Şimdi Ara

KUŞUM İSHAL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR KUŞUMUN İSAL OLDUGUNU FARKETTİM VE KUŞCUYA GÖTÜRDÜM ORDA BANA 1 TANE İSAL İLACI VERDİLER SUYUNA KATTIM FAKAT KUŞ NE YEM YİYOR NE SU İÇİYOR KABARIYOR VE UYUYOR KAFASINI ARKASINA ALIP NE YAPMALIYIM

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 22 Eylül 2021; 20:59:35 >
  • Hocam bizim kuş da aynı durumdaydı. Biz de kuşçuya götürdük. Adam şey dedi su torbasını kaynar şekilde ısıtıp kafesin altına koy, kafesin üserini kalın battaniyeyle kapat. Yani kafesin içi sıcacık olacak. Ben enjektörle haşlanmış patates püresi ve haşlanmıs pirinç yedirmeye çalıştım kuşuma. İshal için yedirmek gerekiyormuş.Enjektörü ağzına dayayıp yedirmeye çalıştım ama tabi zorla azcık yedi. Bizim kuşun mantar olmasından şüpheleniyorduk. Ablam hemşire. Hastaneden mantar şurubu getirdi. Yine enjektörle mantar şurubu içirdik.
    Neyse sen kafesi sıcak tut. İyileşir o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeBoss.YouNot kullanıcısına yanıt
    Yalnız su torbası soğur soğumaz yeniden ısıtacaksın. Yani çok uğraştırıyor hocam 1 haftayı bulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş bir enjektörle, ağzını açarak damlat, tıslayıp hapşurup başını sallarsa içmiş demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.