< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (13. sayfa)
-
-
hepsipay da ödediğin kaynağa geri aktarılıyormuş öyle yazıyor kredi kartıyla alıp ibana olmuyor yani k. kartına iade oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çekersin hocam neden çekemeyesin ?
-
hocam çekerken kopmasın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen ban yemedin mi 😂 ceza puanı mı aldın yoksa.
yok hocam konulara eskisi gibi yazmıyorum
İyzico konusunda yazdığın mesaj ban veya ceza puanı sebebi hocam 😂
2 güne banlarlar o zaman, mesajı silmişler
Kk ile yüklendiyse sadece yüklenen kredi kartına yollanıyor diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paycell'e yapılan yüklemeler tasitlendirilebiliyormu ?
Bankayı arayıp sorun ama detaylı sorun mesela Paycell' in ödeme hizmeti olduğunu söyleyin belki kim bilir size özel fazladan taksit bile yaparlar 🤣quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
Paycell'e yapılan yüklemeler tasitlendirilebiliyormu ?
Cep telefonlarına MART AYI sonunda vergi artışı gelecek ve yaklaşık 3000tl daha fiyatları artacak. Bu nedenle taksitli t**efon almayı düşünüyorum. Bütçeme uygun bu t*lefonu bulabildim.
(28 şubat - 1 mart arası duyuruldu t*lefonlara 1000tl zammı yerleştirdiler. )
Kuveyttürk'ün sitesitesinde t*l*kominikasyon ürünlerinin taksitlendirilemeyeceği yazıyor. Bu telefonu daha uyguna yada taksitli olarak nasıl alabilirim ? aklıma hepsiburada ve trendyolun cüzdan uygulamalarına parayı atıp ordan almak geldi.
CÜZDANA ATILAN PARALAR TAKSİTLENDİRİLEBİLİYOR MU ?
www.kuveytturk.com.trSağlam Kart İle Önce Alışveriş, Sonra Taksit! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankasıhttps://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-once-alisveris-sonra-taksit
-
sitede öyle yazmasına bakma mesela ben hepsiburadadan aldım hepsiburada posu ürünü giyim olarak gösterdi 5 taksit yaptı
Ankara’da yakıt alıp taksite bölebilen(yani pos makinasın akaryakıt değil de başka bir sektöre ayarlı) var mı? Varsa hangi şube? Bi akaryakıt istasyonu vardı, yakıtı bile taksite bölebiliyorduk iyi oluyordu da düzeltmişler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ogrenebildiniz mi hocam, cuzdana atilan para taksitlenebiliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cüzdana atmayı denemedim ama cüzdana atanlar da taksit oldugunu söylüyor.
trendyol - hepsiburada ve amazon , tel.fon ve sarı ürünlerde 5 taksite kadar yapıyor. bazı kişilerde 5 taksite onaya vermese de 4 taksitle işlem yaptırıyormuş.
Ben tyol'dan tel.fon aldım 1 gün sorna 5 taksit secenegi acıktı. sipariş kargoya henüz verilememişti farklı tel.fon almak istediğim için iptal ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X