Hesaplama aracında baktım hep aynı çıkıyor ama bir de neye göre platinum neye göre private veriyorlar ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveytturk Miles&Smiles (7. sayfa)
-
-
Trendyol dan cüzdanlı ve cüzdansız iki alışveriş yaptım ikisinde de sektör "Diğer" olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradım bizimle ilgili değil firma posunu "Diğer hizmetler" olarak kaydetmiş dediler.
Hepsiburada'dan yaptığım alışveriş de "Elektronik" olarak görünüyor. Mil vermemek için çakallık mı yapıyorlar anlamadım.
Trendyoldan veya Hepsiburada'dan alışveriş yapıp da e-ticaret olarak görünen var mı?
Edit: Trendyol da HB da mil %40 yattı. Sektör yanlış görünmesine rağmen yatırılan miller doğru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d a r k w o l f -- 28 Şubat 2022; 12:25:6 > -
Trendyol cuzdanla oduyorum.Diger gorunuyor ama 1060 tl ye 800 mil kazanmışım.Seyyah ve elite olunca iyi mil veriyor.Bir ara Antepte benzin aldım onuda diger görmüştü.işyeri kodu ile alakalı sanırım.Aynı sorunu garantidede bazen yaşıyorum.Şuan garantiden daha iyi mil veriyor bana ona eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 21 Şubat 2022; 22:17:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada elektronik gözüküyor evet, fakat e-ticaret mili veriyorlar.
Tam 1 ay oldu Kuveyt kullanalı, her işleme bakıyorum, hiç bir ofsaytı olmadı bu zamana kadar mil konusunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 21 Şubat 2022; 23:56:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuveyttürk'te yeni dönemde mil kazanımlarında bir düşüş olacak mı? Garanti'deki son ekstremde aşağıdaki değişiklik bildirildi:
Sözleşme değişikliğidir:7.3.22 itibarıyla,1TL karşılığı mil kazanım oranı Classic,Classic Plus,Elite/Elite Plus'lar için seyahat,restoranda 0.05,0.10,0.15;yurtdışında 0.03,0.05,0.07; giyim,akaryakıt,market,mobilya,elektronikte 0.01,0.013,0.015;diğerde 0.005,0.006,0.008'dir.
Duruma göre ben de Kuveyttürk'e geçmeyi düşünebilirim.
-
hesaba 75 k attım gezgin türünden mil vermiyor kuveyt platinum kart sizlerde de mil durumu nedir acaba
-
Miles Smiles debit kart aidatı var mı? Kredi kartına göre yüzde 10 daha fazla mil veriyormuş. Yolcu kategorisinde olsak 100tl e ticaret harcamasında 11 mil veriyor. Bu mil karşılığı uçak bileti alırsak yurtiçi ne kadara tekabül eder arkadaşlar? Kuveyt hesabında altın hesabı geçerli olur mu acaba gezgin olmak için?
Daha yeni başladılar zaten.
Şu an düşüş olacağını hiç sanmıyorum.
QNB 1. seneden sonra düşürmeye başladı ve 2022’de iyice sıfırladı.
Ben dahil bir sürü müşteri de kaçtı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuveyt Türk müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hesabınızda 90000TL ve üzeri varlığınız olduğunda bir üst segment olan "gezgin" üyelik tipinden işlemleriniz gerçekleştirilecek dediler. Yeni müşteriyim ve hesaplama aracına baktığımda "gezin" üyelik tipinin koşulu 61000TL görünüyordu.(arada %50 fark var anlayacağınız) Para aktaracak olanlar bu bilgiye göre ilerleyebilir.
Ayrıca müşteri hizmetlerinin dediğine göre paranın mevduat hesabında olması zorunlu değil. Kuveyt türk hesaplarındaki tüm varlığın TL karşılığının 90bin TL olması yeterliymiş. Şimdi para aktarıp bir gün bekledikten sonra yarın işlem yapmayı deneyeceğim.
-
Garanti bankası bitmiş durumda, sanırım bu sene son anlaşması bitecek gibi hiç mil kazandırmıyor. Şu an Kuveyt tek seçenek gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 28 Şubat 2022; 12:28:22 > -
teş valla 85 k dayım atayım bi 6 k daha
-
altın gecerli 3. ay 250 tl yapıştırıyor iade yok
-
Debit kartda aidat yokmuş, kredi kartında var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti bitmis, okey donuyor resmen. Kart aidatini da iptal etmediler
BonusFlas kampanyalarinda maksimum kazanci dusurmusler alt limitler de 500tl ve 750tl
-
Bugün diğer kartlardan 12k kadar düşüm yapıp tekrar başvuracağım umarım verirler bu sefer. Limit düşürünce anında görünüyor mu sistemde yoksa üzerinden biraz zaman geçmesi gerekir mi?
-
-
Piyasaya daha yeni giren bir kartsın. Ne oldu da hemen değişikliğe gidiyorsun
Nazar değdi:-)ama sektörde hala en çok mil veren biziz diyede altını çiziyor gelen mesajda.
En azından QNB 2 sene sonra başlamıştı. Bunlar 2 ayda başladı düşürmeye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X