< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (16. sayfa)
-
-
postan gıda dışı olarak çektirin
-
Kuveyt Türk te kart ücreti hesap işletim ücreti vb. Var mı? Yoksa herşey ücretsiz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
web sitesinden nasıl olacak
hepsi ücretsiz eft havale dahil ücretsiz sadece miles kart türlerinde ücretli , sağlam kart ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 21 Temmuz 2023; 0:55:38 >
Onu bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bankadan nefret ediyorum. Sigorta poliçemi 12 taksit yaptırdım. 12 taksit olarak dönem içi işlemlere yansıdı. Ektre kesilince kendi kendine taksidi iptal edip , tek seferde ödetti bana. Baya yüklü miktardı. Bir daha asla işim olmaz. Çakma bankacılar.
-
oha çüş. o nasıl iş !
-
Arayıp durumun akıbetini sordunuz mu? Bu bir hata ise düzeltilebilir bir şey ise birşeyler yapabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anormal durum arayıp sordunuz mu
Ekstre kesiminden bir gün önce 12 taksit görünen şey ekstre kesilince tek takside düşüyorsa bu geri dönülmez birşey kardeşim. Bu bankacılık bilmemektir. Uğraşmam işim olmaz bir daha. Garanti kredi kartlarını 20 yıldır kullanırım böyle birşey olmadı olmaz.
Hepsiburada ve shop samsung sitelerinden alımlara taksit yapılabiliyormu ?
Vergi ödemesini taksitlendirme yapmiyormuydu bu kart ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon tek çekim için bende merak ediyorum taksit olup olmadığını. İşlem yaptınız mı taksit oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trafik sigortasını bölebilen var mı?
-
evet oldu 5 taksit yapabiliyorsunuz
-
her şeyi ulu orta yaza yaza bunları da kurutacaksınız
-
napsınlar hocam DM diye bir şey yokki mecbur buradan yazıyorlar işte🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X