Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konudaki herkesi Faizsiz finans - katılım bankacılığı konusuna destek için bekliyorum.

• Taksitler bitsinde kapatayım. 1 ay kaldı. Sonradan taksit varken 15k üst limit ile süper bi hizmetti şimdi bi anlamı kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taksit bitmiş derken eskiden vergi ödemelerinde 5 taksit yapılıyordu. o da mı bitmiş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Vergi hariç hocam. Son kısıttan bahsediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

taksit bitmeden de kapatabilirsin, ekstre gelmeye devam eder, aylik taksitler aynen devam eder, zamani gelince odersin. kapattigin icin diger bankalar icin limit boslugu da olur muhtemelen

• wolkien kullanıcısına yanıt

Öyle yapıcam gibi. Zaten 1 taksit kaldı çok bişey kaybettirmeyecek. Limitide fazla bişey değil.

Gönül isterdi ki bu kafayla devam edebilseydiler ama devlet vatandaşın yararına olan herşeye karşı olduğu için burda da yalan etti bizi.

• merhaba. E-Ticaret kampanyasında hepsiburada alışverişleri geçerli oluyor mu?

Bilgisi olan var mı?

• Beyler 1500 tl üstü alışverişte 100 tl altın puan diyor da altın alımı da dahil buna değil mi?

espirisi yok. kampanya bitecek diğer ayın 20 sinde sana verdiği 100Altın paraya kendi

kurundan hatta hafta sonuna gelirse fahiş kurdan satacak ( gram olarak)

sen satıncada geme kendisinin makasından satacak. hep bir katakulli , KARDAN ZARAR.

başka kartlarda 1500TL ye 150 TL veriyor idi diye arkadaş başka kart kullandı , sanırım word sistemine dahil kart idi. Başka kartlarda daha çok avantajlarda var idi. Kombo yapanlar 2li 3lü kazandı. KuveytTürk 3x100 Altınpuanı var. Alınacak şeyleri bölüp almak mümkünse ordan avantak oluştuyrabilir.

Yapı Kredi World’e 1-30 Kasım 2024 tarihleri arasında Hepsiburada`dan tek seferde yapacağınız alışverişinize 150 TL Hepsiburada Puan!

• World Mobil kampanyası kapsamında 1-30 Kasım 2024 tarihleri arasında Hepsiburada’dan tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişlere 150 TL Hepsiburada Puan hediye edilecektir.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden bu altın para meselesinden iyi kazandım ben nispeten. hem kumbara gibi düşünüyorum. diğer bankaların 150 tl hediyesi yerine altın hesabına değeri korunan bir emtia olarak geçmesi mantıklı geliyor. Bir de hesap kesim tarihinde veriyorlar diye biliyorum altın puanı. hesap kesim hep haftaiçine denk geliyor.

yalnız 12 ay taksit hb'de diyor ama alışverişlerimde 12 ay taksit aktif bi göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

12 taksit 5000 üzeri alışverişte ve yasaklı olmayan sektörde olması gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altini fiziki teslimde komisyonu yüzde 4 yaptı. Artık bu bankayla işim olmaz. Varlığımı da başka bankaya aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hesap kesim tarihinde imiş. ben bir keresinde ya bayrama seyrana , ya haftasonuna denk geldim , bu yüzden kur makasının acaip fazla olduğunu bizzat tecrübe ettim.

9 taksit elektrikli yemek pişiren düdüklü

12 taksit masaj yatağı

taksitle almıştım. hatta birini iade ettim hala 100 TL altın para hesapta duruyor. sanırım ekstrede düzeltecekler.

kampanya peşine taksitle alınca güzel tabi. sonuçta bonus bir para. Ama makas olayı vs kötü.

nays ile hepsiburada peşin ürün aldım 520 TL 52TL %10 e-ticaret den, 50TL kasım kampanyasından 10TL de şans çarkından kazandım. aldığım ürün sırma soda idi 3 al 1 öde idi. 3lü 4lü kombo oldu adeta. 1500TL fatura 520TL ye düştü onunda 112 TL si iade para anında yada 1 gün sonra geldi. EFT vs de beleş.

Kuveyt Türk eskiden bende 15bine kadar ödeyip 3x45bin= 45bin TL taksişde bölüyordum.

bazı aylarda 3x50 veya 3x100TL altın parada kazanıyorduk. Ama şimdilerde kötüleşti. o sebeble ıskartaya düştü bende. stebne yedek kart.

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF
    🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİFwww.kuveytturk.com.tr
    Sağlam Kart ile E-Ticaret Harcamalarınızda 300 TL Altın Puan! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/kart-kampanyalari/saglam-kart-ile-e-ticaret-harcamalarinizda-300-tl-altin-puan

• Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

ayrıca çok acil desenizde çoğu şubede istanbulda fiziki teslimatta yan çiziyor.

sizi günler haftalarca bekjletebiliyor teslimat konusunda. tecrübeyle sabit.

birde makas sıkıntı , aslında şubelerden ise mobil daha uygun tabi.

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.