Şimdi Ara

kutsal paladin pve ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar alt char olarak hpala kasmak istiyorum suan var 85 zaten iste dun biraz oynadim random za dan düsen itemler var suan
    ilk öncelıkle
    bu parti yi ortaya getirmek varmı ??hani parti üyeleri sol kösede cıkıyorya onu ortaya felan getirebiliyormuyuz ordan heallemek zor oluyor :D ortada olunca göz onunde oluyor daha kolay olur birde healler icin kullanabileceğim güzel bir addons arıyorum

birde statlarda ne kasmalıyım ?? int,mastery,haste,sprit,crit felan

birde fight esnasinda mana azaldiginda ne yapmam gerekir?? judgemend paso kullanıyorum

• Healbot.
  • Grid ya da healbot öneririm.Birde dispel için decursive olmassa olmazlardan..
    Statların hakkında pek fikrim yok.Enha/Resto shaman oynuyorum ben
  • Holy paladin olarak kullandığım add onlar: deadly boss mods , Grid, Clique, quartz, bir healing meter Skada olabilir şart değil...
    bana göre intellect en önemli stat sonra spirit>haste>crit>mastery şeklinde gidiyor... crit ile mastery yeri bazılarına göre mastery>crit şeklinde ama ben heallerimin critlemesini seviyorum overheal bile olsa...
    Holy paladin mastery'si bence pek kullanışlı değil, güya şimdi stackliyor ama devamlı damage yiyen tankta ne ara stackliyecek o da ayrı merak konusu...
    Grid ile parti üyelerini ekranda istediğin boyutta istediğin yere yerleştirebilirsin, clique ile de mouse ve klavye ile kombinasyonlar ile istediğin spelleri belli tuşlara atarsın daha seri heal atarsın... aura ve blessingleri anlatmaya gerek yok tooltiplerde yazanlar neyse o...
    Holy paladin de cooldown kullanımı önemli Hand ile başlayan speller duruma göre çekinmeden kullanmalısın (Hand of sacrifice hand of protection) kendin için divine protection, divine shield, divine favor, divine plea, avenging wrath gibi spellerin var kendine kullanabileceğin...
    Holy radiance ve Light of dawn isimli speller birden fazla kişiyi heallemek için kullanabileceğin speller...
    Heal için mana ve holy power kullanıyorsun.Holy power Holy shock ve crusader strike ile kazanıyorsun Light of dawn (multitarget) veya WordOfGlory (single target) heal yapmanı sağlıyor.
    5 manlerde beacon of light'i tanka koyup partiyi holy light ile heallersin heallersin. holy shock her cooldownda mutlaka kullanılmalı holy power doluncada ya WOG yada LoD ile harcanmalı herkesin damage aldığı durumlarda grubun ortasında durup holy radiance kullanılmalı bu spell mesafe ile etkisi azalıyor. Mana sorunu daha çok itemlarla ile alakalı, aam divine plea kullanabilirsin heal atarken bile, mana potları bulundur, ama mesela partide bir mana replenishment yapan eleman olsun (shadow priest, retribution paladin vb) rahat edersin...
    valla bir rotasyon yok heal için fighta göre öğreneceksin zamnla kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 14 Eylül 2011; 12:19:20 >

• ben vuhdoo kullanıyom healer oynarken, en sediğim addon healer sınıf için.
  • Benim olmazsa olmazim healbot oldukca faydali yanliz kendi default ayari cok kotu oynadikca ve ogrendikce dogru kombinasyonu sen ayarlarsin artik
  • gemlerin alayını int aban.spiritli gem basmana gerek yok full 40 int git.jw varsa 67leride çak tabi.spiritten alacağın regeni divine pleaden daha fazla alıyosun int yüksek oldukça.ayrıca spellpower ve crit asla spirit için feda edilmez.priest olsan neyse.

reforgelarıda haste e yap. spirit faydalı ama önceliği yok.spirit için reforge yapma.
    mastery şu an holy pala için en lüzumsuz stat. oyunun en kullanışsız masterylerinden birisi. seni overhealing yapmaya zorlayan bir mastery.gereksiz.

int>haste>spirit

addon olarak healbot,grid falan hepsi işini görür. healbotun içinde bat dosyası yakalımıştım o günden beri indirmiyorum. grid tavsiye ederim oldukça lite ve kullanışlı.
  • bence grid'e artık gerek yok. Blizzard'ın raid frameleri ayarlanabiliyor, 5mende de kullanılabiliyor ve gayet pratik, interface altında raid frames kısmını inceleyin.
    ben sadece clique kullanıyorum, raid frames'i kullandığım için.

bir de party üye portrelerini yok etmek için bir addon kullanıyorum da adını unuttum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.