Şimdi Ara

Kütüphanemdeki Okumadığım Kitaplar (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir geyşanın anıları adlı kitabı okumuştum sevmiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

bir geyşanın anıları adlı kitabı okumuştum sevmiştim..

Merak ettiğim bir kitaptı. Ben de bu sebeple kütüphaneme kazandırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Okunmaya değer bir kitap göremedim, Zico filan nedir sanırım biyografi seviyorsunuz ama şahsi görüşüm zaman kaybı olduğu yönünde. Fotodaki tüm kitapları toplasan bir Karamazov Kardeşler tadını veremez. Hayat kısa olduğuna göre nitelikli edebi kitapları okumak için zaman kaybetmemek gerek.

Sen kimsin Zico kim diyeyim en başta

Herkesin damak zevki aynı olsa ne kötü olurdu. Düşünsene her gün her öğün aynı yemeği yediğini. Nitelikli kitaplar okumak iyidir ama tek gerçek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Okunmaya değer bir kitap göremedim, Zico filan nedir sanırım biyografi seviyorsunuz ama şahsi görüşüm zaman kaybı olduğu yönünde. Fotodaki tüm kitapları toplasan bir Karamazov Kardeşler tadını veremez. Hayat kısa olduğuna göre nitelikli edebi kitapları okumak için zaman kaybetmemek gerek.

Sen kimsin Zico kim diyeyim en başta

Herkesin damak zevki aynı olsa ne kötü olurdu. Düşünsene her gün her öğün aynı yemeği yediğini. Nitelikli kitaplar okumak iyidir ama tek gerçek değildir.

Yani katılıyorum. Hatta bir Galatasaraylı olarak Zico'nun kitabını okuyup bitirdiğimi de belirtmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.