalandı
    iide topici nie fake nickle acıyon ki.cok doal bi durum

• quote:

kuşum hastalandı
    Gülüncek ne var anlayamadım!!!!
    İstersen aynaya bak daha çok gülersin!!!

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana83

kuşum hastalandı

• gülünecek birşey göremiyorum aptal herif...bi canlının hayatından bahsediyorum burda...yardım edceksen et,etmeyeceksen,dalgada geçme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budamıgoldiil

quote:

kuşum hastalandı

Alıntıları Göster
    hocam isal falanmı baksaydın pisligine suluysa git kuşcuya ilaç falan al suyuna kat eger yaşı 5 ten büyükse bi tabut hazırla kanarya yeminide unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNgO_LoReNzO -- 19 Şubat 2005, 21:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haskartal

gülünecek birşey göremiyorum aptal herif...bi canlının hayatından bahsediyorum burda...yardım edceksen et,etmeyeceksen,dalgada geçme....
    HOCA SUYUNA ASPİRİN KIR İÇİR ÖYLE BİŞEYLER DUYMUŞTUM AMA
    BİLMEM NE KADAR İŞE YARAR
    quote:

Orjinalden alıntı: haskartal

gülünecek birşey göremiyorum aptal herif...bi canlının hayatından bahsediyorum burda...yardım edceksen et,etmeyeceksen,dalgada geçme....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bak arkadaşım başlık başka tarafada çekiliyor ben ona güldüm hem bu türkçe nereye çkersen gider laflarına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak

quote:

Alıntıları Göster
    hocam soğuk yerde kalmışsa pek umudu olmaz ama 1 e 10 ölçekle Terramycin sarı toz al.. ve 2ml lik şırıngayla o sarı suyu içmesini sağla.. temiz tut yaşam yerini..

o zaman enfeksiyona çevirmez düzelir.

• quote:

quote:

kuşum hastalandı

Alıntıları Göster
    Dostum bu aralar ceryanda bıraktığın oldu mu?Muhabbet kusları cok hassas hayvanlardır ve soguga gelemezler.Sürekli kafeste mi duruyor yoksa evde dolaşıyor muydu?Eğer dostumuz isal olmuşsa (bunu kafesin dibindeki gübrelere bakarak anlayabilirsin) o zaman isal ilacı kullanman gerekli ama ben bu zamana kadar bu ilaçlardan netice alamadım.Evde dolaşan bir kuşsa ufak tefek bir şey yutmus olabılır.Bu durum nadir olur ama ihtimallerden biri....sorularımı cevaplarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım...Geçmiş olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak

quote:

Alıntıları Göster
    aspirini denedim arkadaşım fayda etmiyor...inanılmaz üzüntülüyüm....inşallah ölmez(allah gecinden versin)bakalım şimdilik benim yapabileceğim fazla bişey yok...ya adamlar veteriner olmuş,muhabbet kuşunda ben analmam diyor,be herif sen anlamayacaksında ben mi anlayacağım...yapabileceğim başka bişey varsa,lütfen yazın arkadaşlar

• quote:

quote:

bak arkadaşım başlık başka tarafada çekiliyor ben ona güldüm hem bu türkçe nereye çkersen gider laflarına dikkat et

Alıntıları Göster
    Zahmet edip başlığı okumussun ama konunun içeriğini kumamıssın anlasılan...Arkadas yazmıs cıddı bır konu oldugunu....Ayrıca insanın fikri neyse , zikri de odur.Bu kadar insan yanlış anlamamışta sen neden yanlış anlamışşsın acaba kendine bir sor...

Özür dilemen gerekirken hala kabadayılık yapıyorsun yazık!!!!

quote:

quote:

• quote:

Zahmet edip başlığı okumussun ama konunun içeriğini kumamıssın anlasılan...Arkadas yazmıs cıddı bır konu oldugunu....Ayrıca insanın fikri neyse , zikri de odur.Bu kadar insan yanlış anlamamışta sen neden yanlış anlamışşsın acaba kendine bir sor...

Özür dilemen gerekirken hala kabadayılık yapıyorsun yazık!!!!

