< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkantEser -- 20 Ağustos 2022; 10:3:7 > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF
-
-
ÜSTELİK ATM SIKINTISINI DA PTT VE YAPIKREDİ ATMLERİYLE ANLAŞARAK ÇÖZDÜLER!
GÜNLÜK ÇEKİM LİMİTLERİ DAHİLİNDE İKİSİNİ DE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLİRSİNİZ!
DETAYLAR:
https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/pttmatik-nerede-kuveyt-turk-orada
https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kuveyt-turk-ile-yapi-kredi-ortak-atm-anlasmasi
-
taksit kampanyası güzel
-
Enparayi kapatıp komple buraya geçmeyi düşünüyorum. Hem bankamatik kartina bile kampanyaları oluyor fatura talimatı vs. Enpara da hiçbir şey yok kredi kartının bile kampanyası yok doğru düzgün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüzdan ödemeleri geçerlimi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Az önce mobilden üye oldum kampanyalar kısmı uygulamada boş görünüyor acaba şimdi alışveriş yaparsam kampanyadan faydalanmış olur muyum kampanyaya katılmak için başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
-
2018 de kredi kartı almıştım. Bu kampanyalardan faydalana biliyor muyum ?
Evet faydalanabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hb cüzdan başarılı
Teşekkürler hocam
Rica ederim.
2 farklı kampanyaya katıldım ikisinden de iade gelmedi.
kampanya vs olduğunda parça parça konu açılıyor aramak durumunda kalıyorduk. konu böyle güzel olmuş hepsi toplanmış. kendi adıma teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.
taksit kampanyası güzel ama "İşlemden önce kart üzerindeki taksit sayısının 0 olması gerekmektedir." ibaresi var yani bi kez taksitlendirme hakkımız var gibi anladım, bu yaptığımız taksitlendirme bitince mi diğerleri aktif oluyor? tecrübeliler bi aydınlatırsa iyi olur
-
Kuveyttürkte sonradan faizli yani kar paylı taksit yok, bu yüzden eski usül harcama yapmadan önce karta taksit sayısı belirliyosun. O yüzden öyle yazıyor.
3 kez taksitlendirme hakkın var her ekstre boyunca.
Bazı kampanyalar geç yansıyor.
O zaman cok iyiymiş hocam. Bende var sağlam kart, bireysel müşteri temsilcisiyle bankaya git gel ahbap olduk, onun hatrına almıştım, dursun kenarda o zaman :)
Daha önce taksit sayısını ellemediysen hiçbir işlem yapma, alışverişi yap mobilden gir ve taksitlendir çok iyi bir şey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Enparayi kapatıp komple buraya geçmeyi düşünüyorum. Hem bankamatik kartina bile kampanyaları oluyor fatura talimatı vs. Enpara da hiçbir şey yok kredi kartının bile kampanyası yok doğru düzgün.
|
enparayı kapatıp buna geçme vakti gelmiş. |
katilmak icin sms gerekiyor 1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 restoran 300e30 toplam 150 altin puan ulasim 500e50 toplam 100 TL Altın Puan https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/ulasim-harcamalarinizda-altin-firsat-2356 Konaklama 2000e100 altin puan https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/konaklama-harcamalarinizda-altin-firsat-2354 MTV 4 taksit |
Faşo detected. Arap masturbasyonuna devam, ne geçiyorsa elinize artik bu muhabbetle:))
|
hayir. asli olarak mantigi o zaten; kredi diye degil finansman olarak veriliyor. normalde proforma dedikleri on faturayi ibraz ediyorsunuz ona gore veriliyor, yani diyelim evinizi yaptiracaksiniz, faturasi ne kadara cikar diye bilgi alip ona gore proforma fatura kesilir. banka onaylarsa o fatura kadar para size verilir ki paranin gercekten helal karsiligi oldugu anlasilsin. kuveyt turkun ihtiyac kart sisteminde ise pos cihazinin koduna guveniliyor. su an katilim bankaciligi prensipleri bu sekilde yurutuluyor, yani asli olarak para verilmez; onun yerine mal ya da hizmeti banka alir, size taksitle satar. tartismak icin degil, ilgilenenlere bilgi olarak yazdim, karsit gorus beyan etmeye gerek yok :) |
Sanki diğer bankaların yönetim kurulları melek yüzlü abilerden oluşuyor, derde bak
|
Bu kartta asgari ödeme diye birşey yok, ekstreyi tam olarak ödemek lazım. |
enpara ve qnb finansbank'ı kapatma vakti gelmiş. ayrıca kurumsal hesabınızı kuveyttürk'e taşırsanız ücretsiz sanal pos hizmetinden yararlanabilirsiniz. sen neymişsin ve kuveyttürk.
|
kuveyt bankasini nisan ayi itibariyle sonradan taksitlendirme olayi bitti.sadece egitim.harcamasi mustesna
|
Benzer içerikler
- akbank hepsiburada hediye çeki
- enpara youtube premium
- akbank migros hediye çeki
- ziraat süper şube nedir
- ziraat prestij kart
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X