Şimdi Ara

Kuşuma eş aldım saldırıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben erkek kuşuma eş aldım ama erkek kuş dişiyi yanına yaklaştırmıyor durmadan gagalıyor,istemiyor onu petshop 1 hafta izleyin demişti alışırlarmı birbirlerine? İlk geldiğinde dişi kuş erkeğin yanına erkek istiyordu ama baktı yüz vermiyor dişi saldırıyor artık ayrıca birsürü kuş denedik ancak bunu beğendirebildik yardımlarınızı bekliyorum geri vermelimiyim?

• 2. Kuşu kendin mi gidip aldın yoksa kendi kuşunu götürdün ve kafese koydular. Eşini kendi kuşun mu seçti? Eğer 2. dediğim gibi değilse bunlar normal. Muhabbet kuşunun eşini kendisi seçmesi gerekir. Tecrübelerimle söylüyorum hatta bende yarın 3.5 yaşındaki muhabbet kuşuma eş seçtirmek için gideceğim. Eşini kendisi seçecek yani.
  • Değiştirin kuşu, 1 hafta beklemeye gerek yok. Zamanla tabi alışırlar ama bu biraz da zorunluluktan kanıksama gibi bir şey oluyor eşini. Aynadaki aksini bile zamanla eşi sanıyor muhabbet kuşu ona bile alışıyor. Ki devamlı kavga etmeyeceklerinin garantisi de yok. Eşini kendi seçsin arkadaşın dediği gibi. Yoksada erkekten ufak olsun dişi ebat olarak. Bellide olmuyor kuş petshop ta o kadar kuşun arasında stres yapıyor veya durgunlaşabiliyor. Ben kendim seçerim hep. Eğer en fazla 2. gün de de anlaşma belirtileri yoksa değişirim.
  • Hocam bu durumu yaşamıştım arkadaşların dediği gibi kendi seçsin dişi yumurtalara bile bakmıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.