Bildirim
Kütüphanemdeki Okumadığım Kitaplar (SS)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En incesinden başla kalına doğru git ben çok nadir istisnalar dışında öyle yapıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada kütüphanemi karıştırdıkça okunmamış daha da fazla kitap olduğunu keşfettim. 17 tane daha. Toplamda 27 etti. Biraz daha karıştırsam etrafı, 30'a ulaşırım muhtemelen. Ne ara bu kadar kitap birikmiş, anlam veremedim. -
Okunmaya değer bir kitap göremedim, Zico filan nedir sanırım biyografi seviyorsunuz ama şahsi görüşüm zaman kaybı olduğu yönünde. Fotodaki tüm kitapları toplasan bir Karamazov Kardeşler tadını veremez. Hayat kısa olduğuna göre nitelikli edebi kitapları okumak için zaman kaybetmemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 6 Aralık 2016; 3:15:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zevk meselesi. Bahsettiginiz tarzda kitap da okuyorum fakat surekli Turk ve dunya klasikleri okumak bazen bogucu olabiliyor.
Benim Yolum'a başlayın, en azından Hindistan hakkında fikir verir. Biyografi okumak eğlencelidir. -
Zico'dan başladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: J.Valjean
Okunmaya değer bir kitap göremedim, Zico filan nedir sanırım biyografi seviyorsunuz ama şahsi görüşüm zaman kaybı olduğu yönünde. Fotodaki tüm kitapları toplasan bir Karamazov Kardeşler tadını veremez. Hayat kısa olduğuna göre nitelikli edebi kitapları okumak için zaman kaybetmemek gerek.
Hadi oradan :) bayılıyorum böyle üstten konuşan insanlara.
İsteyen insan istediğini okumakta özgür olduğu gibi belki bütün bir dostoyevski eserleri içerisinde okuyucuya tesir etmeyecek bir söz,bahsi geçen zico biyografisinde gizlidir.
İSTEDİĞİNİZİ OKUYUN HOCAM!
Okuyucular arasında bu ayrım iyice derinleşmeye başladı. Herkes klasikleri, ünlü polisiyeleri, çok satan bestseller romanları okuyacak diye bir şey yok. Ben okumuyorum diye bu tür kitaplara ne hakla bok atabilirim ya! Bir üstteki mesajda yazan şey çok doğru.
quote:
belki bütün bir dostoyevski eserleri içerisinde okuyucuya tesir etmeyecek bir söz,bahsi geçen zico biyografisinde gizlidir.
Ben de eskiden kendimce böyle bir ayrıma gider görece basit kitapları okuyanları eleştirirdim. Malesef vampirli kitap okuyanları halen daha sevemedim. Ama sonradan bu yaptığım şeyin yanlış olduğuna karar verdim. İsteyen istediğini okusun, ben her türlü okuma eylemini destekliyorum.
-
Teşekkür ederim dostlar. Boşverin, harareti düşürün. Evet yatırım yaptığım kitaplara bir anda değersizmiş gibi yorumda bulunulması beni de rahatsız etti ama arkadaşın canı sağolsun. Ne diyeyim. -
Zico kitabı bitti. Şimdi yeni bir tane kitap seçmem lazım. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Zico kitabı bitti. Şimdi yeni bir tane kitap seçmem lazım. :)
Diğer biyografiden devam hocam -
Memleketten yeni ayrıldım. Yanımda;
-Japonya (Gittim Gördüm Yazdım)
-Gökleri Süsleyen Kartal
-Yüksek İrtifa
kitapları var.
İlki zaten vardı. İkincisini ilk mesajdaki fotoğraftan da görebilirsiniz. Sonuncusunu bugün görür görmez aldım. -
Bir geyşanın anıları
kesinlikle mete han ın oglu kiok han -
Audrey Hepburn mü o?
Evet hocam Audrey Hepburn'un kitabi.
Kiok Han kitabini memlekette biraktim. Su anda Gokleri Susleyen Kartal'i okuyorum. Kitap harika ilerliyor.
Lotr ın sekiz kitabından ikisi kaldı e bir de türkçeye çevrilmesi için kendimi yırttığım 12 ciltlik bir seri var. Bunları kesinlikle okuyacağım çünkü vazgeçemiyorum orta dünyadan.
Üstteki arkadaş söylediğinde çok haksız değil aslında. Mesela ben 23 üm 70 me kadar yaşayacağım varsayımıyla hesapladım düz hesap 3k kitap okuyabiliyorum. E böyle düşününce olabildiğince nitelikli kitaplar okumak düşüncesi benim de aklıma yatmıştı. E robot değiliz illa özel zevklerimizle ilgili şeyler de okuyacağız. Mesela benim için lotr. Aslında okumak için got serisinin ikinci kitapları da elimde ancak okuyacağımı çok sanmıyorum. 1. Kitabı da keşke okumasaydım diyorum mesela hem dizisiyle komple aynı bir kitap ve çok uzun onun yerine başka bir şey de okuyabilirdim.
Gerçi ben kitap okumaya yeni yeni başladım MALESEF çok üzülüyorum bu duruma. 17 den okumaya başlamış olsam bugüne kadar kaç kitap okurdum diye hesap edip duruyorum. Cahillik çocukluk işte bugün ki aklım olsa işte o zamanlar ... neyse bende de 20 kadar okunmamış var ama okunmaya değer olarak bir 10 tane var. Gerisini kolay kolay okumam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acikcasi ben ilgimi ceken her kitabi okurum. Su ana kadar pismanligini yasadigim hicbir kitap olmadi. Kimi zaman efsane olmus klasikleri alip okurum birsey kazandirmaz ama guncel kitaplardan okuduklarim daha cok sey kazandirir. Zamaninda birileri nobel ve benzeri odul verdi diye o kitap en iyisidir diyemeyiz.
Elbette hepsi bu sekildedir diyemeyiz fakat yeni kitaplara karsi dusmanca tavir sergilemeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- westeros haritası türkçe
- martin eden hangi yayınevinden okunmalı
- haritada kaybolmak özet
- kendi uydurduğun bir yalanı söylemek
- nutuk hangi yayından okunmalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X