Şimdi Ara

KUTUK İŞLEMCİYİ GERİ ALIRLARMI ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce arkadaşa AMD64 sistem topladım ozaman OC yapma olasılığım yoktu.. geçen gün OC testleri yapalım dedik sonuç tambir hüsrandı enfazla 150mhz yükseltebiliyorduk işlemciyi şimdi bu CPU yu geri verebilirmiyiz ? ??? ?
    bu arada firma eksen bilgisayar

• tüketici cayma süresi 1 hafta işlemciye gelince sorun boardan da olabilir hangi marka ve model board ile bu testleri yaptın?
  • buyuk bi ihtimal hayir

ancak soyle yaparsan olur

firmanin depo sorumlusuna soyliceskin durumu o kabul ederse olur yoksa yasal bi hakkın yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbilker1907

tüketici cayma süresi 1 hafta işlemciye gelince sorun boardan da olabilir hangi marka ve model board ile bu testleri yaptın?

OC konusunda acemi değilim hertürlü olasılığı gözden geçirdik fakat nafile
    CPU KUTUK
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

buyuk bi ihtimal hayir

firmanin depo sorumlusuna soyliceskin durumu o kabul ederse olur yoksa yasal bi hakkın yok

yanıldığın bir nokta var bu işlere depo sorumlusu bakmıyor onlar alıyor CPU yu direkt AMD TR ithalatçisine (bogazici) gönderiyor gerekeni onlar yapıyor

benim aklıma birşey geldi

adamlara , durumu açıkca izah edeyim sonrada "ben bu CPU yu ileride satmaya kalksam kimse almaz artık insanlar OC potansiyeline bakarak alıyor işlemcileri ben mağdur durumdayım" gibilerinden nekadar mağdur olduğumu açıklayayım ????

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendooo

quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

buyuk bi ihtimal hayir

yanıldığın bir nokta var bu işlere depo sorumlusu bakmıyor onlar alıyor CPU yu direkt AMD TR ithalatçisine (bogazici) gönderiyor gerekeni onlar yapıyor

adamlara , durumu açıkca izah edeyim sonrada "ben bu CPU yu ileride satmaya kalksam kimse almaz artık insanlar OC potansiyeline bakarak alıyor işlemcileri ben mağdur durumdayım" gibilerinden nekadar mağdur olduğumu açıklayayım ????

Bence bu bahsettigin yolla işlemciyi degiştirmeleri imkansız, yani en azından zor gozukuyor. gene de sen bilirsin.

• baba eksenden mi aldın güzel
    mesela ben 100 kiloyum vardır böle güzel arkadaşlar aramızda şöle toplanalım kadıköydeki eksenmi gidelim sekiz on kişi nazikçe rica edelim arkadaşlardan değiştirsinler ne dersiniz bence en kesin çözüm böle olur
  • ARKADAŞLAR YAPMAYIN YAHU.
    BU SİZCE DÜRÜST BİR DAVRANIŞMI? İŞLEMCİYİ ALMIŞSIN 2 AY KULLANMIŞSIN SONRA OC OLMUYOR DİYE GERİ VERECEKSİN.TUTUNKİ FİRMA O İŞLEMCİYİ GERİ ALDI(MÜMKÜN DEĞİL GERÇİ AMA...)
    PEKİ O CPU YA NE OLACAK BİLİYORMUSUNUZ??
    NE OLACAĞI BELLİ BAŞKASINA SATILACAK
    YAZIK DEĞİLMİ O ALACAK VATANDAŞA.
    2. EL İŞLEMCİ ALMIŞ OLACAK.
    SİZİN BAŞINIZA GELSE,2. EL İŞLEMCİ VERSELER SİZE NE HİSSEDERSİNİZ??????
  • bence hayatta veremezsin zaten böyle bi tüketici hakkında yok diye biliyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintlauren

