Şimdi Ara

Kutu mu Stick mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu konuda hiç bilgim yok neredeyse. TVmde genelde internetten dizi, youtubedan video izleme gibi işlerde kullanmak için Wifi özelliği olan bi alet almak istiyorum. Ama fiyat aralığı çok geniş gördüğüm kadarıyla.

Bir de bazıları kutu tarzında bazıları ise stick şeklinde.

Sizce stick benim işimi görür mü, ya da küçük olması daha kötü olduğu yada performanslarının daha kötü olduğu anlamına gelir mi?

Bir de önerileriniz varsa çok güzel olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

• İyi ses ve kaliteli görüntü arıyacaksınız kullanıma alısınca, ayrıca bol bağlantı yüksek çözünürlüklü görüntü iyi wifi hatta ethernet girisi vb bu tip cihazlar sürekli alınmıyor gerekte yok zira yapılan işler belli o yüzden kutu tavsiye ederim elimde sıfır bir adet var ;http://goo.gl/03zjDp
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar pahali dusunmuyorum , tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..UnReaL.. kullanıcısına yanıt
    stick işine hiç girmeyin pişman olursunuz. olaya sadece performans anlamında bakmamak lazım bu tür cihazlarda. kullanılabilirliği, bağlantı yuvaları vs önemlidir. mesela sticklerin çoğunda lan portu olmaz, olsada televizyonun arkasında şık durmaz. lan olmayınca wifisini kullanmak zorundasınız ve ısınan cihazlar (ki stickler boyutları nedeniyle çok ısınır) wifide sorun çıkarabilir. 70 80 dolar civarında hertürlü işinizi görecek kutular var piyasada.
  • yawan kullanıcısına yanıt
    anladım hocam var mı peki bir öneriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.