5 gün bekle :) |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (10. sayfa)
-
-
simdiye kadar kim niye kullaniyorsa yine onun icin kullanir. kuveyt niye bitsin... bundan once de vardi kuveyt, taksit kampanyasiyla acilmadi :)))
-
Kuveytturk tek kullandığım banka benim. Ara yüzü sade, işlemler hızlı ve en önemlisi her şekilde ücretsiz. Taksit devam ederse ne ala ama etmezse de dediğiniz gibi niye batsın yani. Diğer banka limit düşürümü icin bankaya çağırırken Kuveyt de dün 2 defa yükseltip 1 defa düşürdüm hemde müşteri hizmetlerine bile bağlanmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faiz takıntısı olup adını kar payı koyan ve bu sayede günah işlemediğini düşünen kitleyi hafife alma.
Müşterisi çok.
-
Taksitlendirme biterse kuveyttürk kredi kartı baya darbe yer. Asgari ödeme seçeneği filan yok, çoğu markalarda taksitlendirme yok. Neden kullanılsın ki? Enpara kullanılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Insanlarin hassasiyeti sizi neden rahatsız ediyor? Dileyen faiz ile parasını değerlendirir dileyen başka seçeneği olmadığı için faiz kelimesinin geçmediği bankalari tercih eder. Ayrıca sadece kar payı faiz olayı değil mevzu bu konulara yabancı olduğunuz aşikar. Kredi kartı asgari ödemesinin olmaması, havale eft işlemlerinde komisyon almaması ve buna benzer bir çok durum kuveytturk u diğer faizsiz bankalardan ayrı bir konuma koyuyor.
Kuveyt Türk kolay kolay bitmez çünkü makas aralığı en düşük 2-3 bankadan birisi ve bununla birlikte altın konusunda bozum oranı en yüksek banka.
-
Hassasiyet isteyen bankadan uzak durur.
İkisine de faiz diyemiyorsanız, bankaya bulaşıyorsanız ve kelime oyunlarından keyif alıyorsanız kendiniz bilirsiniz.
Beni etiketlemenize gerek yok. Ben size değil, arkadaşa yanıt verdim.
-
İnsanları kitle diye kumelerseniz cevap hakkımda doğar. Bu devirde bankasız iş mi var? Maaş bile bankadan alınıyor . Ben o kadar dikkat etmiyorum başka bankalarda da var hesabım faiz yemediğim halde ama babam mesela mecbur adam maaş alacak faizli bankada faiz isleyecegine bu konularda en dikkatli Kuveyt deyip kuveytten hesap açıp maaşı yatar yatmaz oraya aktarıyor sonrada köyden şehire geçtiği an çekip alıyor bankada durmasın diye. Kelime oyunu falan değil sadece kredi kartının asgari ödemesinin olmaması bile faiz hassasiyetidir. Yada eft havaladen ücret alınmaması. Bilmediğiniz konunun alimi kesilmeden önce düşünün ve araştırın öyle alıntı yapma deyip kaçmakla olmuyor bu işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 31 Aralık 2022; 20:10:47 >
Taksit işlemi devam ediyor mu bilgisi olan var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taksitlendirme yeni bir olay.hadi olsun 5-6 ay.
senelerdir batmayan darbe yemeyen bundan mi darbe yiyecek.sanmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 2 Ocak 2023; 13:15:36 >
İyi olmadı bu iş
Kampanyalar bölümünde hala var m h aradınız mi
saglamkartin sitesinde kampanyalarda da var, kuveytturk'un sitesindeki kampanyalarda da var.
kt.nin kampanyalar sayfasinda ocak sonu olarak gorunuyor.
site:
www.kuveytturk.com.trKampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankasıhttps://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar#tab=Bireysel&page=1
-
Tren yada pzaramadan sarı alıp taksıtlrndıren var mı acaba. Tr kampanya yapmıyor bayadır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam 3 hakkim dolmamasina ragmen birini taksitlendirmedi. o yuzden yazdim.ozmn yaniltmis olmayayim sizleri.gormezden geliverin.
acaba tutarin çekildigi postla alakali olabilirmi ?
yoksa benimde ihtiyacim var
yilbasindan sonra harcama yapipta taksitlendiremeyen varsa (250-15.000) yazarsa cok makbule geçecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 2 Ocak 2023; 17:5:24 >
Trend olumlu
Teşekkürler👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X