Bildirim
KUŞUM TÜYLERİNİ YOLUP,KANATIYOR {ACİL}
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu işin uzmanı değilim ama hayvan pirelenmiş olmasın? -
bu site yardımcın olabilir belki.
http://www.ciftlikdergisi.com.tr/evcil-kuslar-neden-tuy-yolaronlemek-mumkun-mu.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrari
Bu işin uzmanı değilim ama hayvan pirelenmiş olmasın?
Hayır hocam imkansız -
kuş strese girmiş olabilir hocam eğer diğer arkadaşın dediği gibi bit filanda yoksa, imkansız demeyin bitin nerden geldiği belli olmuyor vallahi :) -
Şey, ben böyle bir hastalık biliyorum kuşlarda olan ama adını bilmiyorum eğer bu benim bildiğim hastalıksa çaresi yok. Bu hastalıkta kuşta bir bozukluk oluşuyor ve kuşun tüyleri çıktıkça kuş rahatsız hissedip tüm tüylerini yoluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gıbıç
Şey, ben böyle bir hastalık biliyorum kuşlarda olan ama adını bilmiyorum eğer bu benim bildiğim hastalıksa çaresi yok. Bu hastalıkta kuşta bir bozukluk oluşuyor ve kuşun tüyleri çıktıkça kuş rahatsız hissedip tüm tüylerini yoluyor.
Geçti hocam ilginiz için teşekkürler. Sanırım dönemsel birşeyi
quote:
Orijinalden alıntı: ByEgcn
quote:
Orijinalden alıntı: gıbıç
Geçti hocam ilginiz için teşekkürler. Sanırım dönemsel birşeyi
Tamam hocam allahtan geçmiş benim dediğim bide geçmiyor ne illet bişey hayvan kenxi kendini ölxürüyor resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam aynı durum benim muhabbet kuşumda da oldu nasıl yol izlediniz
deprsyonda mı
-
Galiba öyle krem suruyoruz ancak hala devam ediyor
vitamin takviyesi yapın, sevdikleri dal darı vs verin. tek mi kuş. tek ise etkiliyor
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim evet tek kuş
eş alsanız iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X