Şimdi Ara

KUSURA BAKMA SAMSUNG İYİSİN HOŞSUN AMA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG D600 KULLANMIŞ VE SAMSUNG D900 VE E900 modellerini de elime almış birisi olarak Samsung'un düz yazılım firmware yüklü olan modellerindeki çok büyük bir yazılımsal eksikliği artık bugün duyurmaya karar verdim. Çünkü artık sinir oldum içim kabardı. Daha fazla dayanamayacağım bu mantıksızca eksikliğe.

Bundan 10 ay önce Samsung D600 aldım. Ekran müthiş. Gündüz ve gece çekimleri harika. Hoparlör harika. Ama bir eksiklik var ki insanı çıldırtmaya yeter de artar bile. Samsung'un D720 gibi symbianlı modellerinde bu hata yok.

Samsung D600 ve D900 de ve E serisinde ;

1. Fotoğraf ve video ayarlarında kayıt yeri olarak hafıza kartını seçme şansınız yok.
    2. Hafıza kartında olan bir şarkıyı, telefon hafızaına kopyalamadan zil sesi olarak seçme şansınız yok.
    3. Hafıza kartındaki bir resmi duvar kağıdı olarak kullanmak mümkün. Ama telefon hafızasındaki resimler tam ekran duvar kağıdı olabilirken, hafıza kartındakiler sadece standart duvar kağıdı olabiliyor. Tam ekran yapma şansınız yok.
    4. Telefon hafızası dolduğunda görüntüleri hafıza kartına taşıma sürei çok uzun. 10 ya da daha fazla resim taşıyacaksanız sabır taşı olsanız çatlarsınız.
    5.Telefonu kablo ile bilgisayara bağladığınızda, hafıza kartındaki resim ve müzikleri bilgisayara aktarma şansınız yok. Önce telefon hafızasına sonra oradan bilgisayara taşıyabilirsiniz. Bu arada çatlamazsanız tabii ki.

Ben samsung D600 E yukardaki nedenlerden 10 ay sabredebildim. Sonra ikinci el olarak satıp üstüne para ekleyerek başka modele geçtim. Geçtiğim modeli samsungu kötülemiş olmamak için burada açıklamıyorum.
    SAMSUNG SATICILARI VE SAMSUNG KULLANICILARI BU YAZILIM EKSİKLİĞİNİN ORTADAN KALKMASI İÇİN SAMSUNG ÜRETİCİSİNİ İNTERNET GİBİ ÇEŞİTLİ YOLLARLA UYARIN.

İNANIYORUM Kİ SAMSUNG TELEFONLARINDAKİ YUKARIDA BELİRTTİĞİM HATALARI DÜZELTİRSE PİYASANIN KRALI OLUR.

OH BE AÇIKLADIM RAHATLADIM.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulferan -- 12 Mayıs 2007; 14:46:04 >

• arkadaşım bunlar samsung un her topicinde tartışılan, anlatılan, bilinen gerçekler, bunları sanki böyle coca-cola nın sırrını biliyormuş gibi açıklaman bana çok garip geldi.
  • bilinenleri acıklamıssın sadece herkesde bunları bilerek samsung kullanıyor..

ozaman gozun aydın diyelim u600 modelinde bu dediklerinin hepsi duzeltilmis
  • baştan sona okudum....dedim ki" herhalde bilmediğimiz çok önemli bi şeyi açıklayacak"

söylediği şeyler; diğer arkadaşların da belirttiği gibi bütün samsungcuların bildiği şeyler..
  • yazdigin butun sorunlar Samsung u600 modelinde duzeltildi arkadasim..
  • hepsi olmasada büyük bir kısmı diyelim...
  • evet bende katılıyorum, samsung görünüşte malzeme kalitesinde 1 numarasın ama şu saçpma sapan menüsü ve konu açan arkadaşın belirtiği eksiklikler insanı soğutu veriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seneler öncesi söylediğim gördüğüm şeyler değişen hiçbirşey yok...bu gibi durumlardan şikayetçi isen nokia sony ericsson gibi başka firmaları dene
  • samsung tamam iyi firma gerçi optik urunlerı 5 yeni kuruş etmez ama neyse

bana göre tasarımları cok iyi içi boş telefonlar

oyuncaktan farkı yok her modelinin bi hoşuma giden d840 var oda kasa yüzünden yani

bana laf atmayın beyler telefoncuyum dukkanımız var hemen hemen her samsung telefonu yazılımsal mudahalede bulunabiliyoruz boxımız ile emin olun 3-5 tane samsung gormek gerekmez hemen hemen hepsı aytı tip oyuncak misali cihazlar

tekrar söylüyorum tasarımları cok iyi

ama içi boş

yazılımsal hata cok

dunyanın en ince telini yapsa ne olur butun parçaları borda silikonlamıslar cıkmasın die

dua edin bluetooth bozulmasın anasını aglatmak zorunda kalıyor teknısyen parçayı sokene kadar

