Şimdi Ara

Kusura Bakmayın ARkadaşlar Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben server kurdum 97d+Season4 item. uygun clientten buldum oyuna girdim ama client çok dandik çıktı. aranızda 97d+Season4 clienti olan arkadaşlarımız warsa bana bi zahmet PM atabilirmisiniz?

KONUYU KİTLEMEZSENİZ ve SİLMEZSENİZ SEVİNİRİM

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 22 Nisan 2010; 1:37:28 >

• zaten silmezler merak etme mu online bolumu olmus biri konu acmıc sukretsınler :D
  • Client istemek yasak değil zaten. Files ve kurulum bilgisi istemek yasak.
  • yha bu arada hazır konu açmışken onuda bi sorayım. burası bi forum sitesi deiilmi? burda

sorunlar paylaşılır ne bilim bilgiler paylaşılır ama burda nie Files + Kurulum anlatımı yasak?
  • Evinde bilgisayarı olan herkes bilip bilmeden server açıyo, muonline a yeni başlayanlarda genelde bu forumda dolaşıyo, oyunu tam öğrenemeden oyun kuruyorlar konuları gezerken rastlamaları büyük bir faciaya neden oluyo.
    Ondan sonra muonline neden öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

yha bu arada hazır konu açmışken onuda bi sorayım. burası bi forum sitesi deiilmi? burda

sorunlar paylaşılır ne bilim bilgiler paylaşılır ama burda nie Files + Kurulum anlatımı yasak?

Gerçekten bilgi elde etmek isteyen biri olursa arama motorlarını kullanabilir. Kısa bir web taramasından sonra istenilen her türlü bilgiye ulaşma imkanı vardır. Burada kurulum anlatımı ve dosya paylaşımının yasak olması insanların bu bilgilere ulaşmasını engellemez. Zaten araştırmacı olmayıp buraya konu açan birinin kurulum nasıl yapılır veya şu dosyayı nerden bulurum demesi o kişinin iyi iş yapamayacağının ayrı bir göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

yha bu arada hazır konu açmışken onuda bi sorayım. burası bi forum sitesi deiilmi? burda

Gerçekten bilgi elde etmek isteyen biri olursa arama motorlarını kullanabilir. Kısa bir web taramasından sonra istenilen her türlü bilgiye ulaşma imkanı vardır. Burada kurulum anlatımı ve dosya paylaşımının yasak olması insanların bu bilgilere ulaşmasını engellemez. Zaten araştırmacı olmayıp buraya konu açan birinin kurulum nasıl yapılır veya şu dosyayı nerden bulurum demesi o kişinin iyi iş yapamayacağının ayrı bir göstergesidir.

Tamamen doğru söylüyosun kardeşim araştırmacı ve temelden bilgisi olmayan bi insan sorunsuz bi server kuramaz . Zaten bu şekilde server kuranlar yüzünden Türkiye serverları eskisi kadar ilgi görmüyor.
    Ben şahsen yıllardır bu oyunu oynuyorum tanıdığım 3-4 insan kurmadıktan sonra Türk serverlarında değil yabancı serverlarda oynamayı tercih ediyorum.Benim gibi yapan arkadaşlarımda çok fazladır eminim bu forumun büyük bir kısmındaki oyuncu arkadaşlarda böyle düşünüyorlardır.Türk serverlarının büyük bir kısmında o kalite yok .Hepsi demiyorum çünkü gerçekten bu işi çok iyi yapan arkadaşlarda var onlarıda tebrik ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yabancilarin imkani + yardimlasmalari gercekten guzel

Bulgar serverlari haric hepsinde kasilabilir

Tr ServerLari Maddi gelir olmadikca boyle olmaya + Su kafalardaki Orumcek aglari cekilmedikce hep boyle olmaya Mahkum
    + Arastirmacilik nedir Muonlinede
    GooGLe girip muonline yazin dh frm extreme cıkar ama rus br bulgar cin fark etmez giriniz mu online yaziniz taratmada server lar cıkıyor
    Dayanisma yok sonra ortalik col cocuk oluyor server aciyor falan filan
  • önceden yasak değildi galiba paylaşım
    her şeye bi yasak geldi sigaraya yasak yaşamaya yasak aaaa bu nedir yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.