< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (12. sayfa)
-
-
şu an 31 ocakta bitiyor gözüküyor ama daha önce de 2-3 kez bitecekti tarih uzattılar yazın bitecekti uzattılar herkes mobil uygulamadan menü kısmında bize yazın bölümü talep gönder yaparsa uzatırlar belki ben yazdım sizde yazın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah bende dokunaklı bir e posta yolladım inşallah hislerimize tercüman olurlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell faturasını taksit yapıyor mu deneyen var m?
-
Hocam imei kayıt ücretini bölüyor, mtvyi de bölecektir ancak doğrudan tecrübe eden arkadaşımız varsa daha sağlıklı olur tabiki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alt limit 300'den 500'e çıkmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Ayrıca kredi kartı faizine bsmv+kdv var. Mevduatta ise stopaj var.
1.36 kredi faizine ek %10 bsmv+%15 kkdf ödersiniz. Aylık 1.70 yapar. Yıllık bileşiği %22,4 a gelir.
%26 mevduat faizinde %5 stopaj vardır. Neti 24,7 e gelir.
yani yılda toplamda %2,3 avantajınız olur. 100.000 tl de 2.300 tl. Değer mi değmez mi kişinin kendi durumuna göre değişir.
Yüzde 26 mevduat kalmadı, yüzde 30'dan faize bağladım. Akbank.
-
Bir önceki mesajda da %27 yazmışsınız ona istinaden dedim.
uçak bileti taksit yapılıyor mu?
pt.com.tr den ipad alacagim sonradan taksit yapar mi acaba
-
Thy 6 pegasus 3 taksit kampanyaları vardı. Demek ki yasal bir engel yok
15k üstü yapmaz sanırım.
altına da yasal taksit sınırı neyse ona izin verir. en fazla 5 olacak şekilde.
-
şöyle yazıyormuş sayfada.
Alıntı
metni:havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama harcamalarında en fazla 3 taksit yapılabilir.
Garip olmuş. Belki ben yanlış hatırladım
hocam merhaba kuveytturk taksit kampanyasından yararlanmak için hepsiburada cüzdana ödeme yapıp , cuzdandaki parayı ibana çekebilir miyim?
taksit işlemi nasıl oluyor, otomatik mi?
(kredim kampanyasından h.burada cüzdana ödeme yapıp ibanıma geçmiştim. kredim firması 6 taksit yapmıştı)
kuveytturk taksit kampanyasından yararlanmak için cüzdana ödeme yapıp , cuzdandaki parayı ibana çekebilir miyim?
taksit işlemi nasıl oluyor, otomatik mi?
(kredim kampanyasından h.burada cüzdana ödeme yapıp ibanıma geçmiştim. kredim firması 6 taksit yapmıştı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X