• Bende dedim ya bu eleman kesin bizim bilmediğimiz şeyleri söyleyecek dedim ama yine yanıldım aynı tas aynı hamam. Arada tellaklar değişiyo sadece o kadar. Yazdıklarına bi cevap veriyim.
    quote:

1. Fotoğraf ve video ayarlarında kayıt yeri olarak hafıza kartını seçme şansınız yok.
    2. Hafıza kartında olan bir şarkıyı, telefon hafızaına kopyalamadan zil sesi olarak seçme şansınız yok.
    3. Hafıza kartındaki bir resmi duvar kağıdı olarak kullanmak mümkün. Ama telefon hafızasındaki resimler tam ekran duvar kağıdı olabilirken, hafıza kartındakiler sadece standart duvar kağıdı olabiliyor. Tam ekran yapma şansınız yok.
    4. Telefon hafızası dolduğunda görüntüleri hafıza kartına taşıma sürei çok uzun. 10 ya da daha fazla resim taşıyacaksanız sabır taşı olsanız çatlarsınız.
    5.Telefonu kablo ile bilgisayara bağladığınızda, hafıza kartındaki resim ve müzikleri bilgisayara aktarma şansınız yok. Önce telefon hafızasına sonra oradan bilgisayara taşıyabilirsiniz. Bu arada çatlamazsanız tabii ki.

1- Bu zaten neredeyse D900'e kadar olan bütün telefonlarda biliniyor. Şaşırılacak bir durum yok. Bu bir satış stratejisi.
    2- Hafıza kartında olan şarkıyı telefon hafızasına atarsan eğer direk yapılır. Samsung'ların genelinin telefon hafızası büyük bir sorun olmaz.
    3- Telefon hafızasındaki resimlerde uymuyor bazen ne yapacaz o zaman. Sadece çekilen resimler oluyo. Bununda çözümü var. E830 konusunda paylaştığım programla, Photoshop veya paint ile editleyerek ekrana oturacak şekilde ayarlayabilir ve duva kağıdı olarak kullanabiliriz.
    4- Telefon hafızası da hafıza kartıda şu anda full çakılı olarak duruyor. Ne bir kasılma var ne de yavaşlama. Çok hızlı hareket ediyor. benim telefon mu sorunlu şimdi yani.
    5- Telefonun ayarlarından USB ayarlarını depolama aygıtı olarak seçerseniz kablonuzu taktığınız zaman hafıza kartını görüyorsunuz. Ya da hafıza kartını Card reader ile direkt bilgisayara atarsınız. Sabrınızı zorlamazsınız bu kadar basit.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Samsung artık son çıkarttığı modellerde yukarıda yazdıklarının hiç biri mevcut değil. Herşey Nokia gibi olmuş durumda.

Demekki artık sorun yok galiba.

• Samsunglarin Turkce cevirisi beni yerlere yatiriyor :D
    Uygulamalari (applications) = Applications olarak ayni birakmislar..
    Ses (Volume) = Hacim olarak cevirmisler..
    Bunlar aklimda kalanlar..

Ama hakkini yememek lazim ince ve tasarim olarak cok guzeller..
    Goze hitap ediyor telefon.
  • böyle gelmiş böyle gidecek korkarım billah
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakalon

Telefon iyi hoşda şunlar canımı çok sıktı.
    1-mp3/radyo dinlerken sonraki şarkıya/istasyona geçmek için kısa yol yokmu?
    Devamlı tuş kilidini kaldırmak işkence oluyor...
    2-Kulaklıkla müzik dinlerken, arama geldiğinde tel çalıyor. Kulaklıktaki tuşa basınca tel. klidini kaldırın diyor...
    3-Birde resimler tam ekran olarak dolaşılamıyor, çok sinir bozucu bir şey. Tam ekran yapınca sadece o resmi
    görüyorsunuz. Varmı bunun bir çaresi?
    Sakın ucuz tel. muhabbeti yapmayın. Bendeki eski teknoloji K700 telde bile ses tuşuna uzun bastığımda sonraki şarkıya geçiyordu. Kulaklıkla ilgili hiçbir problem olmuyordu.

Bunlarada bir cevabınız varmı arkadaşlar?

• Evet, samsung iyi hoş , karizma ama bir ton yazılım eksikliği var ve batarya yok
    Ama ben bunları bile bile samsung aldım. Memnun sayılırım.
  • Samsung işte ne beklersin.X700 kullanırkende çektiği fotoğrafı bile tanımıyordu.(açmıyordu)
  • ek olarak arkadaşım unu demeyi unutmuşsun.

resim çekerken karşıdaki kişi heykel gibi duracak ve çeken kişi de heykel gibi titremeden resim çekecek yoksa bulanık ve donma şeklinde çekiyor lanet ötesi bu özelliği işte

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.