Şimdi Ara

Zotac GTX 1070 AMP. 8 GB 2500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Zotac GTX 1070 AMP. 8 GB 2500 TL

Gtx 1070 amp zotac kendinden o.c li versiyon. Performansı gayet tatmin edicidir hala bir çok oyunu 1080p son ayarlarda oynatır. Tek sıkıntısı bir tane fanı bazen dönmüyor, bazen çalışıyor diğeri sorunsuz. Kolayca değiştirilebilir, ancak ısınma sorunu vs. olmuyor arka tarafı vs. full metal plaka kaplı tek fanda gayet yeterli geliyor ben bu yüzden değiştirme gereği duymadım. Yinede fiyatını uygun tuttum bu yüzden. Kutu, fatura maalesef mevcut değildir. Ciddi alıcılara istediği testi vs. yapıp atabilirim canlı olarak görüntülü görüşmede gösterebilirim. Ben sistemimi güncellediğim için bir süredir boşta duruyordu satmaya karar verdim.

İstanbul içi Beylikdüzü tarafı elden teslim tercihimdir, şehirdışı özenle paketlenip kargo yapılacaktır. Ödeme havale-eft sonra kargo şeklinde yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel, kart hala satıştadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.