bu yazdığınız mesajı silin lütfen. sebebini söyleme gerek yok diye düşünüyorum. Bu tarz konulardaki sorulara özel mesaj atarak cevap veriniz. |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
davet kodunun bir avantajı varmı yeni başvuru yapan için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuveyt Türk 'ten gelen SMS
Sayin Musterimiz, 24 Agustos 2023 tarihinden itibaren bireysel kredi karti ile yapilacak taksitli islemlerde uygulanacak olan kar payi orani %2.13 olarak, kredi karti borcunun gecikmesi durumunda uygulanacak gecikme cezasi orani ise %2.43 olarak guncellenecektir. Belirtilen oranlara KKDF ve BSMV dahil degildir. Iletisim icin: 444 0 123 B002
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taksit sayısı 0 seçili olunca fark alınmıyor vade farksız 5 taksit yıl sonuna kadar gözüküyor bu smsteki 500 tl altındaki ve taksit sayısı 0 seçili olmayanlar için
peki şu an %1,36 dan mı alıyor?
-
1,36 kaldi mi yaw :)
-
Sıtesındekı hesaplama aracında 1,36 dan hesaplıyor. Ondan sordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet orda oyle kalmis ama o orandan vermezler. 1,91 bile vermeyebilir su anda yenisinden veriyor olabilir 2,13 tcmbye gore
www.tcmb.gov.trTCMB - Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranlarıhttps://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Istatistikler/Bankacilik+Verileri/Kredi+Karti+Islemlerinde+Uygulanacak+Azami+Faiz+Oranlari -
yurtdışı harcamalarında da yapıyor mu arkadaşlar deneyen oldu mu?
Gib ödemesini bolmedi,daha önce boluuormuydu?
Yurt dışı taksit yasaklıdır, yapmaz.
-
mtv ise önce sms göndermek lazım
mtv taksit için önce ONAY MTV4T yazıp 2848’e SMS göndermek gerekiyor sonradan bölmüyor
Mtv harici diğer vergileri bolmuyor sanirim
Sms ücreti alınıyor mu acaba. Kampanya katılımını uygulama üzerinden yapsalar keşke
-
saglamkart.kuveytturk.com.trSağlam Kart ile MTV Ödemeleriniz Vade Farksız 4 Taksit! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-mtv-odemeleriniz-vade-farksiz-4-taksit-2406
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SMS le katılmadan kira gelir vergisini ödemiştim tabi taksit yapamadık ama şimdi yıllık gelir vergisi var acaba katilsak böler mi hocam
Edit:Müşteri hizmetlerine sordum yıllık gelir vergisi dahil degilmis,sadece MTV ve Kira gelir vergisi dahil merak edenlere bilgi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 28 Temmuz 2023; 20:10:37 >
Bır alısverıs yaptım. "Ucretsız taksıde bol" dıye secenek cıkıyor ama ben 12 taksıde bolunmesını ıstıyorum, ne yapmalıyım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X