< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (15. sayfa)
-
-
igdaş için 3 taksit kampanyası mevcut..
saglamkart.kuveytturk.com.trDoğalgazın En Güzeli 3 Taksitle Ödeneni! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/dogalgazin-en-guzeli-3-taksitle-odeneni-2006 -
Arkadaşlar yeni hesap açtım 2 tane de otomatik ödeme verdim hesabımdan çekmesi için 100tl puan verecek ama otomatik ödeme talimatı nekadar sürede kalması gerekiyor puanı geri almamaları için bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de bugun canlı görüşme ıle kayıt oldum , sanki bana görüşmede 1 kere ödenmesı yeterlı dedıler yanlış hatırlamıyorsam
-
Yakın zamanda tek çekim trafik sigortası ödeyip sonradan 5'e bölen oldu mu? Kampanya açıklamasında sigorta da geçiyor ama uygulamada bölüyor mu emin olamadım.
-
12 ocak ta yaptirdim 5 taksit yaptı. sompo japan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 bin tl finansmanı kullanan oldu mu nasıl kullanılıyor arkadaşlar?
-
-
Bende 3300 TL pasaport harcını bolemedim gecen ay kötü girdi
İnteraktif vergi dairesinden ödemiştim
Enparada bolunuyordu
Onun dışında saçma şekilde 650tl metrosupermarket alışverişini taksit yapti
Bes ara ödemesini taksit yapıyor mu bu kampanya kapsamında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-cansuyu -- 2 Haziran 2023; 21:22:53 >
Sizin örneğe bakarsak, yapılandırmayı da bölmez o zaman 🤔
kuveyytürk kredi kartımdan paycelle 500tl üzeri para atsam taksit yapar mı acaba ?
-
Arkadaşlar kuveyttürk'ün sitesindeki detaylarda şu var:
"İşlemden önce kart üzerindeki taksit sayısının 0 olması gerekmektedir."
Ben geçen ay bir işleme taksit yaptırmıştım, şimdi başka bir işleme de taksit yaptırmak istiyorum. Henüz karttan çektirmedim. Bu maddeden dolayı eğer taksit yapılamazsa çok zorlanırım. Bilgisi olan var mı konu hakkında? Ya da aynı durumda olan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunuzu kart alırken sordum. Kart ayarlarında taksit sayısı diye bir seçenek var bunun taksit yok olarak seçilmesi gerekliymiş. Bu seçenekte 2-3-4...12 gibi bir seçim yapılırsa kart her alışverişi otomatik olarak taksitlendiriyormuş.
Aynı gün içerisinde ya da aynı ekstre döneminde 3 farklı alışverişin her biri 15.000 tlden toplam 45.000 tl ödeme yapılabilir değil mi? Bu konuda sorun yaşayan var mı? Banka şubesi görevlisi toplamı 15.000 tlyi geçemez gibi bir ifade kullanmış. Aşağıdaki maddelerden direk bu şekilde bir anlam çıkmıyor.
"Sağlam Kart ile yapacağınız 500 TL – 15.000 TL’ye kadar olan alışveriş işlemleriniz, yasal taksit sınırları çerçevesinde azami 5 aya kadar vade farksız olarak sonradan taksitlendirilebilmektedir. "
"Kampanya süresinde müşteri, her ekstre dönemi boyunca en fazla 3 işlemini taksitlendirebilir."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 9 Haziran 2023; 20:32:53 > -
merhaba tek çekim amazon alışverişine taksit yapıyor mu ?
-
Turkcell Pasaj'dan bir ürün alacağım. Ürünü Turkcell faturasıyla ödersem 200 lira ekstra hediye veriyor. Paycell'e bakiye atarken veya Turkcell faturası öderken sonradan taksitlendirme yapabilir muyum acaba?
-
sahibinden den getli islemle ürün alsam sonradan taksit olur mu
-
amazon müşteri hizmetlerine sor sanal posta ne olarak görünür diye sektör olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X