Şimdi Ara

Oneplus serisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
54
Favori
52.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ankara'dayım iletişim bilgilerinizi ve adresinizi rica edebilir miyim Oneplus 8 pro 12/256 almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus 8 (IN2013) global versiyon kapalı kutu 12/256gb INTERSTELLAR GLOW rengi - 5300tl
    (Ankara, , çift hat kayıtlı ister kayıtsız kapalı kutu,

Bu cihaz elinizde vardı birde sorum olucak bu cihazlara atılan imeilerde 4.5g gibi sorunlar oluyor mu? eski telefon imeileri atıldığı için band sorunları oluyor diye bazı markalarda duyuyordum. Ciddi alıcıyım dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Hasan Bey merhaba. Oneplus almak istiyorum ben de. Güvenilir olduğunuz belli, hayırlı işleriniz olsun. İletişim bilginizi paylaşır mısınız?

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzadee -- 23 Ekim 2020; 11:28:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını merak ediyorum

• Oneplus 8t elinizde var mı hocam?

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    ben biraz araştırdım ve global olan sürümde band20 yani lte farkı varmış sanırım onun haricinde kutudan global olanda TR uyumlu adaptör çıkıyor başka bir farkı yok sanırım
  • yekzadee Y kullanıcısına yanıt
    Tamam, değmez o zaman ₺ farkına. 2020'ye devam

• merhaba,kolay gelsin..iletişim bilgilerinizi alabilir miyim

OnePlus 8 (IN2013) global versiyon kapalı kutu 12/256gb INTERSTELLAR GLOW rengi düşünüyorum..
  • Bende Gri renk Oneplus 8T (8-128) bakınıyorum ama hep yeşil-mavi rengini getiriyorlar. Gelince buradan haber verirseniz sevinirim.
  • OnePlus 8 (IN2013) global versiyon kapalı kutu 12/256gb INTERSTELLAR GLOW rengi - 5300tl
    (Ankara, , çift hat kayıtlı ister kayıtsız kapalı kutu) almayı düşünüyorum iletişime geçebilir misiniz?

• Hocam iletişim bilgilerinizi alabilir miyim

• Arkadasa cuma gunu 5300tl eft yapip oneplus 8 12/256 interstellar glow satin aldim. Ayni gun kargoladi sagolsun. Kendisine tesekkurler cihaz kapali kutu jelatinli sifir kilifi ve aksesuarlariyla geldi. Tavsiye ederim.

• Fitmans kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Kayıt kendin mi yaptın hocam

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    İmei kontrol etmedim valla hocam kayit yapacakti onlar ama sorun yok oneplus ta cok zor birsey degil diye biliyorum illaki hallolur arkadas yardimci olacaktir kayitli olmasa bile

Zor değil de genede ufak da olsa bir uğraş. Kutuyu kendiniz açmak istediniz sanırım

Hocam kapali kutu derken kutusunda geldi telefon jelatinliydi. İmei sorguladim arkadaslar halletmisler. Fabrika jelatini duruyordu ekraninda usb felan yine k sekildeydi

Bende 7t var. Çok memnunum 8 düşündüm ama hiç fark yok neredeyse kamera sensör Sony ımx 589 8 de de aynı bir 8 pro farklı. 8t bile aynı onun tek artısı 65w şarj var 8 pro düşünüyorum da kararsızım.

Hocam bende 7t den gectim. 8t alacaktim baktim 8 ile ayni. Bunun batarya 7t den daha iyi ve isinmiyor telefon. Bu ikisi senin icin onemli degilse gecme

• hocam sen neden 7t den 8e geçtin ki 8pro ya geçilir ama 8 sadece dediğin 2 avantaj var. Benim telefonum ısınmıyor nedense 7t 3800mah 8pro 8t 4500mah 8t 65w şarj var.
    8 pro ön kamera aynı 2k ekran 1.07 milyar renk arka kamera sensörü daha iyi.
    Geçme sebebim model yükseltmek 8t veya 8 pro ya geçebilirim ama hala kararsızım.
    9 ne zaman çıkacak acaba😊

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.