2 ay önce arkadaşa AMD64 sistem topladım ozaman OC yapma olasılığım yoktu.. geçen gün OC testleri yapalım dedik sonuç tambir hüsrandı enfazla 150mhz yükseltebiliyorduk işlemciyi şimdi bu CPU yu geri verebilirmiyiz ? ??? ? bu arada firma eksen bilgisayar
tüketici cayma süresi 1 hafta işlemciye gelince sorun boardan da olabilir hangi marka ve model board ile bu testleri yaptın?
buyuk bi ihtimal hayir
ancak soyle yaparsan olur
firmanin depo sorumlusuna soyliceskin durumu o kabul ederse olur yoksa yasal bi hakkın yok
quote:
Orjinalden alıntı: fbilker1907
tüketici cayma süresi 1 hafta işlemciye gelince sorun boardan da olabilir hangi marka ve model board ile bu testleri yaptın?
OC konusunda acemi değilim hertürlü olasılığı gözden geçirdik fakat nafile CPU KUTUK
quote:
Orjinalden alıntı: HighEND
buyuk bi ihtimal hayir
firmanin depo sorumlusuna soyliceskin durumu o kabul ederse olur yoksa yasal bi hakkın yok
yanıldığın bir nokta var bu işlere depo sorumlusu bakmıyor onlar alıyor CPU yu direkt AMD TR ithalatçisine (bogazici) gönderiyor gerekeni onlar yapıyor
benim aklıma birşey geldi
adamlara , durumu açıkca izah edeyim sonrada "ben bu CPU yu ileride satmaya kalksam kimse almaz artık insanlar OC potansiyeline bakarak alıyor işlemcileri ben mağdur durumdayım" gibilerinden nekadar mağdur olduğumu açıklayayım ????
quote:
Orjinalden alıntı: kontendooo
quote:
Orjinalden alıntı: HighEND
buyuk bi ihtimal hayir
yanıldığın bir nokta var bu işlere depo sorumlusu bakmıyor onlar alıyor CPU yu direkt AMD TR ithalatçisine (bogazici) gönderiyor gerekeni onlar yapıyor
adamlara , durumu açıkca izah edeyim sonrada "ben bu CPU yu ileride satmaya kalksam kimse almaz artık insanlar OC potansiyeline bakarak alıyor işlemcileri ben mağdur durumdayım" gibilerinden nekadar mağdur olduğumu açıklayayım ????
Bence bu bahsettigin yolla işlemciyi degiştirmeleri imkansız, yani en azından zor gozukuyor. gene de sen bilirsin.
baba eksenden mi aldın güzel mesela ben 100 kiloyum vardır böle güzel arkadaşlar aramızda şöle toplanalım kadıköydeki eksenmi gidelim sekiz on kişi nazikçe rica edelim arkadaşlardan değiştirsinler ne dersiniz bence en kesin çözüm böle olur
ARKADAŞLAR YAPMAYIN YAHU. BU SİZCE DÜRÜST BİR DAVRANIŞMI? İŞLEMCİYİ ALMIŞSIN 2 AY KULLANMIŞSIN SONRA OC OLMUYOR DİYE GERİ VERECEKSİN.TUTUNKİ FİRMA O İŞLEMCİYİ GERİ ALDI(MÜMKÜN DEĞİL GERÇİ AMA...) PEKİ O CPU YA NE OLACAK BİLİYORMUSUNUZ?? NE OLACAĞI BELLİ BAŞKASINA SATILACAK YAZIK DEĞİLMİ O ALACAK VATANDAŞA. 2. EL İŞLEMCİ ALMIŞ OLACAK. SİZİN BAŞINIZA GELSE,2. EL İŞLEMCİ VERSELER SİZE NE HİSSEDERSİNİZ??????
bence hayatta veremezsin zaten böyle bi tüketici hakkında yok diye biliyorum ...
