Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 KUTULU FATURALI SONY TÜRKİYE GARANTİLİ 4 AYLIK SİYAH XPERİA Z3 900 TL Satın Al 10 Aralık 2015 12:23 1 1 KUTULU FATURALI SONY TÜRKİYE GARANTİLİ 4 AYLIK SİYAH XPERİA Z3 900 TL Cihazda kozmetik dışında hiç bir kusur yoktur.Kutulu faturalı şekilde sony türkiye garantili cihazdır.Henüz 4 aylıktır.Arkasında kılcal çizikler ve kameranın yanında çok ufak bir çatlak vardır resimde bakabilirsiniz.Ekranın sol kenarında normalde pek belli olmayan ufak bir sarı leke vardır internetten araştırabilirsiniz z3 lerde kronik sorundur.Garantiden yaptırılabilir benim vaktim ve yedek telefonum olmadığı için gönderemedim.Cihazın görünüş dışında hiç bir sorunu yoktur.Fiyat sondur.Pazarlık teklif etmeyin.Daha yüksek model telefon almak için satıyorum.Takas sadece üste para verebilceğim yüksek model telefonlarla olur.FİYAT:900 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Aralık 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac GTX 1070 AMP. 8 GB 2500 TL Intel i7 3770-- Asus Maximus V Gene Z77(1155) -16 GB GSkill Ram- Thermaltake Contac 21 --Full Set Satılık Asus HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB KUTULU FATURALI SONY TÜRKİYE GARANTİLİ 4 AYLIK SİYAH XPERİA Z3 900 TL
osman077 kullanıcısına yanıt teşekkürler.Cihaz hala satıştadır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac GTX 1070 AMP. 8 GB 2500 TL Intel i7 3770-- Asus Maximus V Gene Z77(1155) -16 GB GSkill Ram- Thermaltake Contac 21 --Full Set Satılık Asus HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB KUTULU FATURALI SONY TÜRKİYE GARANTİLİ 4 AYLIK SİYAH XPERİA Z3 900 TL