< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 25 Mart 2024; 1:58:26 > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası
-
-
Güzel aslında Enparaya rakip olabilir hele ki 10 bin üst limit ile, ama işte bu eylül ayı için mi geçerli yoksa, eylül ayından sonrası içinde geçerlimi
-
Devamlı olsa limit artırımı yaparım lakin devamlı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitli Telefon almak isteyenler için fırsat
Hesap kesim tarihinimi bekleyeceğiz?Kartı kullanan arkadaş vade farksız taksitlendirme nasıl yapılıyor anlatabilirmi?
-
Gecen ayda yapmislardi 100/5000tl arasında taksitlendirme yapıyordu. Bu ay 10bine çıkarmışlar. Harcamayi yapiyorsunuz, provizyondan dönem icine yansidiktan sonra taksitlendirme seçeneği çıkıyor. 5e kadar ucretsiz ama bazılarını max 4 taksit yapıyor :) ben trendyol czd. Yuklemesi yaptim 4 taksite böldü :)
Provizyondan kart hareketlerine dusunce tutarin hemen altinda turuncu renkte taksitlendir yaziyor.oraya tiklayinca 2-3-4-5 taksit yaziyor istediginiz taksidi seciyorsunuz. Bazen 5 taksit yapmiyor 4ü seçersiniz ozaman
alınmıyormuydu
-
Alınmıyordu tabi
yeni düzenleme mi bu.
yani hb telofon alacağım ve bunu taksitlendirecek değil mi
-
Hepsiburada dan taksitle alabilmek için karttan cüzdana yükleme mi yapmalı, yoksa direkt karttan ödemeyi yapmak yeterli olur mu
Trendyoldan telefon alırsak mobilden sonradan faizsiz taksit kampanyasına girer mi, malum telefona direk taksit olmuyor. Ya da trendyol cüzdana yükleme mi yapıp almalıyım.
HEPSİBURADA dan telefon aldım biraz önce MH ile görüştüm dönem içi işlemlere yansıdığı an taksitlendirebilirsin dedi ama telefon aldım demedim bakalım yarın kontrol ederiz
-
Bende almayı düşünüyorum. Hb cüzdana parayı atıp o şekilde mi aldınız yoksa direk kart bilgilerini girip mi aldınız.
direk kart bilgisi girerek aldım ama bugün baktım taksit seçeneği yok
-
bu kartın en büyük eksisi kart borcunun tamamını ödemenizi istiyorlar tek eksisi bu
-
bugün baktım ücretsiz taksit seçeneği gelmiş 2200 ü dörde böldüm, haberiniz olsun
-
Benim işlem de lrovozyondan dpnem içi işlemlere yansıdı, ücretsiz taksitlendir butonu çıktı, 5 taksite kadar seçenek sunuyor ama hangisini secersem seceyim sistem hatası uyarısı alıyorum. Gündüz tekrar bi deneyelim bakalım.
bende sıkıntı olmadan oldu tahminim olur, belki uygulamanın güncelliğinden mi acaba ama olmayacak olursa mh den destek alınabilir
Insanlarin hassasiyeti sizi neden rahatsız ediyor? Dileyen faiz ile parasını değerlendirir dileyen başka seçeneği olmadığı için faiz kelimesinin geçmediği bankalari tercih eder. Ayrıca sadece kar payı faiz olayı değil mevzu bu konulara yabancı olduğunuz aşikar. Kredi kartı asgari ödemesinin olmaması, havale eft işlemlerinde komisyon almaması ve buna benzer bir çok durum kuveytturk u diğer faizsiz bankalardan ayrı bir konuma koyuyor. |
İnsanları kitle diye kumelerseniz cevap hakkımda doğar. Bu devirde bankasız iş mi var? Maaş bile bankadan alınıyor . Ben o kadar dikkat etmiyorum başka bankalarda da var hesabım faiz yemediğim halde ama babam mesela mecbur adam maaş alacak faizli bankada faiz isleyecegine bu konularda en dikkatli Kuveyt deyip kuveytten hesap açıp maaşı yatar yatmaz oraya aktarıyor sonrada köyden şehire geçtiği an çekip alıyor bankada durmasın diye. Kelime oyunu falan değil sadece kredi kartının asgari ödemesinin olmaması bile faiz hassasiyetidir. Yada eft havaladen ücret alınmaması. Bilmediğiniz konunun alimi kesilmeden önce düşünün ve araştırın öyle alıntı yapma deyip kaçmakla olmuyor bu işler.
|
Bende yeni geçtim hocam. Anladığım kadarıyla zaten Sağlam Kart' ın olayı bu çünkü herhangi bir kredi kartı iştirakı ile anlaşmaları yok (Bonus, world,maximum vb) o yüzden hiç bir yerde taksit yapamıyorsun. Bu yüzden onlarda bu sistemi getirmişler. |
ulan bir devrin sonu be.. yazıklar olsun. ne istediniz taksitle alışveriş yapan insanlardan.. yatacak yeriniz yok. |
Sağlıkta otomatik taksit bitmiş galiba arkadaşlar. Ekstrenin gelmesiyle fark etmek biraz acı oldu ama hastane harcamalarına taksit yapmamış maalesef. Neredeyse sabit bir kampanya gibi aklımda kalmıştı ama nasip. Haberi olmayanları uyarmak için konuya da yazmak istedim. |
Bilgilendirme için sağolun. hangi hocalar bunlar kurbanlık dana almayacagım , fiziki sarı alıyorum. Sayın hocalar hangi kutsal kitapta e-ticaret alışverişlerinde taksitle alışveriş yapılması caiz değildir gibi bir sonuca varmış. ilginç. Sözüm size değil saygılar. |
vade farkli 12 takist olmasi icin odeme yapmadan once kuveyt mobilde, ayarlarda taksit sayisini 12 ye ayarlamaniz gerekiyor. sonradan sadecekampanya icinde 5 taksit oluyor. alisverisinizi iptal edebiliyorsaniz iptal edip daha sonra bu sekilde deneyebilirsiniz |
pazaramada da yakıt satılsa keşke |
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- kazanan akbanklı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tcl 65c755 yorum
- qnb maaş kampanyası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X