Şafak Sezer, "Kutsal Damacana 5-Zombi" filminin çekimlerine başlandığını duyurdu. ![]() |
Kutsal Damacana 5 - Zombi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O son iğrenç, leş oğlu leş filmden sonra bir film daha mı çekmeye karar vermiş? 4. film tamamıyla seviyesiz belt altı iğrenç küfürlerden ibaretti. Bunu da mizah olarak sunan senaryosuz 10 IQ'luk filmdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaçları para kazanmak hocam en dandik filmi bu ülkede gişe yapıyor.Daha devam serileri çekilecek bununda Kolpaçinonunda...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herkesin amacı para kazanmak da mühim olan nasıl kazandıkları ve karşılığında ne verdikleri. Kutsal Damacana genel olarak kötü bir seri. İlk film ve 3. film neyse de son film rezillik ötesiydi. Böyle berbat yapımların gişede çakılması, para kazanamaması lazım ki sinema sektörü çöpten geçilsin. İnsanların parası daha önemlisi vakti değerli. Bence sinema özellikle Türk sineması neden bu kadar kötü durumda bir durup düşünmek gerekir.
Konuyu açan sinemasever DH yöneticisine saygım var ama ben olsam 4. filmden sonra bu filmin konusunu açmazdım şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O açmasa bugün ben açacaktım.Çok takma kafana hocam.Bizim ülkedeki ortalama sinema izleyici kitlesi belli değişmez bu saatten sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 22 Aralık 2024; 0:47:23 >
İlk fragman geldi...
İlk filmden sonra 4 tane daha çekmişler. 2. filmi izleyememistim bile. Olmuyor artık yapmasanız mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
bunun filmini izleyenler var oldukça adamın seri devam eder 1 milyon izlense yine çeker
-
Tam okulların tatil olduğu zamanda çıkartıyor. Ne kadar 15 yaş üstü genç varsa umursamadan doluşacak. Adamlar her şeyi hesap ediyorlar.
-
kutsal 4 bir milyon işe yapmış bu da 600-700 yapar
-
şafak sezerin suratında neden bir gariplik var
-
Kutsal Damacana serisinden mi yoksa Şafak Sezer'den mi daha fazla tiksindiğimi çözemiyorum. Sanırım her ikisi birbirini tetikliyor denebilir.
-
Yarıda çıktım yalan yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X