baba eksenden mi aldın güzel
    mesela ben 100 kiloyum vardır böle güzel arkadaşlar aramızda şöle toplanalım kadıköydeki eksenmi gidelim sekiz on kişi nazikçe rica edelim arkadaşlardan değiştirsinler ne dersiniz bence en kesin çözüm böle olur

ya kusura bakmayın kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ben ciddiyim bak biz genelde sorunlarımızı böle çözeriz biz TÜRKÜZ
  • quote:

quote:

ya kusura bakmayın kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ben ciddiyim bak biz genelde sorunlarımızı böle çözeriz biz TÜRKÜZ

bence sen, Türküz diyerek Türk Milletine hakir görerek hakaret ediyorsun. Ağzından çıkanı kulağın duysun!l kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul3400

quote:

quote:

bence sen, Türküz diyerek Türk Milletine hakir görerek hakaret ediyorsun. Ağzından çıkanı kulağın duysun!l kardeşim.

nedemek hakir görmek iyimisin gidelim yığalım diyorum
    laftan anlamayanın hakkı kötektir

• hiç mi hiç şansın yok..
    çünkü hiçbir firma bir işlemci veya başka bir birimi şu kadar
    o.c. kapasitesi vardır diye satmaz ki!!... bu tamamen şans işi o kadar...
  • Ben işlemicide bir sorun olduğunu zannetmiyorum bence başka bir board ve Ram ile yap ondan sonra kutuk olup olmadığına karar ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

hiç mi hiç şansın yok..
    çünkü hiçbir firma bir işlemci veya başka bir birimi şu kadar
    o.c. kapasitesi vardır diye satmaz ki!!... bu tamamen şans işi o kadar...

kesinlikle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: istanbul3400

quote:

quote:

nedemek hakir görmek iyimisin gidelim yığalım diyorum
    laftan anlamayanın hakkı kötektir

evet evet biz bole cozeriz bende 90 kiloyum ama maalesef ankaradayım ankarada yıgılacak dukkan varsa soyleyin biz arkadaslarla toplanıp gideriz

• quote:

işlemciyi eksen bilgisayar üretmiyorki gidip eksene iade sesini duyurabiliyorsan amd ye git bence adamların ne şuçu var + ikinci elde değer etmemsi diye birşey olmaz ikinci el alan firmalar potansiyele bakmaz ama burda satmak istersen o başka ...... buda değiştirmek için bir mazeret değil sakın gidip böyle birşey söyleme benceeeeeeee

• evet evet biz bole cozeriz bende 90 kiloyum ama maalesef ankaradayım ankarada yıgılacak dukkan varsa soyleyin biz arkadaslarla toplanıp gideriz

baba kralsınn varsa burada sorun emrine amedayiz o arjantin caddesinde bi yer var hoş onu ben şahsen halledecem ama neyse eyvallah

• quote:

quote:

aslında ben gündüz okuyorum akşamlarıda gece klübünde güvenlik görevlisiyim 90kiloyum 1.90 da boyum var kas falan allaha şükür hepsi yerinde fakat haksız yere gidip adamları zorduruma sokacak değilim bu çok yanlış bir davranış adamların kul hakkını alacak değilim kıytırık bir işlemci için
    düşünmen bile yeter fakat öyle bir şeye kalkışsaydım dükkanın önüne yığardım gece klübünden 10kişilik bodyguard timini adamlar dükkanı satarlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendooo

quote:

quote:

aslında ben gündüz okuyorum akşamlarıda gece klübünde güvenlik görevlisiyim 90kiloyum 1.90 da boyum var kas falan allaha şükür hepsi yerinde fakat haksız yere gidip adamları zorduruma sokacak değilim bu çok yanlış bir davranış adamların kul hakkını alacak değilim kıytırık bir işlemci için
    düşünmen bile yeter fakat öyle bir şeye kalkışsaydım dükkanın önüne yığardım gece klübünden 10kişilik bodyguard timini adamlar dükkanı satarlardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.