Şimdi Ara

Kutupayısı Kasım İndirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutupayisi.com’da Black Friday indirimleri var. Özellikle Salomon, Marmot, Columbia gibi outdoor markalardaki indirimler gayet güzel. Birkenstock’un birkaç modeli de var.

www.kutupayisi.com
    Efsane Kasım İndirimleri Başladı
    https://www.kutupayisi.com/sayfa/buyuk-indirim-firsatlari-basladi

Salomon’un sitesinde 8799 TL olan bir ayakkabıyı takip ediyordum, Amazon’da kasım indirimlerinde 5200 TL’ye inince Amazon’dan almıştım birkaç gün evvel ama aynı ayakkabı burada 4400 TL’ye inmiş net %50 indirimle. Amazon’dan aldığımı henüz giymemiştim geri göndereceğim. Iyzico da 300 TL kupon verdi ayrıca, 4100’e gelmiş oldu ayakkabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siteyi bilmiyorum güvenilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Yılların firması ve stanley markasının resmi distribütörü, güvenebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim

• Bu mevsimler için, özellikle baharlık outdoor pantalon öneriniz olur mu?

• salomon ayakkabılarda ciddi indrim var. Yurtdışı fiyatıyla aynı, hatta daha bile düşüğe geliyor.

• coskuksk kullanıcısına yanıt
    Hangisini tavsiye edersin? Bir de kalıpları nasıldır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coskuksk kullanıcısına yanıt

Ben de bakıyorum ancak model konusunda emin olamadım. Normalde doğa ayakkabılarında burun kısmı boş kalsın, sıkmasın, terletmesin diye 0,5 numara büyük alırım ancak salomon'da hangisi en iyi olur çözemedim.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Ben Salomon X Ultra 4 Mid modelini aldım. Bir süredir takip ediyordum, spor ayakkabı numaramı aldım.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Ben Elixir Activ Mid GTX modelini aldım. Daha önce mağazada hem bunu hem X Ultra 4 Mid modelini denemiştim. X Ultra modelleri tabii ki daha sağlam yapıda ama ayak parmakları ile midsole arasında kalan bölgeden sıkıyor biraz. Elixir Activ Mid GTX ise daha bir yürüyüş ayakkabısı gibi, hiç sıkmadı ayağımı o yüzden onu tercih ettim.

https://www.kutupayisi.com/urun/salomon-elixir-activ-erkek-outdoor-ayakkabi-2

Normalde 42-42.5 arası giyiyorum. Bunda 43 1/3 bedeni en uygunu oldu. Salomon’da bedenler US standardı olduğu için düz 43 yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe dostu önerisi olan var mıdır

• 1700 liralık bir alışveriş yapacağım. Kampanya vs var mı? İyzico vs? Avantajlı alma yolu bilen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.