Yasal düzenleme var yüksek ihtimal, hepsinde geçerli olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 26 Mart 2024; 20:14:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (27. sayfa)
-
-
Sanırım yasal düzenleme daha yayımlanmadı. Seçimden sonra yayımlanır jilet gibi kesilir hepsi o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
qnb, (enpara degil dogrudan qnb'de de kredi kartina taksit vardi o da iptal olmus)
-
kuveytürk pasaport alımına taksit yapıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapiyor son 4 gün!!!
eyvallah hocam teşekkür ederim
26 sında denedim provizyondan düşmesine rağmen taksit yapmadı ben de iade ettim karta; telefon alacaktım. Yapabilen varsa hepsipay da nasıl yaptığı hususunda bilgi verebilirlerse sevinirim. Teşekkürler.
-
hepsipay şubat ayından beri taksit dışı yapılması imkansız yani. kaldı ki 3 gün sonra hiç bir yerde yapamayacak zaten.
-
Arkadaşlar merhaba.
Hepsiburada'da çift kartla ödeme olayı var. Televizyon almak istiyorum. Paranın 15 bin lirasını sağlam kart ile ödesem taksit olur mu yine?
-
Farklı POS kullanmıyordu, normalde taksit yapıyorsa yine yapar.
-
hocam bu gün ödemeye yaptım ancak üstüne tıkladığımda taksit yap vs diye seçenek çıkmıyor, taksit olması için ne yapmam lazım
provizyondan cıktı mı işlem
evet hocam
Taksit olayı kalkmış galiba bende de taksit çıkmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kartın kullanım ömrü doldu artık sanırım...
-
Taksitlendirme kaldırıldı. Sanırım sadece eğitim ve sağlık harcamalarına taksit olacak
-
Karti iptal zamani geldi hatta hesabini vs de kapatcam daha kanun vs cikmadan atladılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 binlik limitimi 10 bine indirip kartı dinlendirme vakti geldi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 1 Nisan 2024; 14:7:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu hortlatıyorum ama hepsiburadada sağlam karta 12 taksit fırsatı gelmiş vade farksız
100-3000 arası 6 taksit
3000-5000 arası 9 taksit
5000 üzerine 12 taksit
bu ay sonuna kadar faydalanmak isteyen olursa diye yazmak istedimsaglamkart.kuveytturk.com.trHepsiburada Alışverişlerinizde 12 Taksit Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/hepsiburada-alisverislerinizde-12-taksit-firsati-2692
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X