Şimdi Ara

KUTUK İŞLEMCİYİ GERİ ALIRLARMI ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MuratBayrakçı

ARKADAŞLAR YAPMAYIN YAHU.
    BU SİZCE DÜRÜST BİR DAVRANIŞMI? İŞLEMCİYİ ALMIŞSIN 2 AY KULLANMIŞSIN SONRA OC OLMUYOR DİYE GERİ VERECEKSİN.TUTUNKİ FİRMA O İŞLEMCİYİ GERİ ALDI(MÜMKÜN DEĞİL GERÇİ AMA...)
    PEKİ O CPU YA NE OLACAK BİLİYORMUSUNUZ??
    NE OLACAĞI BELLİ BAŞKASINA SATILACAK
    YAZIK DEĞİLMİ O ALACAK VATANDAŞA.
    2. EL İŞLEMCİ ALMIŞ OLACAK.
    SİZİN BAŞINIZA GELSE,2. EL İŞLEMCİ VERSELER SİZE NE HİSSEDERSİNİZ??????

sanada hak veriyorum fakat adamların işleride böyle yürümüyor kısaca şöyle bahsedeyim adamlar benim işlemciyi alırlarsa onu başkasına satmayacaklar bundan adım gibi eminim o işlemciyi testlerde falan kullanacaklar mesela ethernet kartı çalışmayan bir S754 board garantiye geldi işte onu çalıştırmak için benim işlemciyi kullanırlar adamlar bundan alıp şuna satalım demiyorlar yani isteseler alırlar işlemciyi kimsede kazıklanmaz
    ayrıca artık CPU ları OC potansiyeli için alıyorlar OC potansiyeli zayıf olan bir CPU herkez için eksik bir işlemcidir benim içinde senin içinde
    adamları bunu anlayabilirlerse ve gerçektende müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlarsa alırlar diye düşünüyorum yanlışmıyım ??

• quote:

Orjinalden alıntı: saintlauren

baba eksenden mi aldın güzel
    mesela ben 100 kiloyum vardır böle güzel arkadaşlar aramızda şöle toplanalım kadıköydeki eksenmi gidelim sekiz on kişi nazikçe rica edelim arkadaşlardan değiştirsinler ne dersiniz bence en kesin çözüm böle olur

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

hiç mi hiç şansın yok..
    çünkü hiçbir firma bir işlemci veya başka bir birimi şu kadar
    o.c. kapasitesi vardır diye satmaz ki!!... bu tamamen şans işi o kadar...

yanlış düşünüyorsun dostum artık birçok firma OC potansiyeline göre satıyor ürünlerini mesela birkaç firmadan gördüğüm pazarlama taktiklerinde örnekler vereyim
    *r360 chipli 9800 pro
    *bilmemne KOD lu RAM
    *şu kodlu CPU
    *şu NS ram li erkan kartı

aslında artık firmalar bile OC ta yasallaşmaya başladı Abit firmasının gelecekteki GPU üretimlerinde resmen Voltaj arttırımına izin verecekler
    quote:

Orjinalden alıntı: Lieutenant

Ben işlemicide bir sorun olduğunu zannetmiyorum bence başka bir board ve Ram ile yap ondan sonra kutuk olup olmadığına karar ver.

yukarida belirttiğim gibi OC ta eski kurtlardanım yani acemi bir OC çu değilim hertürlü olasılığı göz önünde bulundurdum fakat nafile zaten benimde sistemin A64 benim epox 8kda+ board umdada denedim ben o boarda 3000+ ı 2700 mhz de kullanıyorum

• ya kardesım gıt dene.belkı alırlar hatta uyardıgın ıcın sana odul bıle verırler.
  • orjinalden alıntı kontendooo
    sanada hak veriyorum fakat adamların işleride böyle yürümüyor kısaca şöyle bahsedeyim adamlar benim işlemciyi alırlarsa onu başkasına satmayacaklar bundan adım gibi eminim o işlemciyi testlerde falan kullanacaklar mesela ethernet kartı çalışmayan bir S754 board garantiye geldi işte onu çalıştırmak için benim işlemciyi kullanırlar adamlar bundan alıp şuna satalım demiyorlar yani isteseler alırlar işlemciyi kimsede kazıklanmaz
    ayrıca artık CPU ları OC potansiyeli için alıyorlar OC potansiyeli zayıf olan bir CPU herkez için eksik bir işlemcidir benim içinde senin içinde
    adamları bunu anlayabilirlerse ve gerçektende müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlarsa alırlar diye düşünüyorum yanlışmıyım ??
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    yaa arkadaşlar yapmayın,yıllardır sektördeyim,iade alınan ve arızası olmayan her ürün tekrar son kullanıcıya satılır.
    öyle teknik servis de test yapmak için filan kullanılmaz.
    bence bu değiştirme talebi kesinlikle yanlış.
    tekrar söylüyorum,biraz empati yapın ve kendinizi hem firmanın hemde sizin o iade ettiğiniz ürünü firmadan alna adamın yerine koyunn.
    tabii birde şu durum var,satıcı size oc sözü vermişse kafasına kafasına atabilirsiniz tabii.
    benim arkadaş bu şekilde 9800se kartını iade etmişti 128 bit çıktı diye kart , ama satıcı oc oluyor diye konuşmuştu,sağolsun hemen iade aldı, oda bilmiyormuş 256 mb 9800 se lerin 128 bit olduğunu.
    yerine hemen 128 mb 256 bit ini verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 21 Nisan 2005, 13:58:33 >

