< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kuveytturk Miles&Smiles (10. sayfa)
-
-
Anlaşılan sadece THY ucusu olursa 1 e 1 mil verecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. QNB direk olarak belirtmiş ama Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurtdışı kategorisine mi giriyor? Sitede gerekli açıklamayı göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sonradan taksitlendirme devam ediyor mu?
Ediyor.
-
Döviz ekstresi için her hafta talep olsutursa herkes belki döviz ekstresi yaparlar yoksa yurtdışı işinde çok zarar edioz
maalesef doğru hocam, ben de geçen market alışverişi yaptım 800 lira 15 mil geldi.Benim tavsiyem kartı genel olarak kullanmayın sadece uçak bileti ,yemek ve elektronik sektörlerinde kullanın.
-
Yurtdışında da kullanmaya değmez çünkü döviz ekstresi yok kur farkındaki zarar verdigi milden daha fazla tek karli olan THY bileti aliminda
Kur dönüşümleri çok kötü değil gibi ben hesaplamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşuna kart parası verdik, doğru dürüst artısı yok.
kapattım gitti bu kartı.
-
Arkadaş THY sitesinde bilet alırken neden 3d seçeneği yok direk parayı çekiyor bilen var mı eğer 3d olmazsa sıkıntı büyük diyelim ki kardeşime bilet aldım kalkıp gidip kredi kartını ibrazla ugrasagiz
Var mı 3d ile THY den bilet alan nasıl yaptı acaba ödeme ekranında heryere baktım ama yok mecbur aldık artik
Kredi kartı ibrazı hala devam ediyor mu? Ben bugün bilet alırken güvensiz bulunduğu için 3d ile yapılacak dedi,ama yine 3d olmaksızın direkt aldı ücreti
-
Aynen bende 3d siz çekti 3d ekranı bile çıkmıyor ki
THY sitesinde kredi kartı ibrazına ilişkin açıklama şöyle;
Vergi ödemesi sırasında kart ibrazına ilişkin herhangi bir uyarı almadıysanız ve biletinizi 3D Secure onayı alınarak satın aldıysanız kredi kart ibrazı istenmez. Ancak ödeme sırasında uyarı aldıysanız kart sahibinin, kredi kartı ve geçerli bir kimlik belgesini satış ofislerimizde ya da check-in kontuarında ibraz etmesi gerekir.
Uyarı gelmedi ama 3d onayı da gelmedi, ne olacak şimdi?
-
Ben müşteri hizmetlerini aradım şimdilik ibraz gerekmiyor ama garanti veremem diyor bu nasıl saçmalık anlamdım gitti hayırlısı bakalım şikayet var yazdim THY neden Kuveyt kartına 3d seçeneği yok diye sizde yazın dikkat ceksin
Ben garanti M&S ile ödedim
-
Gelen SMS sonrası kontrol ettiğimde artık THY sitesi üzerinden 2 TLye 1 Mil veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an mil biriktirmek isteyen biri için, yine kötünün iyisi Kuveyttürk mü? Kart ücreti ne kadar alıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip27 -- 26 Eylül 2022; 0:21:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X