Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İade geldi.

Tebrikler! Degerli musterimiz, kampanyamizdan 100.00 TL tutarinda indirim kazandiniz. B001

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

kuveytin bu tür kampanyaları kendisine özel mesaj gelen müşteriler için geçerli oluyor. bana şimdiye kadar hiç bu şekilde özel kampanya gelmedi neden acaba.

siz aktif kullanıyor musunuz mesela kuveyt kartlarını?

• @murattekno Atm'den altını sadece hesabında para varsa veya kredi kartın varsa alabilirsin.Altın hesabın varsa atmden alamazsın.

@Qonrul Kredi kartı aktif kullanıyorum,atm kartını sadece kredi kartı borcunu ödemek için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 9 Mayıs 2024; 0:30:16 >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    atm kanalıyla altın yatırma diye bir yol hiç duymadım.

çekmek için banka hesabınızda TL olması gerekiyormuş çünkü hesabınızdakini vermiyor. ama çeyrek altını o anda size satıyor. veya kt'nin kredi kartı ile o anda satıyormuş. bu bilgi yine bu konuda ya da altın konusunda geçmişti, yani çeyrek altın hesabınızda çeyrek altınınız olsa da onu vermiyor.

günde 2 tane diye de sınırlanmış sanırım

altınları şöyle yatırabilirsiniz; altın günü diye bir gün oluyor, şubeye gidip kuyumcu eşliğinde altınlarınız alınıp kontrol ediliyor, ne kadar varsa hesabınıza altın olarak yansıtılıyor. bu işlemi galiba her zaman anlaşmalı kuyumcuları üzerinden yapabiliyorsunuz
  • Yakın zamanda sigorta veya kaskoda ücretsiz 5 taksit yaptırıbilen var mı arkadaşlar ? Taksitlendirmeyi kaldırdılar gittikçe cazipliğini kaybediyor. Sağlık harcamaları dışında

• wolkien kullanıcısına yanıt

çok telekkürederim hocam speki sizce deidğim nantıklı mı, amacım fiziksel altın almak ama evde skalamasıkıtnıdiyede bnakaya koymak istediğim zaman çekmek

• murattekno kullanıcısına yanıt
    ikisinin de artısı da eksisi de var. tek doğru ya da tek mantıklı diye bir durum yok bence. ben genelde hangisi daha iyi hissettiriyorsa öyle yaparım, çünkü tereddütte kalınca psikolojik olarak gerginlik veriyor, gerek yok :)

isterseniz buna ayırdığınız bütçenin yarısıyla fiziki alıp diğer yarısıyla bankadaki hesapta altın tutarak hangisinin daha çok kafa rahatlığı verdiğini ölçebilirsiniz. ben genelde ihtiyaç duymadığım parayla altın vs alıp zorunda kalmadıkça veya daha bariz bir fırsat görmedikçe satmıyorum, kafa sakinliği/rahatlığı oluyor. o yüzden biraz evde biraz bankada biraz fonlarda vs...

anladım hocam sağolun, o zaman 3 bölü riski de 3 de 1 düşürmek dediğin gibi daha mantıklı, tek kafamı kurcalayan kuveyt satış farkı gramda 110 tl kuyumcu da ortalama 60 tl, fonlara ne kadar bilmiyorum ama 100 gr altın alınsa 5000 tl daha fazla ödeme çıkar cebimizden

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Ben yapamadım hocam, direk tek çekim geçti.
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Hocam sonradan taksitlendirmeyi yapmadı mı ? Sigorta,sağlık,vergi işlemleri için taksit devam ediyor aslında.

• cehili C kullanıcısına yanıt
    yok yapmadı sonradan da sürekli kontrol ettim
  • Düzeltme
    Yazılı başvurdum.
    sadece sağlık ve eğitim sonradan taksit oluyor dendi.

gereksiz bilgileri kaldırdım konu bağlığına uygun değil diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 12 Haziran 2024; 15:34:11 >
  • turkiye finans happy bonus kart ile dogalgaz ve vergi odemelerimi sonradan faizsiz/kar paysiz 3 taksite bolebiliyorum. ilgilenenlere duyurmus olayim

• kuveyt bankasini nisan ayi itibariyle sonradan taksitlendirme olayi bitti.sadece egitim.harcamasi mustesna
  • Ben iptal ettirdim, sigorta harcamalarını bile taksit yapmıyor, boşuna limit doldurmanın anlamı yok.

hiç bilmediğim bir kart.

ücretsiz mi. işe yarar tarafları , avantaj ve deavantajları kullanıcı olarak paylaşırsanız memnun olurum.

bir ara emekli maaş kampanyası ile adını duymuştum bizim semktte varmış diye. ama çok iyi emekli promosyonu sunmadılar diye sanırım vazgecmiştim.

KuveytTürk ün birde kart limitlerini artırmak deveye hendek atlatmaktan zor. bende bir üstteki arkadasşlar gibi troy özellikli olan da dahil kapatabilirim. Para yollama eft havale hatta fast işlem adet / tutar kısıtlamaları sebeblşi bile banka olarak da bana uygun değil gibi.

Kart avantajı sebbeli uzatmaları oynuyordum.

Ziraat bankasının da sanırım sonradan taksitli kartı var idi. Emekli adamım 3e5e dikkat etmek zorundayım. Bana avantajlı kart lazım. BONUS MONEY denen kartı çok önerdiler en çok bonusu var diye ama onunda yıllık aydatı çok idi.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    öyle çok avantajlı bir durum yok da bildiğim kadarı ile yazayım: adı happy bonus diye geçiyor

benim kullandığım ücretli, ücreti diğer bankalarınkine göre çok düşük, onu da rica edince iade ediyorlar

ekstra bilgi; her bankanın ücretsiz kartı var, muhtemelen aynı şey onda da geçerlidir

bonus özellikli; garanti bonus kampanyalarına benzer kampanyaları oluyor

kartın değil de bankanın bir özelliği; aylık 2500 tl karz (faizsiz borç) veriyor. sadece atmden nakit çekerek veya fatura ödemesinde kullandırıyor. kredi notunda nakit avans gibi görünüyor ama zamanında öderseniz cezası/kar payı ödemesi yok

bir de siz yazdığınız için aklıma geldi;genel olarak bu limit sorunu yüzünden kapat aç yapanlar daha çok üzülüyor sanırım. hem uğraşıyorsunuz( birini kapat diğerini aç ordan limit artsın artmadı vs. vs ) hem de limit arttırmıyorlar. ben hiç böyle uğraşlara girmedim, hesap ya da kart kapatmadığım için bana sürekli limit arttırm teklifi yapıyorlar. kapatmak yerine belki biraz da nadasa bırakma yöntemini mi deneseniz, nacizane önerim

detaylar için teşekkür ederim. dediğiniz gibi nadas ta şu anda zaten birikmiş ödemeler bitene kadar kapatamam.

• Güzelim kartı yalan ettiler. Hiçbir anlamı kalmadı. Kapatıcam gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.