Şimdi Ara

Kutsal Damacana 5 - Zombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şafak Sezer, "Kutsal Damacana 5-Zombi" filminin çekimlerine başlandığını duyurdu.

Kutsal Damacana 5 - Zombi

• O son iğrenç, leş oğlu leş filmden sonra bir film daha mı çekmeye karar vermiş? 4. film tamamıyla seviyesiz belt altı iğrenç küfürlerden ibaretti. Bunu da mizah olarak sunan senaryosuz 10 IQ'luk filmdi.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Amaçları para kazanmak hocam en dandik filmi bu ülkede gişe yapıyor.Daha devam serileri çekilecek bununda Kolpaçinonunda...
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Hocam herkesin amacı para kazanmak da mühim olan nasıl kazandıkları ve karşılığında ne verdikleri. Kutsal Damacana genel olarak kötü bir seri. İlk film ve 3. film neyse de son film rezillik ötesiydi. Böyle berbat yapımların gişede çakılması, para kazanamaması lazım ki sinema sektörü çöpten geçilsin. İnsanların parası daha önemlisi vakti değerli. Bence sinema özellikle Türk sineması neden bu kadar kötü durumda bir durup düşünmek gerekir.

Konuyu açan sinemasever DH yöneticisine saygım var ama ben olsam 4. filmden sonra bu filmin konusunu açmazdım şahsen.

• O açmasa bugün ben açacaktım.Çok takma kafana hocam.Bizim ülkedeki ortalama sinema izleyici kitlesi belli değişmez bu saatten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 22 Aralık 2024; 0:47:23 >
  • İlk fragman geldi...

• İlk filmden sonra 4 tane daha çekmişler. 2. filmi izleyememistim bile. Olmuyor artık yapmasanız mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutsal Damacana 5 - Zombi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.