Şimdi Ara

Kutulu lisanslar için önceki işletim sisteminin orjinal olmasına gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Home Premium Türkçe almayı düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-gfc-00222-windows-7-home-premium-turkce/productdetails.aspx?I_ID=40286

Şu anki işletim sisteminin orjinal olması falan gerekiyor mu arkadaşlar yukardaki ürünü kullanabilmek için?

• Hayır gerekmiyor

Yalnız çok para be kardeş açımıcam mı o parayı öderken benim param olsa almadan önce baya bi düşünürdüm heralde

Çımrımıyım neyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Ekim 2009; 22:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Hayır gerekmiyor

Yalnız çok para be kardeş açımıcam mı o parayı öderken benim param olsa almadan önce baya bi düşünürdüm heralde

Çımrımıyım neyim

Hocam birkaç yıl götürür bu beni. pc'nin bir parçası gibi düşününce koymuyor. ayrıca kutulu lisanslar vista'da çok daha pahalıydı. Bu nispeten ucuz ona göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Hayır gerekmiyor

Çımrımıyım neyim

Hocam birkaç yıl götürür bu beni. pc'nin bir parçası gibi düşününce koymuyor. ayrıca kutulu lisanslar vista'da çok daha pahalıydı. Bu nispeten ucuz ona göre.

Tebrik ediyorum seni öncelikle. Kutu lisansları bilgisayardan bağımsız istediginiz zaman alabilirsiniz. Mesela kacak bir xp lisansınız var diyelim, bunu lisanslamak istediginizde oem lisans alınmaz onun yerine kutu lisans ya da ggk olarak satılan xp lisans alınır. kutu lisans aldıgınız için o pc'den farklı bilgisayara tasıyabilirsiniz. kutu lisans (içinden cd cıkan versiyondur,oem'lerde içinden cd cıkmaz)ofis 2007 ev öğrenci sürümünü kendinize ait 3 pc'ye yükleyebilirsiiz. bunların haricindeki diger kutu lisans ofis ürünlerini bir masaüstü bir dizüstüne kurabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.