bu aralar Kuveyt Türk gene saldırı altında muhtemelen. Müşterimizin Sorumlulukları
Elektronik ortamlardaki diğer güvenlik önlemleri için Internet Güvenliği sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 12 Ocak 2024; 17:12:37 > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (32. sayfa)
-
-
Vodafone yanımda sonradan taksit oluyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay kampanya gelmedi. Bu konuda çok tutarsızlar. Taksit konusunda da HB ve trendyol bazılarını yapıp bazılarını yapmamaya başladılar.
Vodafone yanımda başka bankada " sektör: iletişim" olarak geçti.
Ayrıca Vodafone yanımda sitesinde troy geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 14 Ocak 2024; 10:56:14 >
Amazondan telefon alımına taksit yapıyor mu bilen deneyen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada alışverişlerinde dikkat ediniz. Önceden sepet tutarının belirli bir tutarını hepsipaydan ödeyip kartla geçtiğinizde yine 5 taksite bölebiliyordunuz. Ancak şuan direkt hepsini kartla öde seçeneği üzerinden yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde cüzdan yüklemesi sayıp vadesiz taksitlendir seçeneği çıkmıyor.
Güncelleme: Hepsiburada'dan satın aldığımda çıkmayan, müşteri hizmetleri tarafından cüzdana yükleme yaptığınız için bölünmez denilen ödeme için 2 gün sonra saçma bir şekilde ücretsiz taksitlendir seçeneği çıktı ve 5 takside bölebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 25 Ocak 2024; 9:42:19 > -
Ben MediaMarkt üzerinden telefon alıp bölmüştüm. İçeriğin genel de önemi yok. Bölünemeyecek kategoride olsa bile bölebiliyorsunuz.
-
Ziraatle alıp 4e böldüm. Gerekirse kullanırız teşekkürler bilgi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılım sağlamama rağmen 750 tl’lik yakıt aldım ancak altın para ile alakalı bir mesaj gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuveytturk'ten çeyrek/gram altın hesabı açıp, bankaya gidip fiziki olarak çeyrek/gram alabiliyormuyuz ?
-
Arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Kuveyttürk'ten Sağlam Kart aldım ve 15.000,00-TL'ye kadar faizsiz taksitten yararlanmak istiyorum ancak anlamadığım bir şey var. Bu kredi kartı değil, banka kartı içinde para olmadan alışveriş nasıl yapacağım? Para olup alışveriş yaparsam da zaten içindeki para azalmayacak mı? Ben bu faizsiz taksit mantığını anlayamadım. şimdiden teşekkürler yardımızın için.
-
Hesabınız varsa bazı atmlerden çeyrek ve gram çekebilirsiniz kredi kartı ve banka kartı ile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam kart,kredi kartıdır.
Sağlam nakit kart ise bildiğimiz atm kartı.
Taksitlendirmeye yasaklı olmayan ödemelerde ,kartla tek çekim ödedikten sonra,provizyondan çıkınca taksit seçeneği çıkmaktadır.
https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-once-alisveris-sonra-taksit
-
Teşekkürler, ben de 'Sağlam Nakit' varmış. Kredi kartına başvuracağım şimdi.
Çeyrek altın hesabım vardı,oradan fiziki olarak ATM'den çekmeyi bulamadım.Kredi kartı/nakit kart ile alınabiliyor ama.Çeyrek altın hesabından çekmeyi bulamadım sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 9 Mart 2024; 16:28:43 >
www.kuveytturk.com.trAltın Veren ATM | ATM | Şubesiz Bankacılık | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankasıhttps://www.kuveytturk.com.tr/subesiz-bankacilik/atm/altin-veren-atm
atm haritasinin oldugu linke girip il secip ATM yi secince altta altin alinabilen diye filtre var; ordan kontrol edebilirsiniz muhtemelen
haritanin oldugu sayfa:
www.kuveytturk.com.trŞube ve ATM Haritası | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankasıhttps://www.kuveytturk.com.tr/sube-ve-atm-haritasi
-
Altın alınabilen ATM'den kredi kartıyla/debit kartla altın veriyor orada sorun yok.Ama çeyrek hesabimdaki altını fiziki olarak ATM'den çekmeyi bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X