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    TERRAMYCIN

• quote:

Dostum bu aralar ceryanda bıraktığın oldu mu?Muhabbet kusları cok hassas hayvanlardır ve soguga gelemezler.Sürekli kafeste mi duruyor yoksa evde dolaşıyor muydu?Eğer dostumuz isal olmuşsa (bunu kafesin dibindeki gübrelere bakarak anlayabilirsin) o zaman isal ilacı kullanman gerekli ama ben bu zamana kadar bu ilaçlardan netice alamadım.Evde dolaşan bir kuşsa ufak tefek bir şey yutmus olabılır.Bu durum nadir olur ama ihtimallerden biri....sorularımı cevaplarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım...Geçmiş olsun....

Alıntıları Göster
    BU BİZİM GAVAT KUŞ NEDEN HASSAS DİİL
    KAPININ ÇERÇEVESİNİ 5-6 MM İÇERİYE KADAR GETİRDİ YİYE YİYE
    SABAH 8.30 DA HERKEZİ KALDIRIR..
    ELİNİ UZATMAYA GELMEZ.ISIRIYOR
    ODADA FİNK ATAR
    ŞARKI SÖYLER DANSEDER
    BİŞEY SÖYLEDİMMİ KAFA SALLAR
    BAZEN OMZUMA KONUP YANAKLARIMI YALIYOR
    KILLANIYORUM YA
    quote:

Orjinalden alıntı: Budamıgoldiil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyak -- 19 Şubat 2005, 21:20:24 >

• acharat arkadaş yazdığın ilacı tam anlayamadım,biraz açarsan sevinirim...ya kuş 24 saat sobanın başında duruyor,üşütme ihtimali az ama,sabah bişeyi yokmuş,yine yaramazlık falan yapmış,öğle elide kusmaya başladı,gerçekten çok üzüldüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
  • quote:

aspirini denedim arkadaşım fayda etmiyor...inanılmaz üzüntülüyüm....inşallah ölmez(allah gecinden versin)bakalım şimdilik benim yapabileceğim fazla bişey yok...ya adamlar veteriner olmuş,muhabbet kuşunda ben analmam diyor,be herif sen anlamayacaksında ben mi anlayacağım...yapabileceğim başka bişey varsa,lütfen yazın arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Evet dostum maalesef aynı sorunu bende yasadım bır cok kez.Adamlar muhabbet kuslarını canlı olarak saymıyorlar.Ben daha önce bir konu hakkında danışmıştım veterinere.Bana dediği söz "muhabbet kusları hakkında bılgımız yok.Bu tür kuşlar cok cabuk stres olan hayvanlardır.Ama kusu İst. Ünv. Veterinerlik fakultesıne goturursen orda sana belkı yardımcı olurlar."Bu arada hatırlatayım bu fakulte benım eskı okulumun bulundugu kampustedır yanı avcılarda....Ben ıse leventte oturuyorum.Bir muhabbet kusunun alısık oldugu ortamdan alınıp bu kadar yol gıtmesı zaten ölüme davetiyedir saglıklı olsa bile...Ama sen yınede dostumuzu kurtamaya calıs...Fazla rahatsız etme...Kac gundur boyle onuda yazarsan sevınırım...
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

TERRAMYCIN

Alıntıları Göster
    dostum ne alakası var senın dedığın ılac harıcen kullanılan bır krem....İnsanları yanlış bilgilendirme lütfen..Burda bır canlının hayatı söz konusu....

quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

TERRAMYCIN

• quote:

dostum ne alakası var senın dedığın ılac harıcen kullanılan bır krem....İnsanları yanlış bilgilendirme lütfen..Burda bır canlının hayatı söz konusu....

quote:

TERRAMYCIN

Alıntıları Göster
    OLDU OLACAK KUŞA FİTİL VERSEYDİNİZ

• quote:

acharat arkadaş yazdığın ilacı tam anlayamadım,biraz açarsan sevinirim...ya kuş 24 saat sobanın başında duruyor,üşütme ihtimali az ama,sabah bişeyi yokmuş,yine yaramazlık falan yapmış,öğle elide kusmaya başladı,gerçekten çok üzüldüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
    acharat arkadaş yazdığın ilaç eczanelerde bulunurmu? sağolun yardımlarınız için arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

hocam soğuk yerde kalmışsa pek umudu olmaz ama 1 e 10 ölçekle Terramycin sarı toz al.. ve 2ml lik şırıngayla o sarı suyu içmesini sağla.. temiz tut yaşam yerini..

Alıntıları Göster
    quote:

pardon dostum bu yazını gormemıstım...Özür diliyorum senden...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.