quote:
Orjinalden alıntı: saintlauren
baba eksenden mi aldın güzel mesela ben 100 kiloyum vardır böle güzel arkadaşlar aramızda şöle toplanalım kadıköydeki eksenmi gidelim sekiz on kişi nazikçe rica edelim arkadaşlardan değiştirsinler ne dersiniz bence en kesin çözüm böle olur
ya kusura bakmayın kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ben ciddiyim bak biz genelde sorunlarımızı böle çözeriz biz TÜRKÜZ
quote:
quote:
ya kusura bakmayın kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ben ciddiyim bak biz genelde sorunlarımızı böle çözeriz biz TÜRKÜZ
bence sen, Türküz diyerek Türk Milletine hakir görerek hakaret ediyorsun. Ağzından çıkanı kulağın duysun!l kardeşim.
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul3400
quote:
quote:
bence sen, Türküz diyerek Türk Milletine hakir görerek hakaret ediyorsun. Ağzından çıkanı kulağın duysun!l kardeşim.
nedemek hakir görmek iyimisin gidelim yığalım diyorum laftan anlamayanın hakkı kötektir
hiç mi hiç şansın yok.. çünkü hiçbir firma bir işlemci veya başka bir birimi şu kadar o.c. kapasitesi vardır diye satmaz ki!!... bu tamamen şans işi o kadar...
Ben işlemicide bir sorun olduğunu zannetmiyorum bence başka bir board ve Ram ile yap ondan sonra kutuk olup olmadığına karar ver.
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
hiç mi hiç şansın yok.. çünkü hiçbir firma bir işlemci veya başka bir birimi şu kadar o.c. kapasitesi vardır diye satmaz ki!!... bu tamamen şans işi o kadar...
kesinlikle
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul3400
quote:
quote:
nedemek hakir görmek iyimisin gidelim yığalım diyorum laftan anlamayanın hakkı kötektir
evet evet biz bole cozeriz bende 90 kiloyum ama maalesef ankaradayım ankarada yıgılacak dukkan varsa soyleyin biz arkadaslarla toplanıp gideriz
quote:
işlemciyi eksen bilgisayar üretmiyorki gidip eksene iade sesini duyurabiliyorsan amd ye git bence adamların ne şuçu var + ikinci elde değer etmemsi diye birşey olmaz ikinci el alan firmalar potansiyele bakmaz ama burda satmak istersen o başka ...... buda değiştirmek için bir mazeret değil sakın gidip böyle birşey söyleme benceeeeeeee
evet evet biz bole cozeriz bende 90 kiloyum ama maalesef ankaradayım ankarada yıgılacak dukkan varsa soyleyin biz arkadaslarla toplanıp gideriz
baba kralsınn varsa burada sorun emrine amedayiz o arjantin caddesinde bi yer var hoş onu ben şahsen halledecem ama neyse eyvallah
quote:
quote:
aslında ben gündüz okuyorum akşamlarıda gece klübünde güvenlik görevlisiyim 90kiloyum 1.90 da boyum var kas falan allaha şükür hepsi yerinde fakat haksız yere gidip adamları zorduruma sokacak değilim bu çok yanlış bir davranış adamların kul hakkını alacak değilim kıytırık bir işlemci için düşünmen bile yeter fakat öyle bir şeye kalkışsaydım dükkanın önüne yığardım gece klübünden 10kişilik bodyguard timini adamlar dükkanı satarlardı
quote:
Orjinalden alıntı: kontendooo
quote:
quote:
aslında ben gündüz okuyorum akşamlarıda gece klübünde güvenlik görevlisiyim 90kiloyum 1.90 da boyum var kas falan allaha şükür hepsi yerinde fakat haksız yere gidip adamları zorduruma sokacak değilim bu çok yanlış bir davranış adamların kul hakkını alacak değilim kıytırık bir işlemci için düşünmen bile yeter fakat öyle bir şeye kalkışsaydım dükkanın önüne yığardım gece klübünden 10kişilik bodyguard timini adamlar dükkanı satarlardı