Şimdi Ara

kutusuz cihaz değişimi yapılıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı teknik servise gönderdikten sonra kutusuz sadece cihaz değişimi talep edebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Cihazı teknik servise gönderdikten sonra kutusuz sadece cihaz değişimi talep edebiliyor muyuz ?

eğer cihaz değişim hakkı kazandıysanız (senede bilmem kaç kere servis girdisi falan öyle şartları vardı) zaten sadece cihazı değiştiriyorlardı benim one s değişti böyle.
  • Cihazimi ölü piksel kamera lensi çizikli ve çıkıklığı şikayet ile gönderdim cihazım iki defa gitti aynı Sorunlarla

İkinci defada bile ekranda ölü piksel var ve kamera lensi dışa doğru yine çıkık ve daha fazla çizik var

Tabi ki bunlar kullanımı neredeyse hiç etkilemiyor cihazda hiç bir problem yok herşeyi sorunsuz çalıştırıyor

Kafama takılıyor bazen o sorunlar uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum çünkü..

Cihazı 4 defa göndermek lazımmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Cihazimi ölü piksel kamera lensi çizikli ve çıkıklığı şikayet ile gönderdim cihazım iki defa gitti aynı Sorunlarla

İkinci defada bile ekranda ölü piksel var ve kamera lensi dışa doğru yine çıkık ve daha fazla çizik var

Tabi ki bunlar kullanımı neredeyse hiç etkilemiyor cihazda hiç bir problem yok herşeyi sorunsuz çalıştırıyor

Kafama takılıyor bazen o sorunlar uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum çünkü..

Cihazı 4 defa göndermek lazımmış.

olsun hocam ölü pixeli affetmeyin yinede gönderin biraz telefonsuz kalırsınız (bende ortalama 2,5-3 ay sürdü 4 kez gitti her defasında başka problemi çıktı ) değişim olur bir şekilde
    garantiye giren cihazdan hayır gelmiyor bozuyorlar bir yerlerini yine

• Aslında bir problem olacağını zannetmiyorum daha fazla bozulsa farkederdim mutlaka

HTC Destek Biriminden rica ettim kalite kontrol testinden geçirin diye ve kvk teknik serviste kalite kontrol testinden geçirmiş

Ama dalga geçer gibi 2.defa ekran değişti ölü piksel var 1 belirgin cizikle gönderdiğim kamera lensi 2 belirgin cizikle geri geldi

Belkide kamera lenside değişti One M8'deki kamera lensinde kronik sorun var lensin önündeki tabaka kolay çiziliyor ve gerçek alkollü mendille temizleniyor..

Açıkçası teknik servisle uğraşmayı hiç sevmiyorum göndermek beklemek çok sıkıcı

• Heydudee H kullanıcısına yanıt
    beklemek istemiyorsanız ben eski nokialarla idare etmiştim (çok sıkıntı idi) kullanın zaten benim one s di cihaz iki farklı işlemcili versiyonu vardı cihaz yurt dışı idi ve benim cihazı değiştirdiklerinde dandik işlemcili olanı vermişlerdi ()
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.