< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kuveytturk Miles&Smiles (8. sayfa)
-
-
Kuveyttürk 'e güven olmayacağını anlamış olduk. Adios'u bırakıp tüm harcamalarımı ve mevduatımı Kuveyttürk 'e geçiyordum, haftası olmadan banka rengini belli etti. Artık alternatiflere bakacağız.
-
Mil kazanım oranlarının düşmesi bankalardan değil, THY'den kaynaklı. THY bir karar aldığında bütün bankaların mil kazanımı aynı tarihte benzer oranlarda etkileniyor. Sürekli bu oranı güncellemelerini de enflasyona bağlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjCedrics -- 2 Mart 2022; 19:2:22 > -
daha baslamadan biraktirdilar karti. bende tum harcamalarımi buraya alacaktim. Neden su Miles isinde adam gibi bir banka çıkıp beceremiyor. Gezgin olup 80k para yatirsan Kart ile 200.000TL harcarsan anca bir Avrupa gidis donus mil alirsin. Neden ugrasalim ki simdi garantiden gecmeye. Qnb de böyle, filmler reklamlar, arkası fos. Butce hesaplayamiyorlar, sonra boyle oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogru soyluyorlar maalesef,her ay mis 15 bin kazaniyordum simdi ya diger kart harcanasinida buna aktaracagim yada 9,10.bin. Mile razi olacagim,dusecegi zaten belliydi ama cok hizli oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk harcamamı yaptım iki gün önce. Müşteri hizmetlerinden doğrulattığım kadarıyla üyelik tipim "Gezgin". 33 bin liralık yurtdışı otel harcamama anca %5 mil verdi. Hesaplama aracında gösterdiği tutarın yarısını verse iyi diyordum ama bu haliyle hiçbir işte yaramaz bu kart.
Hayaller
Gerçekler
-
İlk olarak ekran görüntüsü aldığınız hesaplama tablosunu banka daha internet sitesinde güncellemedi, oraya bakıp yanılmayın.
Aşağıdaki tablo geçerli (bankanın gönderdiğine göre)
Ben bu yeni liste uygulamaya başladıktan sonra harcama yaptım eksik mil yok.
Sizin bu verilen milde ciddi eksiklik var.
Size %20 yani 6.686 mil vermesi lazım (oranların düşürülmüş güncel hali ile)
Bankayı arayıp sorgulayın bu durumu.
Gönderdikleri SMS’deki linkteki oranlar güncel hali.
https://www.kuveytturk.com.tr/medium/document-file-5447.vsf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 3 Mart 2022; 19:55:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Boşuna yıllık aidat ödedik karta…
Ne zaman aidat alınıyor
2-3 ay sonra aldılar benden.
-
1.400 TL Hepsiburada harcamaya 56 mil verdi,gezgin statüsündeyim,Miles and Miles platinum,classic ,%4 vermiş oldu yeni tabloya gore 560 olması lazımdı, Hepsiburadayi e ticaret saymayip diğer kategorisine soktu demek ki, elektronik geçiyor ayrıntısında ,140.000 TL harcasam 5600 mil verecekse zaten ölü doğmuş bu kart
Müşteri hizmetlerine durumu bildirdikten sonra eksik millerimin tamamını dün hesaba geçtiler. Beklediğinden düşük mil tanımı yapılmış olan varsa bankayla görüşsün.
Bir diğer sorum şu. Ben bu hesabımdaki milleri nasıl kullanıcam? Kuvey Türk hesabımda THY TK numaram tanımlı. THY profilimdeki daha önceden kazandığım toplam mil miktarı kuveyt türk hesabımda görünüyor. Fakat bankadan kazandığım yeni milleri THY profilime giriş yapınca göremiyorum. Ödemenin son adımına geldiğimde falan mı bankadaki hesaptan kesecek, nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavENLoft -- 10 Mart 2022; 6:26:40 >
Hocam ekstre kesiminden sonra toplu olarak aylık kazandığınız miller TK hesabınıza geçiyor.
-
Sizin bu harcamalarınıza karşılık verilen millerde hata var. %15 vermesi lazım segmentinize göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hastane harcamasıni diğer diye mi sayıyor,kullanan oldu mu,35.000 TL lik ödeme var arkadaşın ,benim kartla yapacağız ne gelir merak ettim
Rekabet kazandırır dedik ama piyasada Garanti varken büyük kazanıyormuşum haberim yokmuş. Bu piyasa ne olacak merak içindeyim, THY'de vergilerde dolar bazlı ordan da karlı olmuyor. Gözden kaçırdığımız bir şey olmalı sanki, çünkü bu mil işlerinde karlılık kalmadı.
-
gezgin olmak icin hesapta kac para olmasi lazim?
-
İnternet sitelerinde yazıyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E-ticaret ve yurt dışı hariç pek bir şey kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X