Şimdi Ara

Kuveyt Türk, İslami bankamı Tefecimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirket olarak Kuveyt Türk ten araç kredisi kullandım.

Aylık ödemeler 86 bin (düşüncesiz davrandım bu kadarı ödeyebilirim zannettim)

Piyasa zayıf olunca, masraflar da malum uçtu, krediyi aksattım.

Hep geriden gidiyordum. 4 gün geç yatırınca son taksidi, Kuveyt Türk sağ olsun 31.01 tarihinde hemen avukata vermiş aynı gün ve araca yakalama koymuş.

Halbuki bankaya demiştim, 4-5 güne ödemem geliyor avukata vermeyin diye.

Netekim 4 şubatta kredimi ödedim ama geç kalmışım, 31.01 de avukata gitmiş dosya.

1 milyon 60 bin ana param ve 100 bin kredi kartı borcum var.

Avukat ise bende 1 milyon 960 bin istiyor 12 taksitte aylık 160 bin.

Bankaya dilekçe verdim, avukattan çekin size ödeyeyim 3-4 taksitte . Bugün ret gelmiş.

Genel merkezden kimseye ulaşamıyorum bölgeye bakan, Adana şube diyor ki genel merkez e sorun biz birşey yapamıyoruz.

Ret geldiğini de kimse haber vermiyor , ben üst üste arayınca şubedeki adam ses kaydıyla yolluyor.

Araba yakalama kararı var, 31.01 den bu yana evin önünden kıpırdatamıyorum, mağdur oldum. Bulunduğum konum ulaşım zor bir yerde. Taxi lere dünya para ödedim.

1 milyon 60 bin bir anda ödeyemem, neymiş BDDK riskin tamamının ödenmesini istiyormuş.

Avukat ise toplamda 1 milyon 960 bin gibi fahiş bir rakam istiyor.

Bana lütfen yol gösterin. İslami banka değil resmen tefeci imiş bu Kuveyt Türk.

Saygılarımla...

• hocam ödemede sıkışma yaşadığınız an aracınızı satıp borcunuzu kapatmanız icap ederdi. dosya avukata intikal ettikten sonra muhatabınız da avukat oluyor.

avukatla aracın devri karşlığında borcun kapatılması konusunu görüşün bence.

• Banka- kredi - faiz -tefeci işleri nasıl İslami oluyor paşa bize bir anlatsana önce .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben demiyorum islami diye, Kuveyt Türk diyor :)

• Selamlar

Uyap vatandaş portala giriş yapar mısınız hakkınızda açılmış bir dava var mı?

İlgili avukatlık bürosu ile irtibata geçerek aracı vermeniz koşulunda dosyayı kapatıp kapatmayacaklarını sorun. Aracın piyasa değeri nedir bu da önemli tabi.

• Paranin dini imani olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.