• quote:

yaa arkadaşlar yapmayın,yıllardır sektördeyim,iade alınan ve arızası olmayan her ürün tekrar son kullanıcıya satılır.
    tekrar söylüyorum,biraz empati yapın ve kendinizi hem firmanın hemde sizin o iade ettiğiniz ürünü firmadan alna adamın yerine koyunn.
    tabii birde şu durum var,satıcı size oc sözü vermişse kafasına kafasına atabilirsiniz tabii.
    benim arkadaş bu şekilde 9800se kartını iade etmişti 128 bit çıktı diye kart , ama satıcı oc oluyor diye konuşmuştu,sağolsun hemen iade aldı, oda bilmiyormuş 256 mb 9800 se lerin 128 bit olduğunu.

sen yoksa eksen bilgisayardamı çalışıyorsun

şaka biryana eğer adamların bu işlemciyi alıp başkalarına satacaklarını bilsem kesinlikle gerivermem başkasının benim yüzümden mağdur kalmasını kesinlikle sindiremem neyse
    benim CPU yu arkadaşa vericem onunkini ben alacam bu hem beni rahatlartır hemde onun memnun eder çünkü zamanında adamın başının etini yedim al A64 pişman olmassın diye adamın eski sistemi P4 2.4 tü OC la 3.5 yapabiliyorduk o işlemciyi şimdi ise 150mhz bile arttıramıyoruz bu kütüğü

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendooo

quote:

sen yoksa eksen bilgisayardamı çalışıyorsun

şaka biryana eğer adamların bu işlemciyi alıp başkalarına satacaklarını bilsem kesinlikle gerivermem başkasının benim yüzümden mağdur kalmasını kesinlikle sindiremem neyse
    benim CPU yu arkadaşa vericem onunkini ben alacam bu hem beni rahatlartır hemde onun memnun eder çünkü zamanında adamın başının etini yedim al A64 pişman olmassın diye adamın eski sistemi P4 2.4 tü OC la 3.5 yapabiliyorduk o işlemciyi şimdi ise 150mhz bile arttıramıyoruz bu kütüğü

en dogru olanı yapmış olursun, çünkü geri verdiğin cpu nun sıfır diye başkasına satılma ihtimali olduğunu bile bile iadede ısrar etmen hiç de ahlaki olmaz.Sıfır adı altında 2.el ürün almak ileri de senin de başına gelebilir eğer bu duruma göz yumarsan.

• Bence senin işlemcinde değil başka bir sorunun var.. Yada OC yi tam olarak yapamıyorsun... 150 mhz çok az böyle olmaması lazım.. Kaç kişiye OC yaptım daha hiç 150 den fazla çıkamayan görmedim????

BEnim normalde 2000 ben çok rahat 2600 Mhz görüyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendooo

quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

buyuk bi ihtimal hayir

ancak soyle yaparsan olur

firmanin depo sorumlusuna soyliceskin durumu o kabul ederse olur yoksa yasal bi hakkın yok

yanıldığın bir nokta var bu işlere depo sorumlusu bakmıyor onlar alıyor CPU yu direkt AMD TR ithalatçisine (bogazici) gönderiyor gerekeni onlar yapıyor

benim aklıma birşey geldi

adamlara , durumu açıkca izah edeyim sonrada "ben bu CPU yu ileride satmaya kalksam kimse almaz artık insanlar OC potansiyeline bakarak alıyor işlemcileri ben mağdur durumdayım" gibilerinden nekadar mağdur olduğumu açıklayayım ????

bak simdi neden burdan halledersin biliyormsun ?
    abi bu adamlar pc topluyorlar depo da ve senin malini bi kullanıcıya verirler o yuzden depo sorumlusu ile gorus diyorum yoksa yasal olarak tabiki olmaz

• hayatta geri almazlar
  • ula hule hullaa vurun kırın paçalayın, taş üstünde taş baş üstünde baş komayın, bi Türküz biz büyüğüz biz güçlüyüz biz kaslıyız(!)...(?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozkan

Bence senin işlemcinde değil başka bir sorunun var.. Yada OC yi tam olarak yapamıyorsun... 150 mhz çok az böyle olmaması lazım.. Kaç kişiye OC yaptım daha hiç 150 den fazla çıkamayan görmedim????

BEnim normalde 2000 ben çok rahat 2600 Mhz görüyorum!!!

kardeş aradibir oluyor işte böyle kütük işlemciler
    eğer bende hata olduğunu düşünüyorsan çözüm önerileri getirin
  • işlemciyi 2.el forumunda uygun fiyata satmaktan başka şansın yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.