Kuveyttürk ten 2020 yılının ortasında aldığımız sıfır km araç için 30 ay vadeli bir araç kredisi kullandık. Bu süreçte inanılmaz derecede yoruldum ve bunaldım. Buradan paylaşmasam olmaz diye düşündüm. Aldığımız araç için akla hayale gelmeyecek o belgesi, bu belgesi, şu belgesi talepleri oldu, bayi de şaşırdı, hiçbir banka böyle beşgeler istemedi şimdiye kadar dediler, güç bela oradan buradan istedikleri belgeleri bulup verdik. Sanki aracı ben değil, onlar alıyor, tamam para ödediği için yasal olarak hakkı var ama, mal benim, bankaya sadece borcum var, mal bankanın değil sonuçta. Kanunen kredi kullandığınız finans kurumundan kasko yaptırma zorunluluğu bulunmuyor, buna rağmen kaskoyu kendi sigorta şirketleri Neova Sigorta dan fahiş fiyattan yaptılar. E hadi dedik, olsun o kadar. Kasko yenilemelerinde hem hasarsızlık indirimi uygulanmadı hem de yeni kaskolar aşırı fahiş fiyattan yapıldı. Bankayla bir türlü banka-müşteri ilişkisi yaşayamadık, ali kıran, baş kesen üslubuyla biz ne dersek o olacak şeklinde bir süreç oldu. Düşmanıma bile tavsiye etmeyeceğim rezil bir banka. Şubeyi de söyliyeyim de ola ki birilerinin işine yarar, İstanbul Mecidiyeköy Şubesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveyt Türk Kredi Deneyimleri
Kuveyt Türk, sunduğu araç kredileri ile otomobil sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlıyor. Kuveyt Türk araç kredisi yorumları, müşterilerin banka ile olan deneyimlerini değerlendirdiği önemli bir kaynaktır.
Kuveyt Türk, taşıt kredilerinde farklı faiz oranları ve vade seçenekleri sunar. Müşteriler, ihtiyaçlarına en uygun kredi paketini seçebilirler. Kuveyt Türk kredi başvurusu süreci çevrimiçi veya şubeler aracılığıyla yapılabilir.
Kuveyt Türk araç kredisi faiz oranları, piyasa koşullarına göre değişkenlik gösterir. Güncel faiz oranları için bankanın resmi web sitesini veya şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Kuveyt Türk faizsiz araç kredisi seçeneği de mevcuttur.
Kuveyt Türk, araç finansmanı alanında uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir. Müşteriler, Kuveyt Türk taşıt kredisi yorumlarını inceleyerek banka hakkında daha kapsamlı bir fikir sahibi olabilirler.
Kuveyt Türk araç kredisi başvurusu yapmadan önce, kredi koşullarını dikkatlice incelemenizi tavsiye ederiz. Banka, kredi onayı verme sürecinde kredi notunuzu, gelir durumunuzu ve diğer finansal bilgilerinizi dikkate alacaktır.
Kuveyt Türk araç kredileri hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya şubelerini arayabilirsiniz.