Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Asus HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB Satın Al 13 Nisan 2020 19:23 1 1 Satılık Asus HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 3 GB model cihaz biraz eski model olmasına rağmen yakın nesillerden r9 280-380 ile performans anlamında kafa kafaya bir karttır çeşitli benchmark sitelerinden sizde bakabilirsiniz. Asus kalitesi beni hiç üzmedi şimdiye kadar hiç bi problem yaşamadım tamir vs. hiç görmedi cihaz miningde kullanılmadı sadece evde kişisel bilgisayarımda oyun amaçlı kullandım.Yaşına göre gayet temiz durumdadır kutusu garantisi vs. mevcut değil istanbul içi elden teslim verebilirim kargo ile almak istenir ise güzel korunaklı başka bir kutuda gönderebilirim. Benim satma nedenim sistemimi güncellemek. Detaylı bilgi için tel. no verebilirim mesaj atarsanız..Fiyat:400 TLKargo alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac GTX 1070 AMP. 8 GB 2500 TL Intel i7 3770-- Asus Maximus V Gene Z77(1155) -16 GB GSkill Ram- Thermaltake Contac 21 --Full Set Satılık Asus HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB KUTULU FATURALI SONY TÜRKİYE GARANTİLİ 4 AYLIK SİYAH XPERİA Z3 900 TL